Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Astra F 1.7 TD / '94. Idei de tuning la motor.
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
Iulian40283
Am un Opel Astra F cu motor de Isuzu 1.7 TD cu 80 CP fabricat in '94.Ce modificari as putea sa-i fac la motor pentru niste cai in plus?
HalbaSus
chiptuning ~ 350 euro + aproximativ 20-25 cp
filtru + admisie aer ~ 30-150 euro + urci mai repede in turatii

Eu am Opel Vectra 2.0 DTL 83 cp si am filtru de aer conic... se simte...
Iulian HondaFan
daca nu e turbo nu ia 20CP sub nici o forma numai din chip si filtru de aer.

Opelul tau e turbo, Halba?
adrian47392
Ce vorbiti de chiptuning la un td cu pompa de injectie clasica fara gestiune electronica? Unde sa puna chip, la breloc.
La Opelurile cu motor Isuzu am vazut ca pe linga filtrul de aer pus de japonez pe chiulasa, aproape de admisia turbinei(obicei Isuzu) GM a mai lasat si filtru pe contraripa stg, deci admisie aer frinata.
Cit despre filtrele conice, de tirg, amatori le pun in compartimentul motor, aer fierbinte deci in motor intra mai putini moli de aer decit daca ar primi aer rece prin priza gindita de constructor. Deci probabil pierzi 5 CP. Ori dieselurilor le place aerul rece.
Nimic nu ajuta un diesel mai mult ca o priza dinamica, o pilnie mare in care sa se napusteasca aerul din fata masinii. Umblat un pic la tarajul supapei bypass a turbinei, tobe goale pentru o evacuare rapida, nu in ultimul rind retarat regulatorul pompei de injectie care coreleaza debit pompa cu presiunea din galeria de admisie. Fineturile cu lustruitul galeriilor si al bielelor, ax cu came ascutite, arcuri de supapa mai tari, deja cresc costurile si nu face masina.
G e o r g e
da ,are 2.0 turbo diesel 82 cp smile.gif

apropo al lui e de ceva ani , dar pe mercedes tot 2.0 82 cp au smile.gif se cheam,a 160 CDI pe A Klasse :evil:
Iulian HondaFan
eu banuiesc ca daca e model 94 are management electronic al motorului mai ales daca e turbo. Iulian4xxxx poate ne lamureste ce motor are inainte sa mai speculam mai mult.
DragosV
Motorul e turbo si merge cipuit cu metoda clasica ( dezlipit cip original - lipit cip cu soft adaptat)
Iulian40283
pai...am motor de Isuzu de 1.7 TD cu 80 CP si are injectie electronica...ce as putea sa spun mai mult?...deci spuenti-mi va rog si alte metode cum sa castig cai...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.