Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Informatie Octavia 2(sau cum suntem furati in Romania)
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
COSMIN1
Salutare tuturor!
Vreau sa achizitionez o Octavia 2 si am intrat de curiozitate pe site-ul Skoda Cehia.Surpriza!!!Octavia 2,inclusiv varianta Clasic,are in dotare standard airbaguri laterale.Din ce am vazut eu la noi pe Skoda.ro si pe site-urile altor dealeri rezulta ca trebuie sa platesti pt airbagurile laterale circa 227 euro cip.Ori nu am inteles eu bine ori in Romania suntem taxati de doua ori pt aceeasi chestie :evil: Ma poate lamuri cineva?
madalina
Dotarile standard difera de la tara la tara la acelasi producator.
robert
Asa este.Logan se vinde in Franta de exemplu cu dublu airbag si ABS standard.
Gabriel50222
http://www.porschebucurestiaviatiei.ro/?skoda

si apoi urmareste secventa:
Noua Octavia/Mai departe/Echipari Standard
unde scrie:
"...Airbag sofer + pasager "

si apoi citesti la

Noua Octavia/Mai departe/Siguranta
unde scrie:
"..Opțional, noua Octavia poate fi echipată cu airbag-uri tip cortină (pentru cap), airbag-uri laterale și tetiere active."

Te invit sa te edifici si sa citesti cu atentie inainte sa oferi informatii eronate si rau intentionate. Unii poate te vor crede.
COSMIN1
Pt Gabriel 50222:
Eu cred ca tu nu ai inteles ce am intrebat eu.Ma refeream la dotarile standard ale masinii de pe site-ul Skoda din Cehia http://www.skoda-auto.com/global/showroom/newoctavia/ site unde figureaza standard airbaguri laterale.Ca pe ofertele din RO nu apar ca dotare standard nici macar la varianta Elegance asta am observat si eu.Acum am aflat de la Madalina ca dotarile standard difera de la o tara la alta.Oricum merci pt "lamurire". :thumbdown:
Andrei Suzuki
Domnul Gabriel,dupa tonul dumneavoastra vad ca v-ar deranja ca cineva sa ofere informatii eronate referito la marca Skoda si/sau PoRo.
Imi permit sa vad intreb..cumva lucrati la PoRo?Daca da,va rog sa cititi si celelalte posturi ale userilor (extrem,foarte,exagerat de) dezamagiti in legatura cu service-ul dvs care trage rrrau de tot firma in jos.Aceste nemultumiri exista de mult timp,dar din pacate nu s-a nimerit pana acum nimeni suficient de "tare in gura" incat sa va faca scandal rau de tot. Asta asa,ca o sugestie..

P.S. ar fi o idee buna sa aruncati o privire aici: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?p=53231#53231

P.S.2: ar fi o idee buna sa aruncati o privire si aici: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?p=53037#53037
Nu de alta,da tot ziceai ca ofera lumea informatii eronate. :evil:
guerilla
sa nu ne ascundem dupa deget. domnul Gabriel50222 chiar lucreaza la porsche romania.
aveti demnitatea sa raspundeti la invitatia forumistilor de a participa la dezbateri? sau va veti ascunde in spatele anonimatului ca si ceilalti colegi ai dumneavoastra?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.