Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 307 suspensia spate??
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 307/308
lavinius49909
Am un 307 Hdi 2000 90cp,va intreb pe cei ce detineti astfel de masina cum se comporta suspensia spate la denivelari.Pentru ca pe asfalt este impecabila la tinuta si la stabilitate,insa la denivelarii????.Stiu ca francezii nu au asa ceva...dar ar fi trebuit sa modifice ceva pentru estici.
CRG
nu sunt un fericit posesor, dar am mers recent cu doua, una break si cealalta berlina. Amandoua au suspensia tare, genul carutza, senzatie pe care am avut-o chiar si cand am mers afara (slovacia si austria). intr-adevar, ai senzatia ca ceva nu e ok cand da de o groapa.
de curiozitate: n-ai facut drive test inainte?
marco
eu am un 206 care rezista cu stoicism pe drumurile noastre. nu am probleme de genul celor pe care le descrii. chiar sint surprins ca face asa galagie.dar daca asa face de la inceput, probabil ca asta este zgomotul pe care trebuie sa-l faca.
G e o r g e
care e problema cu consumul ? ca nu inteleg .
Doc
Suspensia spate la 307 este una sport si implicit foarte dura. De aici si senzatia ca se rupe masina. Acest fapt ii da o stabilitate exemplara pentru clasa din care face parte. Am facut multe teste cu ea pe astfalt umed si nu am reusit sa intorc fara frana de mana. Nu neg ca un sofer mai experimentat (pilot de raliu) nu mi-o face prastie, dar pentru conditiile de trafic ale unui sofer normal este ok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.