Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AUDI A8 - DIN ARGINT
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Exterior
FESTINA
blink.gif
FESTINA
blink.gif
FESTINA
biggrin.gif
FESTINA
Asta la arabi
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
In romania cred ca te costa mai mult paza decat masina.
G e o r g e
stai calm , este doar cromat smile.gif

si mai exista si mercedes uri pe culoarea asta smile.gif
FESTINA
Cromat sau din argint, nu arata rau.
Dar ma tot gandesc cum e cand e soare afara. Si trece unu di asta pe langa tine.
G e o r g e
cromat sau din argint e o mare diferenta.

iti cromez eu masina daca pui diferenta tu pana la argint smile.gif
FESTINA
biggrin.gif
De ce vrei sa dormi in masina?
Si daca e comata, se fac si din argint oare?
HalbaSus
eu nu as avea incredere sa merg intr-o masina FACUTA din argint.. eventual placata... (nu ca mi-ar placea asa ceva dar macar nu s-ar dezmembra)... din moment ce exista oameni care si-au suflat cu aur masina... presupun ca se poate si cu argint...
mike.omega
QUOTE(G e o r g e)
stai calm , este doar cromat smile.gif

si mai exista si mercedes uri pe culoarea asta smile.gif


Eu stiam ca e aluminiu slefuit biggrin.gif
Deoarece oricum caroseria A8-ului e din aluminiu, a fost "simplu" sa o slefuiasca si sa iasa ce vedem in poze :angel:
robert
Audi a facut o versiune speciala numai ptr tarile arabe, ca in rest normele de siguranta nu permit o asemena "culoare", din cauze evidente.Am vazut intr-un calendar Mercedes toate modelele cromate, aratau super!
Otto73
eu cred ca poti sufla caroseria cu ce vrei aur sau platina.Dar pana la fabricarea ei din argint e drum lung in primul rand ca este un metal oxidabil si maleabil. Daca se foloseste un aliaj pt. intarirea argintului , argintul sar gasi intr-o proportie mica in aliaj si sar oxida si mai repede. Chiar de ar fi 100% argint tot ar oxida. In opiunia mea nu poate fi facuta din argint sau suflata ca intr-o saptamana ar fi neagra. NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA.
klaus
QUOTE(mike.omega)
Eu stiam ca e aluminiu slefuit biggrin.gif
Deoarece oricum caroseria A8-ului e din aluminiu, a fost "simplu" sa o slefuiasca si sa iasa ce vedem in poze


auzisem si varianta cu aluminiu slefuit..
eu stiam ca este "doar" cromata smile.gif
cosmin45741
masina e facuta special pt nu stiu ce seic, care oricum o tine in curte, nici acolo la ei nu e omologata blush.gif blush.gif
Atmosfer
Ma intreb ce greutate are cu argintu ala ? blush.gif
Otto73
bravo Cipri ! De chestia asta am uita ca argintul este un metat greu . E o prostie sa se creada ca e facuta sau suflata cu argint pt ca mai sunt si factorii enumerati mai sus.(maleabil si oxidabil).
Lucas
Zic si eu. Bravo Cipri. Ai pus punctul pe i . Oare ce greutate are daca chiar e caroseria din argint (ma rog. nu toata caroserie dar totusi unele componente ar putea fii) desi eu nu prea cred ca e caroseria din argint. Poate suflata dar toata din argint?...mai plauzibil mi se pare ce a scris cineva de mai sus(nu mai imi amintesc cine) cum ca ar fii doar slefuit aluminiul. Dar daca e facuta din argint.....oare cate Kg are un plus?
Bine punctat Cipri.
r4mp
:argue: :evil: TREZIREA !!!!!! este cromata ! ! ce`ai asa de greu de inteles!? Eu mai am cateva poze cu un SL cromat dar depases cu mult 100 k pt a fi atasate . :bash: cat despre aluminiu slefuit sau lustruit sau nusht cum .... atunci de ce s`ar mai face jentzi cromate daca s`ar ajunge la acelashi efect prin slefuirea aluminiului? wallbash.gif
Atmosfer
Vali fii mai relaxat cand postezi ceva msg. Esti tu asa sigur ca nu e din argint? lasa sa auzim si parerea altora.
Lucas
Vali in primul rand cu atasarea pozelor mai mari decat 100 kb. intra in off-topic si este un topic cu micsorarea pozelor. in al doilea rand Cipri a pus accent pe GREUTATE subintelegandu`se ca este din argint. Unta-te mai bine sa vezi ca a pus accentul pe cata greutate ar avea masina daca ar fii din argint. nu ca ar fii neaparat din argint. Si la faza ca de ce s-ar chinui astia cu jantele daca s-ar putea face din argint. Pai jantele trebuie sa suporte pe putin o tona daca ar fii din argint. La caroserie nu e aceeasi forta. Mai ales ca e vorba de un seic, exista posibilitatea sa fie masina din argint sau suflata. La cati bani are seicul ala..... .
Otto73
nu e numai vb. de greutate . Daca ar fi din argint ar fi neagra intro perioada de timp scurta, si daca ai inchide o usa mai tare s-ar strimba ca argintul e foarte maleabil.
r4mp
chiar dak forumul a fost inventat pt discutarea si dezbaterea unor lucruri ... imi tzin parerea pt mine .. sunt fericit pt mine ca ceea ce stiu este adevarat . nu am temperamentul necesar pt a va convinge .. si scz pt cei ce s`au simtzit oarecum ofensatzi de mine :wave:
Atmosfer
E parerea ta personala e bine sa fii optimist in ceea ce crezi u. Eu ziceam doar daca totusi masina ar fi din argint cat ar cantari ? doar o intrebare pe care o pui in minte.
mike.omega
1. Vasile nimeni nu s-a nascut invatat, si daca vrei sa impartasesti cu noi ceea ce stii, esti binevenit beer.gif
2. Sper ca stiti ca o masina din argint nu este facuta pur si simplu din argint ci doar suflata, nu? blink.gif
robert
Vali te-ai ambalat degeaba, :evil: ca masina nu e cromata, e din aluminiu slefuit.Desi erai fericit ca detineai adevarul absolut, iata ce te-ai inselat.Intre cromat si slefuit e o diferenta maaaare. Ia de citeste:
In Dubai the mtm Audi A8 polished was the eye-catcher. The car was analysed and in many studies the enamel varnish of the aluminium car body was removed. Furthermore the car was cleaned. After that, the car body was poslihed with fine abrasive paper as well as special polishes to high gloss. The blank dress must not have any defects, because of the fact that retouching was not possible. Finaly the car was protected with special clear varnish against enivornmental impacts.
Because of the fact that it is impossible to polish plastic parts like front- and rearspoiler, mirror house, side sillboard or also fuel tank cap, they were enameled in a complex way to get a chrom effect. Finaly they were polished with clear varnish.
Atmosfer
Exact cei ziceam si eu, omule fii mai relaxat cand postezi mesaje :angel: citeste tot topicu de la inceput inainte sa comentezi ceva sa stii despre ce este vorba.
Lucas
Aluminiu slefuit, cromata etc. Multe variante. Din care multi exclud varianta "placata cu argint". Avand in vedere ca este vorba de un seic, eu nu as exclude`o. Acuma voi posta o poza cu o masina placata cu aur. Sau nu e? Atunci cum a facut`o? Daca exista masina placata cu aur, de ce sa nu exista si una placata cu argint?
P.S. in colturi am modificat in paint fiindca poza este de pe un alt site si nu vreau sa fac reclama.
Lucas
Hmmm.....nu e placata din argint. O.K. Poate imi spuneti cum e facuta masina asta galbena? Ca eu zau ca habar nu am. ma gandeam la un aur dar.....nu imi dau seama
robert
Este foarte posibil ca jantele sa fie placat cu aur de 24k, ca se gasesc de vanzare pe diverse site-uri(cam 2000-2500$ buc. din cate am vazut).Am vazut acum un an in targ un Passat de vanzare care avea toate ornamentele cromate placate cu aur.Nu e gluma.E un procedeu destul de simplu.Caroseria insa e altceva.Sunt piese prea mari ca sa fie placate.Cel mai probabil aia e o vopsea speciala, care nu are legatura cu aurul.Nu tot ce are culoarea aurului e aur,sa fim seriosi.
Edi45845
QUOTE
Poate imi spuneti cum e facuta masina asta galbena? Ca eu zau ca habar nu am. ma gandeam la un aur dar.....nu imi dau seama



Geee...Ai auzit de vopsea galbena? blink.gif Si are mici granulatii care o fac sa straluceasca asa.Aurul nu arata deloc asa.
Uite cum arata aurul biggrin.gif :
Ps: nu eu is ala din poza biggrin.gif .
robert
I-ar sta bine astuia in masina aia pusa de lucian biggrin.gif .S-ar asorta si cu turnuletele de la Strehaia sau Buzescu blush.gif
Edi45845
Cred ca si-ar si permite-o.
Apropo, asa din curiozitate cam cat costa Passatu ala?
Atmosfer
Lantul ala sa fie mai lung poti tracta masini smile.gif crucea e luata de pe ceva biserica ?smile.gif nas purta asa ceva numa cu pistolu la tampla. :bandit:
robert
Passat-ul ala era negru,highline, si costa cam 19.000 din 2001(anul trecut).Nu erau aurite jantele, ci ornamentele cromate de pe bari,grila radiatorului si ramele geamurilor.Masina era cu specificatii USA si era "aurita" tot acolo.Oricum, nu se vedea cine stie ce spectaculos.Omul demonstra insa chestia asta cu hartii.Acuma, cine nu cunoaste procesul de placare isi imagineaza poate ca intra mare cantitate, dar de fapt e vorba de grame la o suprafata destul de mare,pentru ca stratul e gros de ordinul sutimilor.Cine stie mai multa fizica sa dea cateva detalii.
mike.omega
Sunteti off-topic! :bash:
Back on topic please! beer.gif
FESTINA
Masini placate cu aur de 24 K

O noua moda isi face simtita prezenta printre posesorii automobilelor de lux: placarea masinilor cu metale pretioase. Cele cateva autoturisme care au fost "personalizate" cu aur de 24 de carate iau ochii trecatorilor, fiind vedete in special in Ardeal, acolo unde sunt proprietarii lor."Emblemele, jentile, masca, pragurile si ornamentele sunt cateva din multele posibilitati pentru personalizarea masinilor si motocicletelor.
De asemenea, placarea cu aur se poate face si pe componentele motorului, pe sistemul de evacuare si pe alte piese cu temperatura ridicata", sustine Szabo Lon Daniel, directorul firmei aradene care detine licenta acestei tehnologii de placare. Aradeanul sustine ca placarea cu metale pretioase are nu numai un avantaj estetic, dar ornamentele impodobite cu aur vor rezista in timp "mai mult ca masina".
Aurirea se face numai pe ornamentele cromate Desi sistemul poate fi folosit pentru placarea oricarei suprafete metalice, de orice dimensiune, in ceea ce priveste autoturismele, placarea se poate face numai pe ornamentele cromate ale masinii. Szabo Lon Daniel sustine ca a experimentat acest procedeu de placare pe numeroase obiecte. Astfel, in Germania, a fost facuta o cada de baie placata in totalitate cu aur si mai multe cruci de peste 4 metri. in Franta cineva si-a dorit ca salonul de coafura sa fie placat in aur si a mai realizat porti de 5 m inaltime placate in intregime cu aur tot de 24 de carate.


Sursa: Libertatea, Catalina Lohan, 29 Noiembrie 2004
FESTINA
Anunt gasit pe internet

Societatea noastra este specializata in placarea obiectelor din metal cu aur, argint, platina.
Aurul de 24kt are o culoare si o stralucire deosebita iar datorita ultimei tehnologii in domeniu poate fi aplicata si electronic pe orice suprafata metalica in cele mai fine detalii. Alegeti un numar nelimitat de posibilitati. Placarea bijuteriilor, articolelor sportive, amenajarilor interioare, electronice, cadourilor, articolelor muzicale, premiilor, rame de ochelari, ceasuri, subansamble caroserii automobile, embleme, firme, restaurari obiecte de cult si patrimoniu. Limita este doar imaginatia. Calitate si rezistenta dovedite in timp.
Prin preluarea celei mai noi metode de placare - H.F.P. (High Freguency Pulse), tehnologie de varf dezvoltata de N.A.S.A., realizam placari cu aur si alte metale nobile, mai stralucitoare si mai durabile ca oricand. Specialistii nostri personalizeaza fiecare obiect cu deosebita grija pentru fiecare detaliu, folosind cel mai pur aur existent. Placarea cu aur confera o impresie ce dureaza si creaza un nou standard. Inconjurati-va cu luxul aurului de 24kt.
Prin aceasta noua tehnologie, lansata de curand si pe piata romaneasca dorim sa aducem clientilor nostri un plus de calitate si eleganta la preturi fara concurenta!
Cum este posibil?
Care sunt avantajele?
Secretul consta tocmai in aceasta tehnologie de varf cu ajutorul careia cu o cantitate infima de aur se pot acoperi suprafete mari (metalice) spre deosebire de alte tehnologii greoaie si costisitoare cunoscute pana in prezent. Prin aceasta metoda aurul de 24 kt este aplicat uniform si definitiv pe orice suprafete metalice.
Manopera produselor placate, beneficieaza de Certificat de calitate, care atesta autenticitatea.

In anunt erau postate si datelele de contatct dar pentru a nu le face reclama nu le-am postat, ceea ce am vrut sa arat ca se poate si asta la noi dapai afara.
Otto73
firma este din Arad
Lucas
O.K. Acuma ca m-am uitat si eu mai bine, masina aceea nu e suflata cu aur. Doar jantele, masca din fata etc. Ornamente. Este impresionant ca avem o firma serioasa in tara. Acuma toata chestia asta este cam in off-topic si v-am tras dupa mine cu aurul acesta. Deci daca vom lua toti avertismente, imi cer scuze tuturor ca v-am facut sa va luati cu valul dupa mine.
Ahh. Mai am o poza in care proprietarul unui Rolls Royce negru, si-a facut la comanda jante in care s-au "infipt" (ca alt cuvant nu gasesc) diamante. Si inca foarte multe. Daca ma lasa moderatorii pun poza.
Otto73
am spus de la inceput ca nu-i din argint ca e o cretinitate ideea asta. Uite informatii: http://www.antena1.ro/auto/a/auto_audi_a8%20_mtm.htm
Mihai44627
TREZITI`VA!!!!!!!! smile.gif.....reveniti la gri metalizat si negru wink.gif...ca doar na..aia e un prototil a lu sheicul ala de a vrut sa cumpere manhatan-ul! asta in caz ca ati auzit povestea...e aceeasi persoana de are singurul hotel din lume de 7*.....deci...isi cam permite..din mom ce are petrol si la robinetul de apa calda.ma mir cum de nu il "pupa" Bush si pe asta...ca are prea mult smile.gif)
R a z v a n
nu mai dezgropa mortii ca pute...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.