Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Automobile Bavaria nu mai asigura garantia pentru Rover!!!!!
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
robert
Dupa ce acum peste doua luni proprietarii fabricilor Rover au anuntat ca sunt in pragul falimentului, Automobile Bavaria, dealer-ul pentru
Romania al automobilelor MG Rover a limitat drastic conditiile de acordare a garantiei pentru aceasta gama. Din ce in ce mai multi proprietari de autoturisme Rover au facut plangeri privind refuzul Automobile Bavaria de a schimba piese sau subansamble aflate in garantie. De cele mai multe ori, Automobile Bavaria Service refuza sa faca constatarea defectiunilor sau invoca "utilizarea necorespunzatoare" a autoturismelor. Surse din cadrul Service Otopeni a Automobile Bavaria au declarat ca aceste masuri au fost luate de catre conducerea dealer-ului imediat dupa ce a fost anuntat falimentul producatorului Rover. In momentul anuntului, dealer-ul roman avea pe stoc un numar de peste 200 de autoturisme Rover, iar in perioada de garantie avea peste 1000 de autoturisme din aceasta gama. "Pentru a diminua eventualele pierderi rezultate din nedecontarea de catre producator a pieselor schimbate in garantie, Automobile Bavaria a luat masuri pentru a limita aceste schimburi, prin verificarea drastica a starii de uzura si a cauzelor de uzura." a declarat sursa din Automobile Bavaria - Service Otopeni. In ultimele 2 luni, dupa anuntul situatie dificile a producatorului Rover, a scazut drastic numarul de schimburi in garantie, fata de lunile anterioare, pentru kit-uri de ambreiaj, planetare, kit-uri directie, motor, cutie de viteze. Mai multi proprietari de automobile Rover au hotarat sa actioneze in instanta Automobile Bavaria, pentru a obtine despagubiri pentru piesele aflate in garantie. Unii clienti mai radicali, doresc chiar rezilierea contractelor de leasing, solicitand firmelor de leasing sa li se alature in demersurile juridice pentru a cere despagubiri producatorului Rover. "Sunt convins ca va fi un proces greu, in conditiile in care ne luptam cu un dealer care da de mancare presei, deci presa nu ne va fi alaturi, si in conditiile in care ne putem astepta sa fie mituti diferiti oameni din lantul justitiei" a declarat unul dintre clientii Automobile Bavaria.
cosmin45741
:evil: magari tipici pt romania!!!
de parca bietul client a cumparat masina de la rover anglia si nu de la ei...
n-ar trebui sa aiba nici o sansa, magarii naibii!!! si sa mearga si pana la cedo, daca justitia romana e asa de oarba :evil:
Maff
In mod legal, ar trebui sa acorde garantie si piese de schimb pentru masinile cumparate de la reprezentanta.
pretorian
hmm, Maff cand vorbesti de legalitate gandestete ca traim in Romania din pacate sau nu si nu tin cont de prestigiul firmei pe care o reprezita sau au reprezentat-o asa ca ce ne mai miram, neseriosi :bandit:
Maff
Orice ai spune, traim intr-un stat de drept.Deci legile ar trebui respectate, si cred ca acei clienti nemultumiti ar trebui sa apeleze si la OPC si daca nu ar obtine nimic, sa apeleze la justitie.
pretorian
"Sunt convins ca va fi un proces greu, in conditiile in care ne luptam cu un dealer care da de mancare presei, deci presa nu ne va fi alaturi, si in conditiile in care ne putem astepta sa fie mituti diferiti oameni din lantul justitiei" a declarat unul dintre clientii Automobile Bavaria.

deci ce spuneam? aici e cu cantec band.gif si daca tu te bazezi pe justitia din romania...... :bash: .
robert
Au venit cei de la Bavaria azi cu un comunicat in care se jura ca masinile in garantie merg mai departe.Ramane de vazut.
Laurentiu_007
Sper sa nu-i ierte, pt ca in mod normal au dreptate.Oricum nu vad rostul pentru care BMW a continuat sa fie importator Rover dupa ce nemtii au scos la vanzare compania engleza
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.