Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sa aibe loghanu chiar probleme de directie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
ples49313
ACUM 2 SAPTAMINI IN VAMA LA TURNU ACEASI PROBLEMA LA DACIA LOGHAN DIRECTIE
CRED CA SA RUPT BRATU NOROC CA NU AVEA VITEZA bicycle.gif bicycle.gif bicycle.gif NU STIU CE SA MAI ZIC? IMI PLACE LOGHANU CA SI PRET CA LA 6000 MASINA NOUA NU IEI DAR MAI VEDEM....... :wave:
G e o r g e
bine ai venit pe forum .
nu mai scrie cu litere mari .

ai ceva dovezi sau sunt doar chestii auzite ?
ples49313
dovezi exista cite vrei nu am luato in bascalie sau de a denatura adevarul dar treaba se cam multiplica este al 2 caz la noi daca vrei poti intreba in vama ca a intrat in stilpi de sustinere ai vamii mergind pe drumul drept sa vazut clar rupta bieleta de directie cea de aluminiu sau din ce este mie sincer imi place dacia loghan ca la bani astia sa fim seriosi masina noua nu iei de afara dar ar trebui verificat aceste probleme de catre producator nu de noi cumparatorii adica pe pielea noastra ca sti cum este azi unu maine altu si reclama rea apare de la o persoana la alta ........timpu vorbeste despre calitatile masiniilor :argue: am vb cu cineva ce lucra in domeniu nu cu un amator de pe strada si mia zis ca sunt problaeme intradevar la unele componente ale directie de la loghan ori proasta calitate a pieselor ori un viciu de fabricatie nu o spun in nume de rau dar ar trebui luate in seama aceste lucruri ..nu am auzit sa e rupa pina acum la o dacie 1300 bieleta de directie pe drum drept
chiar daca era facuta de cine stie ce firma .da sa auzit de pivoti zburati din loc de capetele de bara desprinse din rotula dar de brat rupt complect mai putin asa ca ce sa mai spun daca chiar vrei sa te interesezi cai adevarat o poti face la reprezentantul dacia de la noi daca iti va spune blush.gif ca nu ar avea nici un interes sa zica depre ce este cu adevarat daca intradevar sunt cazuri despre cea ce se discuta pe forum dar timpu la va rezolva pe toate :wave:
Andrei Suzuki
O rugaminte:mai foloseste si tu cratima si punctul.Nu de alta,dar e obositor sa citesti asa...
A,si Logan se scrie fara H. wink.gif
G e o r g e
deci eu nu am putut sa citesc mesajul de mai sus blink.gif


imi pare rau dar chiar nu am putut !
eddie
Eu am reusit sa-l citesc pe tot ! Dar nu am inteles decat ca era vorba de un lighean,parca.....
Luci47079
Sa stiti ca si eu mergeam cu loganul si daca nu inchideam geamul ma fura Ileana Cosanzeana intr-un BMW X5. Hai mai Ples fii serios. Mie imi miroase a poveste auzita din auzite.
Luci47079
Eddie... tu esti contra Logan. Utilizatori... a nu se tine seama de parerile subiective. Si eu sunt de acord ... ca multi altii... ca un Clio Symbol e oribil. Nici loganul nu mi se pare rupt din soare (ma refer exclusiv la design in ambele cazuri)... dar e doar parerea mea. Cei care le considera masini frumoase ... bravo lor.
Pt. Eddie... Daca loganul e lighean... clio seamana cu o troaca - ma scuzati (da una cu pretentii... ca e de renault)

Si... revenind la topic... daca loganul avea probleme de directie... cred ca auzeam prin toate mijloacele media chestia asta. Constientizati si voi faptul ca o productie in masa nu isi poate ascunde greselile in ziua de azi. Mijloacele media abia asteapta asta. Ba chiar mai si infloresc putin... Asa ca ... urmariti stirile. Pana acum nu am auzit decat speculatii. Nu stiu ce asteapta toti de la masina asta.
madalina
S-a tot vorbit in media despre directie. nimeni nu si-a permis sa generalizeze, ci sa prezinte cazuri reale.

De ce nu au generalizat? Nu au dovezi, daca publica ceva de genul "Buba generala a Loganului - directia", platesc daune morale, plus daune de imagine, plus pierderi cauzate, daca nu au dovezi clare ce sustin afirmatiile lor.
mihai38772
Acum si daca dau de bine se considera publicitate . Nu cred ca trebuie sa ne facem o parere de la stiri , care cauta intotdeauna senzationalul, este bine sa le ascultam si atat .
O parere obiectiva o au revistele de specialitate . Dar si aici pot aparea unele afirmatii subiective. Atunci cand le citesti pe toate poti in final sa tragi o concluzie personala. Asta daca ai condus masina in cauza macar o data.
Luci47079
Sa nu-mi spui de revistele de specialitate ca te contrazic pana in panzele albe. Nu as dori la nimeni sa ia teapa pe care am luat-o eu. Gandeste-te putin... astia ajung sa detina controlul intr-un anumit domeniu. Atunci primesc si ofertele pentru publicitate mascata. Si cum in Romania, nu exista inca o revista auto care sa isi respecte clientii... trage o concluzie
Luci47079
Ceea ce demonstreaza ... Madalina ... ca loganul nu are probleme de directie. Normal ca nu isi permite nimeni sa generalizeze chestia asta. Si-ar taia creanga de sub picioare. Decat sa iesi cu o stire falsa si sa fii discreditat de catre public... mai bine taci si astepti sa ai dovezi.
madalina
Eu nu incerc sa demonstrez nimic, doar sustin ca argumentul: daca ar fi fost ceva adevarat aparea in presa nu este valabil.

Eu, personal, nu stiu daca Logan are sau nu probleme la directie. Au fost niste cazuri cel putin ciudate, Dacia nu a dat o explicatie convingatoare.

Pe de alta parte comparand numarul de cazuri cunoscute (sub 10 mediatizate) cu numarul de masini vandute, nu pare a fi o problema generala.

Asa ca timpul ne va spune daca e adevarat sau nu.

Off-topic: de ce numele meu intre puncte de suspensie?
eddie
1. Luci,de ce scrii mesaje unul dupa celalalt,nu ai rabdare?
2. eu nu am Renault Clio Symbol......
3. scrie-ti masina cu care circuli in semnatura,sa se vada....daca circuli cu tramvaiul,scrie numarul lui....
4. poti sterge vrajeala aia din loc de semnatura,ca nu e valabila la tine,vad ca nu accepti si alte opinii !!!! :bash:
mihai38772
nu trebuie sa accepte alte opinii , el trebuie sa-si spuna opinia , asta nu intelegi tu , nu toti au parerea ta , defapt foarte putini , posesori de Clio in mare parte
eddie
Crezi ca are nevoie de avocat?A scuze,e partenerul tau de topic......opiniile le pot spune cei care au condus ambele masini,sau mai multe,nu sa spui ca a ta e cea mai tare.Eu am recunoscut ce are bun Logan-ul si ce nu,dar voua nu va convine decat ce e de bine...Dar sa spui ca Loganul e peste Renault,inseamna ca mai aveti nevoie sa va urcatisi in alte masini....
G e o r g e
si skoda e nemteasca si seatul dido
Luci47079
Eddie... asta e un topic unde se discuta despre logan. Cred ca singur ai bagat Clio in competitie. Si sa nu imi spui ca nu poti compara Clio cu Loganul pentru ca te asigur eu ca poti. Daca tu accepti opiniile altuia inseamna ca ai probleme mari de personalitate (mergi la un doctor... ceva). Cred ca e o mica mare diferenta intre a accepta o opinie si a respecta o opinie. Accepti o opinie cand ti se pare buna. Respecti orice opinie chiar daca nu gandesti la fel.
Am afirmat eu undeva pe forumul asta ca tu ai Clio Symbol??? Poti sa ai si X5 din partea mea. Sa-ti traiasca si sa fii multumit cu el.
Daca citesti cu atentie o sa vezi ca am precizat foarte clar ca fac referire doar la design. Si din acest punct de vedere Clio sta destul de prost.
Si ca sa fac o alta comparatie... sa intelegi si tu, Loganul e varianta de top la Dacia(care nu a putut mai mult din pacate), iar Clio e printre versiunile Low-End de la Renault. Te-ai intrebat cumva daca nu se explica diferenta de bani dintre clio si logan prin cheltuielile de imagine ale producatorului Renault pe care clientii trebuie sa le plateasca???

Eddie cred ca esti mai degraba nefericit pentru ca ai dat o gramada de bani pe un Clio cand puteai sa mai astepti sa iti iei logan :bandit:

Dacia 1400 din 1991 ... in maxim 2 luni imi iau laureate de 1.6 ... sa moara Eddie de ciuda ca il fac la o liniuta biggrin.gif
mihai38772
QUOTE(eddie33)
Dar sa spui ca Loganul e peste Renault,inseamna ca mai aveti nevoie sa va urcatisi in alte masini....


Eu nu am spus ca Loganul este peste Renault , am spus ca Logan este Renault .

Ai inteles acum ???
eddie
QUOTE(Luci47079)
Eddie... tu esti contra Logan. Utilizatori... a nu se tine seama de parerile subiective. Si eu sunt de acord ... ca multi altii... ca un Clio Symbol e oribil.

Ai probleme grave cu memoria sa stii....iar chestia cu doctorul,s-ar putea sa vorbim cu moderatorii sa-ti de-a o pauza de odihna,oricum tu nu ai masina,de ce te bagi in discutie ?Eu nu am spus atatea rele de Logan cate ai spus tu de Clio,e treaba ta,strugurii sunt acrii....
eddie
QUOTE(mihai38772)
Eu nu am spus ca Loganul este peste Renault , am spus ca Logan este Renault

A-ti vrea voi sa fie Renault(by Renault nu inseamna ca e si Renault).Deocamdata e o Dacie! Daewoo MUSSO are motor si alte alea de Mercedes (powered by Mercedes)si nu are nimeni pretentii ca e Mercedes! Hai nu mai bateti campii !
mihai38772
Dacie este pt ca este facuta la Dacia- Pitesti , dar asta nu inseamna ca este Dacia la care tu te referi.
Vis-a-vis de Skoda tot parerea asta o ai ???? Tot Skoda veche este ???
eddie
QUOTE(Luci47079)
Eddie cred ca esti mai degraba nefericit pentru ca ai dat o gramada de bani pe un Clio cand puteai sa mai astepti sa iti iei logan :bandit:


Cred ca ai spus tot ce gandesti aici,nu te mai forta,ca e de rau ! Clio l-am luat sotiei si m-a costat atat pentru ca justifica banii....La Logan CAT DAI ATAT FACE,ASTA E,CONSOLEAZA-TE!Eu am alta,pe care o pot compara cu Logan-ul la volum,e mare si intra 7 oameni in ea,dar nu mai imi ramane loc sa car porcu' !
eddie
QUOTE(mihai38772)
Dacie este pt ca este facuta la Dacia- Pitesti , dar asta nu inseamna ca este Dacia la care tu te referi.
Vis-a-vis de Skoda tot parerea asta o ai ???? Tot Skoda veche este ???

Pai cehii de la Skoda spun ca vand VW ?Ei vand in continuare Skoda,asa se numeste masina! Ii spune cineva VW?
mihai38772
Intr-adevar , Clio este o masina pentru gagici ,ca si Peugeot 207, Matiz ,Tico

Mica cu loc doar pt poseta
mihai38772
QUOTE(eddie33)
Pai cehii de la Skoda spun ca vand VW ?Ei vand in continuare Skoda,asa se numeste masina! Ii spune cineva VW?


Nu spun , se lauda cu treaba asta .
Sa fim seriosi ,cand iei Skoda stii sigur ca e masina nemteasca
eddie
Dar nu e valabil si la Dacia Logan,nu poti sa zici ca ti-ai luat masina frantuzeasca !
G e o r g e
QUOTE(mihai38772)
QUOTE(eddie33)

Pai cehii de la Skoda spun ca vand VW ?Ei vand in continuare Skoda,asa se numeste masina! Ii spune cineva VW?


Nu spun , se lauda cu treaba asta .
Sa fim seriosi ,cand iei Skoda stii sigur ca e masina nemteasca


eu sper ca tu glumesti ! blink.gif
mihai38772
Cred ca speri degeaba
eddie
QUOTE(mihai38772)
Intr-adevar , Clio este o masina pentru gagici ,ca si Peugeot 207, Matiz ,Tico

Mica cu loc doar pt poseta


Intr-adevar ce? Sunt masini pentru fete care au posibilitatea sa-si cumpere asemenea masini ! Sau pentru niste tipe care au adevarati barbati langa ele si le cumpara o masina adevarata,nu Dacia,sa-si bata joc de ele !!
G e o r g e
QUOTE(mihai38772)
Cred ca speri degeaba


si loganul e renault ! blink.gif

mai citeste domnule draga ... biggrin.gif

QUOTE
Intr-adevar , Clio este o masina pentru gagici ,ca si Peugeot 207, Matiz ,Tico

Mica cu loc doar pt poseta


pai sa vedem un clio sport , 2.0 16v 182 cp , sau un V6 de 250cp biggrin.gif ... hmmm loc putin , dar mai conteaza cand te poti pune langa un porsche biggrin.gif

sa continui , peugeot 207, cred ca ai gresit o cifra , inca nu e cu in coada , e doar 206 . RC ? desi aici am niste dubii . 2.0 180cp .

matiz , tico . tu esti printre norocosii care au avut bani de un logan . daca nu ce te faceai ? iti spun ce fac majoritatea merg si iau matiz .
mihai38772
QUOTE(eddie33)
Sau pentru niste tipe care au adevarati barbati langa ele si le cumpara o masina adevarata,nu Dacia,sa-si bata joc de ele !!


Um barbat adevarat ii cumpara un mertan nu un clio , asa ca mai asa laudele astea de sine
eddie
Dar Logan-ul pentru ce fel de barbati ai tras tu concluzia ca este? Gandeste bine si raspunde-mi !
mihai38772
Pt un barbat care isi face singur banii si nu primeste nimik de la parinti sau din alte surse , care isi face casa si care vrea sa cumpere si o bucata de pamant , la 26 de ani
Este o masina buna pentru tranzitie de la Matiz la o masina adevarata .
G e o r g e
pai nu ai zis tu ca matiz e pentru femei si poseta ? blink.gif

io nu mai pricep deja .
mihai38772
si pentru pornit o afacere biggrin.gif
eddie
Pai fiecare afacere isi are inceputul.Pentru o afacere mai prospera ar trebui sa mergi 3 ani la rand cu R.A.T.B. -ul. Cu taxiul numai de sarbatori,cand cari porcul si mielu' !
madalina
Ultima data cand am verificat, acesta era un Forum pentru discutii despre masini, cu un regulament, in care se ataca ideea si nu persoana.

Nu dau nici-un avertisment deocamdata. Oricine mai ataca o alta persoana pe acest topic sau pe unul asemanator, va avea direct BAN o saptamana!
eddie
Despre directia Loganului si fiabilitatea lui mai aveti putina rabdare !
Luci47079
Eddie ... te rog sa iti argumentezi cuvintele si sa imi spui ce am spus eu rau despre Clio. Ca nu imi place designul (am specificat ca ma refer doar la design). Poti sa ma condamni pentru asta???
Ideea e ca eu nu sunt de acord cu cele 2 pareri ale tale:
1) Loganul e un lighean de carat porcu;
2) Renault Clio e o super-masina;
Cred ca cele doua sunt pe aproape. Rog si alti useri sa isi exprime parerile. Daca 3 persoane considera ca exagerez ma retrag de pe topic. OK?

PS: Eddie ...Totusi... din ce ai parafrazat tu reiese ca am afirmat ca ai Clio Symbol??? Chiar nu am zis niciodata asta. Sorry :wave:
madalina
Aici se discuta despre directia Loganului, nu este un topic Clio versus Logan.

Luci ai un avertizment pentru off-topic.
Luci47079
Da... Multumesc pentru ''avertizment'' - doar ca nu prea am auzit de cuvantul asta. Se intampla ceva ciudat pe forumul asta. Daca citesti ultimele mesaje sunt sigur ca nu a pomenit nimeni nimic de directia la logan... iar tu te iei tocmai de mine. Inteleg ca anumiti useri au parte de favoruri si eu nu. Nu tin neaparat sa intru pe forum la voi asa ca daca vrei... poti sa ma banezi cand ai tu chef fara nici cea mai mica problema. Doar ca o sa aveti un vizitator in minus biggrin.gif

Acum... cu referire la topic... nu cred ca loganul are probleme de directie deoarece se mediatiza chestia asta.
madalina
Nimeni nu are mai multe drepturi decat altcineva.

Ultimele mesaje au fost o disputa personala ce nu ar fi trebuit sa aiba loc. Am decis sa nu va sanctionez pe nici-unul desi meritati acest lucru. Insa nu va las sa ajungeti iarasi sa va jigniti, sa compensati lipsa de argumente cu atacuri personale.

Si on-topic: argumentul tau nu este valid. S-au mediatizat accidentele (sau cel putin unele dintre ele) provocate de comportamentul ciudat al directiei Loganului.

Nu va scrie nimic zilnic despre acest lucru, deoarece ar fi dat in judecata.
eddie
QUOTE(Luci47079)
Eddie ... te rog sa iti argumentezi cuvintele si sa imi spui ce am spus eu rau despre Clio. Ca nu imi place designul (am specificat ca ma refer doar la design). Poti sa ma condamni pentru asta???
Ideea e ca eu nu sunt de acord cu cele 2 pareri ale tale:
1) Loganul e un lighean de carat porcu;
2) Renault Clio e o super-masina

Pentru punctul 1,citeste aici:http://www.cotidianul.ro/index.php?a=8341&shift=1
Pentru punctul 2,eu nu am spus ca e supare masina,dar ia-ti si tu una daca poti sa fa diferenta !Ca eu Logan am condus.....
Maff
Probleme la directie am auzit si eu ca sunt, ba chiar au fost si cateva emisiuni la TV pe tema asta si din cate am citit, parca si intr-o revista auto scria ceva.A aparut ceva cu privire la asta la vreo 2 luni de la lansarea masinii din cate imi amintesc, ba chiar a fost o emisiune pe Antena 1.
Off-topic: este usor sa jignesti proprietarii de Clio Symbol atunci cand nu arati ce masina ai......Oricum eu ma consider jignit.Niciodata nu am scris ceva de o masina decat daca am avut argumente, chestia cu "Symbolul este o troaca" eu o consider jignire.Si chiar daca nu i-a fost dat nici un avertisment, eu consider corect sa-si ceara scuze macar in fata celor care si-au cumparat o "troaca" d-asta.........Sunt destui care au facut eforturi sa o achizitioneze.
Andrei Suzuki
Maff,sunt de acord cu tine.Ar trebui sa isi ceara scuze.Dar,la fel ar trebui sa faca si cei care spun despre Logan ca e cazan,frigider...si cum i-or mai fi spus.Pana la urma sunt oameni care au facut un efort sa si-l cumpere,asa cum sunt si unii (si tu) care au facut efort sa-si cumpere Symbol (care mie imi place btw biggrin.gif ).Am dreptate?
Luci47079
Off topic: (La cererea userilor) OK: Imi cer scuze. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Remarca a fost exclusiv pentru Eddie, care a facut Loganul "frigider Fram", "lighean" si am vrut sa subliniez faptul ca din gama renault, nici Clio nu sta prea bine la design. Repet a nu stiu cata oara. Am facut referire strict la design.
PS: Am specificat de mai multe ori ce masina am. Dacia 1400 din 1991 (e cool designul smile.gif)
G e o r g e
luci completeaza semnatura cu masina din dotare .
Maff
Ok, scuze acceptate.Eu am zis un singur lucru despre Logan, acela ca spatele este prea patratos, ar fi trebuit sa sie totusi sa aiba mai multe curbe.Nu am zis ca masina este un frigider, am zis doar ca parca au luat conturul portbagajului dupa un frigider...Si am mai zis si ca in momentul in care apare un motor mai bun si cateva optionale in plus m-as gandi si eu la un Logan.In rest este o masina destul de incapatoare.Mult mai incapatoare decat Symbolul meu de exemplu..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.