Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ajutor pentru un novice
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
bucur46926
Salut !!!
Cer si eu un mic ajutor daca se poate.
M-am hotarat sa i-mi cumpar un opel vectra de prin 91,92,93, depinde ce o sa gasesc ( ceva la 3500-4000 euro )
Problema e ca nu am mai avut o astfel de masina si daca sunteti amabili sa i-mi dati sfaturi la ce sa ma uit cand cumpar o astfel de masina, cum descopar daca merita sau e plina de defecte ( asta biene inteles la prima vedere ca daca nu merita sa nu ma mai duc cu ea la un servis sa i-mi faca o diagnosticare ) . Problema e ca nu cunosc nici un mecanic care sa fie specialist in masini straine, pana acu am avut dacia si nu e cine stie ce mare brinza sa repari o dacie ).
va multumesc.
daniel40451
daca vrei neaparat vectra atunci trebuie sa fi atent la tabla si ma refer in special la oalele din spate ,praguri interior portbagaj .este renumita problema asta la vectra .motorul iti recomand unul monopunct este mai simplu si iti consuma mai putin decat multipunct .motorul de 1.8 are 90 cai si este destul de sportiv .in rest poti sa verifici comportamentul masinii pe un drum pietruit .ai grija daca cumperi masina din targ
daniel40451
daca vrei neaparat vectra atunci trebuie sa fi atent la tabla si ma refer in special la oalele din spate ,praguri interior portbagaj .este renumita problema asta la vectra .motorul iti recomand unul monopunct este mai simplu si iti consuma mai putin decat multipunct .motorul de 1.8 are 90 cai si este destul de sportiv .in rest poti sa verifici comportamentul masinii pe un drum pietruit .ai grija daca cumperi masina din targ
Andrei Suzuki
Ala e noul model de Vectra?
daniel40451
ce inseamna la unii tuning. AI GRIJA CE FEL DE VECTRA CUMPERI


Editat de administrator - contravine regulamentului.
Maff
Ce-are tuningul cu Vectra din 91-93?Si mai ales ce au mertanele alea cu vectra?
daniel40451
inseamna arta

Editat de administrator - contravine regulamentului.
Andrei Suzuki
Sau tu faci reclama la site-u ala? biggrin.gif
daniel40451
daca nu va place nu va mai trimit .aici este vb de stil si multe alte lucruri pe care noi romanii nu prea le-am cunoscut .eu incerc prin asta sa informez lumea .daca cineva vrea sa ramana la acelasi stadiu de informare n-are decat .ptr tipu cu vectra este una super misto de vanzare la benzinaria fix de pe soseaua virtutii .


Editat de administrator - contravine regulamentului.
pretorian
nu se trezeste nimeni sa mute pozele la tuning?
baiatul asta a cerut un ajutor lentru achzitionarea unei masini si tu ii pui poze cu mertane ?

p.s. exista deja un topic de tuning :bandit: :bash:
bucur46926
PRETORIAN are dreptate. Cerusem un sfat pe un forum dedicat opel si ma asteptam sa gasesc aici persoane cat de cat in tema daca nu profesionisti macar prin faptul ca detin o masina de acest tip si sa i-mi impartaseasca idei din experienta proprie.
In schimb m-am ales cu niste poze care nu i-mi folosesc la nimic si care nu au nici o legatura cu ajutorul pe care l-am cerut.
Astept in continuare sfaturi.
De opel astra ce ziceti ? E mai bun ca vectra ?
daniel40451
parerea mea este urmatoarea : in primul rand nu ne-ai spus ce vrei sa aiba masina ,ce fel de optiuni ,motor etc.
in al doilea ,tu lansezi o intrebare de genul "ce parere aveti de astra ?".Nu cred ca vrei sa cumperi o masina doar vrei sa afli una alta de ceva care iti place sau nu .Iar daca iti cumperi decizia este a ta nu a mea .
care astra din 90 pana in 95 modelul vechi coupe , berlina sau break???
Apropo eu am o vectra din 91 motor 1.8(300000km)motorul facut si nu vb din amintiri .parerea mea este ca opel vectra este o masina fiabila si cu un pret destul de mic la piese .
guerilla
pozele vor fi sterse.
vezi ca exista arie speciala pt tuning.
scuze de off topic
pretorian
vectra e este masina fiabila cum a spus si Daniel de intretinere nu mai spun caci este foarte ieftin si gasesti piese peste tot.
Iar daca esti pus in situatia sa alegi intre vectra si astra sfatul me este sa alegi vectra(e doar parerea mea) sa nu sara in sus posesorii de astra biggrin.gif
bucur46926
Uite care e treaba Daniel.
Contrar parerii tale eu chiar caut sa i-mi cumpar o masina. De curand mi-a picat o suma de bani cu care am hotarat sa i-mi schimb masina. Fiind satul de dacii pana peste cap ca pana acum numai dastea am avut am zis sa caut o alta marca care arata si merge oricum mai bine. Am vazut in targ si pe sait ca vectra ( mai veche 91-93 ) s-ar cam incadra in buget, arata oricum mult mai bine ca dacia si la drum oricum e mai silentioasa.
Ce am vrut eu sa aflu de la voi ?
De exemplu niste defecte destul de frecvente la aceasta masina care sunt ascunse si pe stie sa le caute cineva care a avut sau are aceasta masina ca in momentul in care i-mi place ceva intarg sau in alta parte sa stiu cat de cat la ce sa ma uit si sa am cu ce sa ma tocmesc, ca de poate mai scot ceva la pret.
Cam asta am avut eu de zis.
daniel40451
BUCUR ,CE AI MAI FACUT ?? AI GASIT CEVA PE MASURA BUGETULUI TAU .SUNT CURIOS DACA AI REUSIT SA CUMPERI SAU MAI ASTEPTI?IDEAL ESTE SA GASESTI MASINA LA VREO CUNOSTINTA SAU VREUN MOS .CRED CA ESTE CEL MAI BUN SFAT .
bucur46926
Salut Daniel!!
deocamdata am fost prin targ si am vizionat cateva masini. Problema nu erau masinile ci cei care le vindeau. Desii am vazut una care i-mi placea si care zic eu ca si tehnic era cat de cat buna nu m-am bagat pentru ca proprietaru era la cateva rezinzari in urma si nu am vrut sa risc ca nu cumva sa nu pot sa o inscriu pe numele meu. Spun asta pentru ca putea sa aive taxele neplatite de cine stie cand si la financiar nu i-ti pune viva pe copia de pe catrea masinii decat daca sunt platite. Si in plus nu stii cine e proprietaru care poate sa nu aiva chef sa faca actele cu tine ca nu-l mai intereseaza sau dai de vre un colorat care i-ti mai cere si ala bani ca sa faci actele.
Oricum mai caut, tre sa sa iveasca si ce caut eu pana la urma, ca oricum masina sa alerg sa-mi fac treburile am dacia mea veche si nu are rost sa ma grabesc .
daniel40451
decat sa cumperi de la colorati mai bine nu .in primul rand sunt masini care au suferit diverse modificari ,reparatii etc .sunt masluite cu acte in regula cu politia si etc (nu spun ca la romani ar fi ceva diferit dar oricum iti faci o parere despre omul respectiv).un prieten a achizitionat o masina care a avut tot botul taiat , nu si-a dat seama si a pierdut ceva bani la treaba asta .fi cu mare bagare de seama .ce sa iti mai spun suntem vai de noi ca sa ne permitem sa pierdem o suma de bani .eu am masina luata din germania din 98 si iti spun ca sa comportat excelent pana acum ,bineintels ca dupa 300000 am refcut segmentii si toata fata si spatele asta fara sa bag un ban in acesti ani .plus ca saraca sa mai rapandulizat din cauza unor binevoitori care au intrat de nenumarate ori ijn mine . nu mai are acelasi look .asta este .apropo sa nu crezi ca vreo masina din targ nu are mai mult de 150000 km .sunt date inapoi .este foarte simplu ,ori inlocuite ceasurile de la bord .daca mai poti astepta vezi un opel de 44oo de e (era unul pe virtutii in militari destul de frumos bleu marin )sa iti faci o idee .atentie la ce cumperi
daniel40451
ai reusit sa cumperi vreo masina
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.