Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bmw cu hidrogen
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
cosmin45741
6 litri v12 285hp,300km/h,hidrogen. Este facut pe platforma motorului de 760Li.
BMW va lansa pe modelul actual serie 7 o versiune dual-mode.Va fi prima masina de lux capabila sa functioneze si cu benzina si cu hidrogen.
biggrin.gif
James Kilowatt
Simpatica, doar ca nu pare masina de lux smile.gif Asteptam versiunea de strada... si pretul smile.gif
Maff
Asta este doar un concept car, motorul va fi bagat pe seria 7.
VECTOR
motorul cu hidrogen este perfect pentru posesorii romani de bmw.acum chiar ca vor putea sa-si dea aere...tongue.gif
pretorian
asta de la vector a fost tare biggrin.gif
Laurentiu_007
Eu am auzit ca BMW vrea sa lase balta folosirea hodrogenului, pentru ca sunt costuri foarte, foarte mari.In plus o statie de alimentare cu hidrogen costa in jur de 10 milioane de euro, motiv pentru care aproape tot timpul motorul ar functiona cu benzina.Am mai auzit ca nemtii sunt interesati de solutia pe care Toyota a gasit-o prin folosirea motorului electric plus cel pe benzina, solutie care se gaseste pe Prius si Lexus RX400.
Atmosfer
Motor Electric? si cat ar dura energia din el? ma refer la baterii, nu cred ca poti merge la drum lung, sau opresti in benzinarii sa incarci bateriile blush.gif
James Kilowatt
E vorba de masini hibride, nu electrice. Bateriile nu se incarca de la priza, ci de la motorul termic si de la energia de franare.
Atmosfer
mersi acum m-am luminat :glare: vorbea Laurentiu de motor electric si de aceea am zis.
Lucas
Si am mai vazut o emisiune la tv mai de mult, la un concept(mi se pare ca Fiatul a creat conceptul pe Panda dar nu stiu sigur) cum ca motorasul electric ar fi pus in functiune atunci cand pornesti de pe loc (mai ales in ciclul urban de la semafoare) deoarece atunci se consuma cel mai multa benzina.
Otto73
la cati teroristi sunt pe lumea asta numai masini si statii cu hidrogen ne mai trebuie ca sa ne poata arunca in aer mai usor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.