Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NOUTATI TEHNICE PT DACIA 1410.
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
BOGDAN17
DACA FOLOSITI IN MOD CURENT BATRANA DACIE 1410 TLX,MLS-1310 BERLINA PUTEM SA STAM DE VORBA SI SA FACEM SCHIMB DE INFORMATII! VA ASTEPT!
Matei
Salut! Eu am o Dacie 1310 cu motor de 1400 din '88. De curand am refacut motorul la ea.Ce te-ar interesa?
BOGDAN17
hello ! noroc cu posesorii de D. 1400 ca la ALFA 156 TS m-am lamurit! daca ma intebi ce ma intereseaza spune-mi:1.km reali care i-ai facut?2.cat ai mers cu motorul original? ce fel de set motor a avut? daca i-ai adus modificari? cum il reglezi in comparatie cu vechiul 1289 cmc-ma refer la distributie?3.ce fel de ambreiaj ai avut? ce folosesti in prezent? -reglaje?4. cutia-raport de demultiplicare+grup?5.ce ulei folosesti? 6. cum arata masina? care e viteza maxima atinsa cu ea? ce sistem de racire folosesti?
OMEGA
Eu sunt posesor de dacie Liberta din toamna lui 95, are motor de 1400 cmc si cutie in 5 trepte!
Pana acum i-am facut doar set motor si i-am curatat radiatorul si shimbat termostatul!
Viteza maxima: 140 kmph cand ii mergea vitezometrul!
Masina are aprox 60000 km si am stricat asa:
Dezaburirea pt haion, vitezometru(este o piese ce iese din cutie care este patrata dar se ovalizeaza sau asa ceva), cutia, deoarece mi-a desfacuta cine nu trebuia!
OMEGA
Eu sunt posesor de dacie Liberta din toamna lui 95, are motor de 1400 cmc si cutie in 5 trepte!
Pana acum i-am facut doar set motor si i-am curatat radiatorul si shimbat termostatul!
Viteza maxima: 140 kmph cand ii mergea vitezometrul!
Masina are aprox 60000 km si am stricat asa:
Dezaburirea pt haion, vitezometru(este o piese ce iese din cutie care este patrata dar se ovalizeaza sau asa ceva), cutia, deoarece mi-a desfacuta cine nu trebuia!
BOGDAN17
scuze pt intarziere dar m-am procopsit cu virusi dupa o saptamana de chin am dat-o la pace! pot sa va anunt ca intrebarea nu am pus-o de pomana! eu am atins cu batrana DACIE 1400 TLX viteza de 170km/h pe data de 03.07.2001 intre localitatile BARLAD-TECUCI.- nu va sfatuiesc sa o faceti! e f....... de riscant! motorul a ajuns la 6200 r/min.-treapta 5-vit!kilometrii sunt reali deoarece ceasul e luat de la dezmembrari din belgia de pe R. 12 FAB.1980-SPANIA -alte piese pe care le-am luat: arbore cotit( tot cu el merg) biele, axa cu came,termocuplu electroventilator, pompa apa.
Ady1
Vezi ca daca ai un vitezometru de la o `masina` nu inseamna neaparat ca iti indica viteza reala!
Astia le fac din fabrica sa arate o viteza mai mare pt. ca tu sa incetinesti !
OMEGA
Exak!
Vitezometrul arata cu 10% mai putin!
Adica daca iti indica 50 kmph tu de fapt mergi cu 45
bogdan16
BAIETI NU E ASA. VORBITI CU VREUN GABOR SA VA PRINDA CU RADARUL PE O PORTIUNE DREAPTA, SI RULATI CU 75 LA ORA. VEDETI CA DACIA IN BORD ARATA TOT 75. APARATELE SINT CORECTE. O DIFERENTA DE KILMETRI AVETI DACA CAUCIUCURILE SINT NASPA. CU CAUCIUC NOU CE AVETI IN BORD AIA E PE SOSEA. AM MASINA NOUA, CAUCIOACE NOI, SI M-A PRINS RADARUL CU 95 LA ORA. ATIT AVEAM.MAI VEDETI SI VOI.
admin
Toate aparatele de masurat indiferent ce,km,turatii,wati,volti....au o marja de eroare normala.Unii din cei mai mari specialisti sint cei de la Jaeger ce echipeaza numai scule de lux.Ei admit ca aparatura se inseala cu 1- 10 % din realitate.
Sorin9
Cu treaba cu dacia la 170 km/h sa i-o spuneti lu mutu,adi.
bogdan16
vorbesti degeaba.eu am prins cu dacia pe teren drept 175 la ora.6500ture.iti trebuie vreo 5 km, dar prinzi.nu crezi, incearca supernova, motor de renault, vezi cum ajungi la 180.
Peugeot_Fan
Dacia Berlina nu va mai fi la sfarsitul lunii viitoare in constructie. :smt041
sandman
eu am bord de jaeger. si simt cum imi arata mai mult. inainte aveam dacie si arata corect viteza. dar daca i-ai schimbat bordul, sigur nu ai tu viteza aia. iar daca duci motorul de dacie la 4000rot/min sare din caroserie. pt toti posesorii de dacii: aruncati-le la cos ca ne deranjati pe sosele...
krysty
la fel ar putea spune unii si despre tine!
QUOTE(sandman)
Salut! eu tocmai mi-am cumparat o masina SH...
G e o r g e
eu am un junghi de dacia supernova din dec 2002. care la cei 75 cp + inca vreo 5 dupa mici modificari cred ca ii da clasei acelei SH de 88 :evil:

so stop acting so superior :evil:
guerilla
QUOTE(sandman)
iar daca duci motorul de dacie la 4000rot/min sare din caroserie. pt toti posesorii de dacii: aruncati-le la cos ca ne deranjati pe sosele...


pai iti duc dacia mea in 4000rpm in ce treapta vrei tu si nu sare caroseria.
si nici nu mi-a aratat cineva cum ca il incurc...
Echo
Am dus o Dacie 1,4 din '98 la 8000 rpm, (pt 5 secunde, dupa aia i-a sarit o tija de culbutor). Motoatrele, chiar daca sunt de conceptie invechita, daca sunt intretinute k lumea, merg. Plus avantajul camasilor in cilindrii, nu te apuci sa honuiesti ca idiotul dupa cota 2 smile.gif . iar segmentatul se face pe marginea santului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.