Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ajutati-ma sa aleg!Honda Accord Coupe sau Volvo S40?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
elena47125
As dori sa cumpar una din aceste 2 masini,dar nu prea ma pot hotari,la pret sunt cam la fel,acelasi an(2000),dar Honda este super accesoriata iar Volvo e de serie!Despre Honda nu stiu foarte multe si as opta ptr Volvo caci stiu ca sunt masini sigure si rezistente in timp,dar parca e mult prea simpla!
madalina
Masina rezistenta in timp este si Honda.

Un prieten are un Civic din '94. Pana acum nu a suferit nici-o reparatie majora. Acum ar cam ave nevoie de o reparatie generala. Super masina aia. A trecut prin mana multor soferi, a fost masina de firma, acum e personala, s-a alergat mult cu ea, dar mai tine inca 3-4 ani fara probleme.

Problema ar fi de service si piese. Nu stiu nimic despre service-ul Honda, iar alte servicuri unde sa te trimit cu ea nu stiu. Augsburg nu are diagnosticare computerizata pentru japoneze.
costin48132
:wave: sfatul meu este sa optezi pt. honda.Eu am facut prostia si am renuntat la accord in favoarea unui passat,si acum imi pare rau,desi passatul e full (inclusiv piele) blink.gif
Maff
Sfatul meu este sa optezi pentru Honda, varianta coupe arata chiar bine si din cate stiu eu are dotari superioare unui S40 de serie.Si desi nu prea este vazuta bine la noi, Honda chiar este o masina fiabila si robusta.
costin48132
mare dreptate ai "specialistule" bravo :wave:
Nicolae30758
honda nu e vazuta bine la noi din cauza prejudecatilor romanilor pentru masini japoneze. complet gresit. eu detin o honda cr-v si conduc si un passat 1.8t de firma. concluzia este (chiar daca masinile sunt din clase diferite) ca nu ash da honda pe passat nici in somn. de asemenea am condus un timp si un s40. parerea mea: fugi repede si cumpara honda. volvo nu mai e ce a fost.
costin48132
volvo nu mai e ce a fost.[/quote]

mare dreptate ai fratioare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.