Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elantra 1.6 GLS
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Hyundai
MARIAN34860
Cum va merg Elantrele? Am vazut o multime pe strada in ultima vreme... Se pare ca lumea a inceput sa afle de ele si sa le aprecieze la justa valoare, dat fiind faptul ca europenele sunt unde sunt... Asa ca astept pareri, impresii de posesori de Elantra.
G e o r g e
mie mi se par scumpe si nefiabile smile.gif dar este doar parerea mea .
MARIAN34860
Desi nu ai una si probabil vorbesti din auzite...
Intrebam POSESORII de Elantre...
G e o r g e
eu doar ca prietenul meu are smile.gif si este 1.8 chiar .

o tona de probleme , masina scumpa la intretinere samd .

in prezent are o flota de renaulturi ( el , mama lui si tatal lui , toti pe renault ) iar elantra rugineste pe unde . de buna ce a fost smile.gif

probleme la motor, la ala garantat 5 ani , o gcaruta. mai nasol este faptul ca nu ti le rezolva decat foarte foarte greu in service. adica stai fara masina cu lunile smile.gif

pai eu imi iau masina sa merg cu ea , tu nu ?
MARIAN34860
Da, poate ai dreptate. Dar e un caz care alimenteaza legendele noastre despre masinile coreene. As fi curios sa aflu din ce an e masina. Pe de alta parte, eu am vorbit cu multe persoane care au de la modelul "vechi" din 2001 si pana la elantra model 2003-2004 (cu face-lift) si nu am auzit sa aiba probleme. Acum mai e o chestie: flota de renault pentru mine nu e decat cosmar, la cate probleme au frantuzestile!... Poti citi pe orice forum, sau vorbi cu cineva care are, daca nu cumva ai pe cineva in bransa care sa-ti spuna ce inseamna renault. da, au imagine (mégane, laguna), dar daca respectivii posesori ar fi cinstiti cu ei insisi ar recunoaste ce mare teapa e. nemtii sunt cu fiabilitatea si calitatea la pamant, peugeot parca le face sa te mai tina ceva (desi si aici am aflat de mici tare de calitate specifice constructorilor francezi) altii care sa mai fie? ce vad eu in jur sunt masini din ce in ce mai proaste (sa fim seriosi, noul focus e jenant, are carton la contraaripi unde iarna e noroiul si zapada cat casa, frane cu tamburi pe spate, si lista ar mai putea continua...), care masini tot nu ies si la pret mai ieftine. pentru toyota am o admiratie deosebita, inca mai lucreaza cu stil si desi masinile sunt f. scumpe (10,000 yaris sau 14,000 corola, toate cip, bineinteles) sunt si fiabile. in conditiile astea, doar daca n-ai mers cu dacia (fie ea si logan) pana ai imbatranit si ai ceva pretentii de la un produs cand dai banii pe el, ca doar ai muncit pentru ei, ce faci? te uiti si tu la cu sunt facute respectivele masini... nu mai insist ca daca bagi mana gasesti carton si plastic pe dedesubt, ghemotoace de fire care inseamna instalatia electrica, elemente de caroserie din plastic (da, stiu ca se vorbeste de protectie de 5 stele, dar cand doar o atingi si se sparge ca o jucarie, tb schimbata si toate aripa, care altfel trebuia doar indreptata si mai e si vopseaua) sau tabla care flambeaza ca hartia...
Pe orice forum american o sa afli despre cat de apreciate sunt masinile hyundai, iar elantra face vanzari de invidiat. flota de renault n-a rezistat, se stricau imediat.
Ce vreau eu sa arat este ca neavand imaginea de ansamblu, ci doar orizontul limitat la un caz cu specificitatile lui, pornim sa facem afirmatii.
Tu ca moderator ar fi trebuit sa intelegi importanta informatiei fiabile. Ca tine vine altul si spune ca hyundai sunt perfecte si in final nu se ajunge la nimic. Eu ceream pareri detaliate ale celor care au si stiu ce inseamna asta. Poate nu realizezi ce sursa importante de info sunt forumurile auto cand vrei sa-ti iei masina. Asta doar daca nu esti cumva dispus sa crezi minciunile din reviste... Nu vorbesc din auzite, am citit mult si am vazut mult. Bineinteles, putem spune ca renault e o afacere si dupa ce il ai si iti dai seama cat te costa nervii si service-urile pentru ca se strica in continuu, sustii sus si tare ca ai fost un inspirat si ca ai o masina super sau poti cauta dincolo de reclama si sa afli ce inseamna o masina.
Eu atat am avut de spus.
G e o r g e
sunt curios la ce dealeri lucrezi :angel:
MARIAN34860
Din pacate, iar nu stii despre ce vorbesti. Lucrez la o banca si poti sa razi, ma ocup de risc... Nu confunda, nu te astepta ca vanzatorii de masini sa poata parforma mai mult de 3 fraze... M-am dus pe la toti dealerii si le-am scos cu clestele din gura info despre masinile pe care ei erau primii interesati sa le vanda. In plus, avand temele facute de pe diverse forumuri si discutii si ii provocam sa vad de ce sunt in stare. Doar cel de la Peugeot a fost sincer, restul minteau cu nonsalanta de parca masina aia era un ozn, nu mai avea nimeni cum sa stie ce e ala un amortizor, o chestie... Jenant. Atunci am inceput sa ma documentez sa aflu cum sta treaba de fapt cu masinile lor...
Nu stiu pe ce criterii esti tu moderator, dar ai putea face mai mult... Incearca sa-ti largesti orizontul, oamenii care se uita pe forum poate chiar au nevoie de informatie, altfel, macar nu mai interveni.
G e o r g e
faptul ca sunt moderator nu inseamna sa laud toate masinile . a fi moderator implica altele, cum ar fi : filtrarea mesajelor ofensatoare, aplanarea eventualelor conflicte samd . nu are nici o legatura cu marca hyndai calitatea mea de moderator pe acest forum wink.gif nici macar nu pot sa moderez aceasta arie.

cat despre opiniile mele , sunt ale mele, documentate , si mi le expun asa cum sunt .

repet, nu sunt obligat sa laud sau sa critic nici o marca , nu lucrez in domeniul auto si nici nu sunt angajat al acestui forum . functia de moderator o prestez pro bono .

QUOTE
Nu stiu pe ce criterii esti tu moderator, dar ai putea face mai mult... Incearca sa-ti largesti orizontul, oamenii care se uita pe forum poate chiar au nevoie de informatie, altfel, macar nu mai interveni.


adica decat sa spun adevarul sa tac ? blink.gif
adi45619
Cred ca sunt subestimate masinile coreene in Romania. Dar cum se face ca se vand asa de bine in State iar cele europene(Renault de ex) nu prea fac vanzari?
ncristi
Hyundai:
+tren rulare fiabil (foarte uneori) insa sunt si exceptii
+CRDi


-motoare slabute si gurmande pe benzina--muuult sub "jafurile" de europene
-imagine

Tere as vrea o comparatie intre 1.6 de la hyundai si 1.6 16v de pe meganul meu...
Andrei Suzuki
De acord cu ce a zis Cristi.Motoarele sunt (cel putin la Kia) gurmande (chiar rrau daca dai in ele) si zgomotoase la mai mult de 3000 rpm.Alt minus pe care l-am observat este antifonarea care nu e cea mai stralucita.
Zetics40545
QUOTE(cristi36176)
Hyundai:
...

Tere as vrea o comparatie intre 1.6 de la hyundai si 1.6 16v de pe meganul meu...


Ce fel de comparatie?

Hyundai(Elantra): 105CP/5800 rpm, 143Nm/3000rpm, 0-100: 11s, consum 6.2/9.4, masa 1267kg, vmax 182

Renault(Megane2): 115CP/6000 rpm, 152Nm/4200rpm, 0-100: 11.1s, consum 5.7/8.8, masa 1200kg, vmax 193


Cifrele arata cam toate in favoarea meganului....sau nu? Pe mine ma incinta la Megane consumul, dar ceva imi spune ca departe de realitate(cel putin de cea din Bucuresti). Are 10km/h inplus la v max, dar un demaraj cam tot acolo, desi are peste 60kile in minus, 10 CP in plus si un cuplu mai mare (care insa e disponibil la turatii mult mai mari...)
MARIAN34860
Nu Zetics, sigur nu... Cifrele alea nu spun nimic, in cazul nici unei masini...
Totusi, ca sa iti dai seama de cat de simplista este abordarea cu cifrele si sa afli ce se intampla "dupa", iti dau sa te documentezi... Astept opinia ta despre ce ai citit si de asemenea astept sa aflu cat de incitat ai ramas de "performantele" lui Mégane...

Deci,

http://www.reno.ro/index.php?showforum=14
Maff
Eu despre motoarele de la Hyundai nu pot spune ca sunt gurmande, ba chiar din contra, la accentul 1.3 85cp, pe care l-am detinut si l-am hinghierit pot spune chiar ca cel mai mult ma incanta consumul, care era cu muuuult mai bun decat la symbolul pe care-l am acum si la performante, chiar daca symbolul are viteza maxima mai mare si 14cp in plus, accentul mi-a parut mult mai nervos.De alte modele de la hyundai nu spun pentru ca nu stiu, dar chiar am fost mai multumit de Hyundai decat de Renault.
ncristi
Am mers (si cunosc f bine) un accent din '99-2000 facut in coreea cu motor de 1.5? (asa mi-a spus prop insa eu tind sa cred ca este un 1.6 pt ca este benzina) si consuma de rupe - in Bucuresti prop. mi-a spus ca i-a luat si 14%.
Problema este ca pe la vro 70k i s-au infundat injectoarele (intr-o dimineata nu a amai pornit) iar dupa ce i s-au curatat, comsumul a crescut cu aproape 1%!!!!
Omu mi-a spus ca din toata masina motorul este cel mai slabut.

Trenul de rulare in schimb--in 80k nu i s-a schimbat nici o bucsa-NICI MACAR PALCUTELE DE FRANA!!!!--deci trenul de rulare super OK, DAR a aflat ca acum trebuiesc schimbate placutele+discuri fata, bielele de directie, ceva pivoti si amortizoare spate iar pretul am inteles ca este urias!!

C alte cuvinte de banii astai schimbai de vro doua ori toata bucsaraia fata la clio.

PS
reno.ro este forum dedicat unde se discuta problemele aparute.
Ca hyundai nu are asa ceva este foarte rau
Ca sa te convingi:
http://forum.vwforum.ro/forum2/index.php?showtopic=4338
http://forum.vwforum.ro/forum2/index.php?showtopic=4980
http://forum.pejo.ro/

Repet: daca hyundai nu are un asemenea forum nu inseamna ca masinile sun extraordinare!
Zetics40545
QUOTE(cristi36176)
Am mers (si cunosc f bine) un accent din '99-2000 facut in coreea cu motor de 1.5? (asa mi-a spus prop insa eu tind sa cred ca este un 1.6 pt ca este benzina) si consuma de rupe - in Bucuresti prop. mi-a spus ca i-a luat si 14%....


Au existat si cu motor de 1.5. Mie la motor 1.6 consumul urban (Bucuresti...traseu super nashpa) imi variaza intre 10 si 11% (fata de 9.4 dat in carte)

QUOTE(cristi36176)
...
Repet: daca hyundai nu are un asemenea forum nu inseamna ca masinile sun extraordinare!


Perfect de acord, problema e ca sint prea putini posesori de hyundai-uri, iar din citi sint si mai putini au legatura cu IT/internet/forumuri...
Presupun ca daca din cei care au vreun hyundai ar fi fost unii care sa aiba probleme, ar fi postat totusi, mai sint si alte marci putin raspindite care au totusi astfel de topicuri
MARIAN34860
Ai mare dreptate, nu inseamna ca daca nu e forum de discutii despre eventualele probleme inseamna ca ele chiar nu exista... Tocmai de aceea incercam sa pornesc aici o discutie despre ce poate si ce nu poate Elantra si sincer ma intereseaza mai mult sa aflu ce NU poate.
E de remarcat din forumurile cu bora, octavia II, s.a.m.d. date de tine ca per ansamblu, constructorii au scazut calitatea, fortati de necesitatea de a scadea costurile, din cauza ca sunt amenintati de preturile mici ale concurentei... si uite lantul slabiciunilor cum se intinde... Nu cred ca nu pot face o masina pur si simplu buna, sa nu scartaie, sa nu gutaie, sa nu se strice la fiecare 2000 km sau sa aiba probleme pur si simplu de nerezolvat, pentru ele tin de conceptia masinii. Asta e revoltator, sa dai banii si apoi sa bati service-urile unde e alta gasca de "smecheri", care in cel mai bun caz iti murdaresc tapiteria, daca nu iti si fura piese (da piese, nu gluma, amortizoare etc...). Asta este... Inca mai am impresia ca Toyota face o treaba excelenta.
Maff
"Trenul de rulare in schimb--in 80k nu i s-a schimbat nici o bucsa-NICI MACAR PALCUTELE DE FRANA!!!!--deci trenul de rulare super OK, DAR a aflat ca acum trebuiesc schimbate placutele+discuri fata, bielele de directie, ceva pivoti si amortizoare spate iar pretul am inteles ca este urias!! "
Este o prostie ce spui..........Cum sa nu schimbe placutele de frana 80k km?Pai d-aia trebuie sa schimbe discurile pe fata si toate alealalte....!Cat de inconstient trebuie sa fii si sa nu stii ca macar pe la 15-20k km sa schimbi placutele?
Zetics40545
QUOTE(Maff)
"...

Cat de inconstient trebuie sa fii si sa nu stii ca macar pe la 15-20k km sa schimbi placutele?


Daca ala trebuie sa schimbe si discurile, sigur a facut-o de oaie cumva.

Dar in functie de cum mergi, nu trebuie sa schimbi asa de repede placutele. Eu la Tico le-am schimbat la 60.000km, dar mai aveau cca 1.5-2mm de ferodou pe ele.
BandiT
eu am o elantra 1.6 gls de 84 kw ( 115cp) , full options , din 1994 , cu 150 k la bord. si nu consuma gram de ulei ( sintetic) si merge de rupe...
e adevarat ca acum bat telescoapele si le voi schimba ( circa. 2.800.000 lei/buc) dar in rest e o bijuterie...nici un gram de rugina pe ea, si bucsaraia la directie a fost schimbata la 90 k km, si o voi mai schimba in 2006 ,... deci e buna si fiabila...la consum e intradevar gurmanda, in oras ia 10..12 % , si afara e pe la 7% , sau 8% in regim foarte sportiv...am mers cu ea cu 190 la ora ( atat indica pe bord) si inca simteam ca mai poate, dar n-am avut unde sa-i mai dau..
deci per total eu zic ca e o masinuta buna, si-i place foarte mult sotiei, deci e buna ....
ma-ar interesa un schimb de opinii cu alti posesori sau fosti posesori de elantra
MARIAN34860
Eu sunt posesor de Elantra 1.6 GLS 2005 benzina si pana acum n-am ce comenta de rau. M-am tot interesat sa aflu detalii despre ce inseamna masina in exploatare dar se pare ca sunt putini posesori de Elantre pe forum. Mie mi-a placut de la inceput masina si cum arata (asta e evident chestie de gust, multi spun ca nu au personalitate coreenele) dar mai ales cum e facuta (imbinari la interior, materiale, rosturi la exterior). Asta m-a cucerit: n-am vazut imbinare la exterior in care sa-ti incapa degetul mic ca la alte masini; aproape ca nu vezi unde incepe si unde se termina un element de caroserie. Asta mi-a inspirat incredere, sa vad ca s-a lucrat atent. Am cu ea deja 4,800 km si nu se aude nimic in interior, iar clima e de asemenea silentioasa si nu te bate aerul nici aproape de max. De ulei consumat nu e cazul, dar avand in vedere ca motorul e nou, in carte scrie ca e de asteptat asa ceva, dar uite ca nu s-a intamplat. Cu consumul e adevarat: in afara daca mergi decent (max 130) consumul e pe la 6, in oras e rupere: n-am scos-o sub 11 cu nici un chip. Intr-adevar se putea mai putin gurmanda, asta e. Inca o chestie: poate mi se pare, poate asa se face acum, dar vopseaua mi se pare cam subtire si f. usor de zgariat. Am capatat cateva zgarieturi pe ea (cred ca la spalatorie) absolut din senin... Am mai observat pe cele mai vechi vopseaua decojita de pe bare si mi-a cam fost teama dar deocamdata nu e nimic de genul asta. Imbunatatire: geamuri fumurii, arata super cu ele. Mi-ar mai fi placut sa-i pun niste jante de aliaj.
Einar Paul52969
Hop si eu pe forum smile.gif

Mi-a luat ceva timp pana sa gasesc formul posesorilor de Hyundai din Romania .

Despre a mea ce sa zic...Hyundai Lantra 1.6 GLS 16v full options .Nu pot decat sa ma bucur ca mai sunt cativa pe aici care au modelul asta si poate schimbam opinii.
Eu abia am adus-o de afara si deja am facut 5300de KM cu ea iar la ora actuala are exact 77 700 KM la bord.
Masina merge perfect si nu pot decat sa sper ca o sa mearga tot asa si de acum in colo.

Daca ma poate cineva ajuta cu un manual de intretinere ar fi super.Un e-mail sau un buzz pe Yahoo messenger chiar si doar pentru o vorba sau pentru o bere rece anytime wink.gif
BandiT
a mea are 150 mii km si 11 ani , si nu scartie nimic..si vopseaua e originala pe ea si arata super (ptr. 11 ani).
si clima merge bine...am completat un pic de freon abia acum...in 11 ani de zile.
deci e buna...
dar sunt totusi putine elantre in tara...
R.V.28389
Salut!
Am studiat recent oferta Hyundai Elantra la dealerul din Iasi, 10500 CIP pare interesant pentru leasing. Competitoarele erau Megane II sedan (>11000 CIP) si Octavia Tour (>11000 CIP).
Am o intrebare: este vreo diferenta intre controlul tractiunii si cel de stabilitate a traiectoriei? Fiecare firma isi defineste diferit sistemul, ca sa ne incurce pe noi nespecialistii bicycle.gif
La Elantra este in standard ABS si controlul tractiunii, si dealerul mi-a spus ca este asemanator cu ESP.
A doua intrebare pentru cei cu oarecare vechime, de ex. revizia la 15000 km ar fi vreo 6 mil- asa-i?

Multumesc de comentarii,
RV
R.V.28389
Tot eu sunt!
Mai ma o intrebare despre Elantra: de ce dealerii nostri nu ofera si motorul 2.0 benzina, singurul testat in Vest si SUA?
RV
G e o r g e
era oferit pana acum ! m-a surprins la un semafor cu supernova, intr-un mod placut (pt el) si neplacut (pt mine ) in acelasi timp.
Zetics40545
Sincer, eu cred ca dealer-ul Hyundai really sucks. Aproape imi vine sa crede ca vor sa vinda masinile pe sub mina, sa afle cit mai putina lume! In loc sa diversifice oferta, cum e tendinta la alte marci, aici e pe dos.

De ex, in iarna cind cautam eu sa imi iau masina, i-am zis ca vreau hatchback (vazusem ca exista in pliante). Mi s-a raspuns ca nu se vind si d-aia nu se aduc.
Ok, m-am resemnat, am facut comanda de sedan, pentru ca mai incolo cind m-am dus sa mai fac niste acte sa vad intimplator pe calculatorul lor ca au avut citeva hatchback. Bucuros ii zic ca vreau si eu una, la care imi raspunde senin ca au venit doar citeva, care s-au dat ca piinea calda, nici el nu intelege cum si de ce!!! :bash:

Trec toate astea, ramin la comanda pentru 4 usi, care insa intirzie si intirzie...
La un moment dat, desi stiam ca nu se face, m-am dus la alt agent doar ca sa ma interesez ce se intimpla cu masina mea! Si surpraiz: lotul respectiv nici nu plecase din korea, in timp ce amicul meu imi zicea ca e pe vapor, ca acusi se descarca in Slovenia etc.

Asa ca ma enervez putin cam tare si very straight o intreb pe tipa ( adica al doilea agent de vinzari) ce mama draqului au pe stoc (mie mi se spusese de dincolo ca nu se ezista nici un Accent).

Raspuns: pai nu prea mai e nimic de 1.3, tocmai s-au dat ultimele doua(!), mai exista niste culori inchise dar eu nu vroiam sa aud de asa ceva, dar daca vreti exista cu motorul de 1.6 de pe Elantra!!!
Asa ca am bagat frumusel viteza in agentul meu, am schimbat comanda si m-am ales cu 1.6

Am mai discutat cu el prin iunie-iulie, si evident mi-a spus ca nu se mai aduc cu motor 1.6...ca nu se vind... bicycle.gif
Cata54327
Acum un an cand m-am decis sa achizitionez o Elantra erau prea putine informatii despre aceasta masina pe forum-urile de la noi...
Detin o Elantra 1.6 GLS benzina din 2004, intradevar la inceput in primii 5000 de km un consum de aproape 11 in oras fata de cel scris in cartea tehnica 9.6. Dupa primii 5000 masina incepe sa se aseze si consumul scade simtitor, acum am 12000 si in oras imi ia 9.4...chiar si 9, depinde de cat de aglomerat este traficul si de stilul de condus.
Masina este foarte buna, nu am avut probleme deosebite cu exceptia catorva "isteti" care mi-au busit=o... :bash:

Plusuri mari ptr tabla care e f rezistenta, acum cateva zile stateam la stop in coloana si ma trezesc cu o dacie in spate...cobor sa vad avariile, Dacia avea grila radiatorului infundata, capota indoita putin si masca strambata, la mine absolut nici un semn...doar o mica urma de la numarul respectivului, vopseaua a ramas intacta.

Motorul e foarte silentios, se aseaza f bine pe sosea avand o stabilitate extraordinara in curbe...controlul stabilitatii isi face din plin datoria, climatizarea de asemenea face toti banii....

La pretul de 10800CIP si la optiunile cu care vine este o masina f buna ptr clasa ei....
Cata54327
QUOTE(Zetics40545)
QUOTE(cristi36176)
Hyundai:
...

Tere as vrea o comparatie intre 1.6 de la hyundai si 1.6 16v de pe meganul meu...


Ce fel de comparatie?

Hyundai(Elantra): 105CP/5800 rpm, 143Nm/3000rpm, 0-100: 11s, consum 6.2/9.4, masa 1267kg, vmax 182

Renault(Megane2): 115CP/6000 rpm, 152Nm/4200rpm, 0-100: 11.1s, consum 5.7/8.8, masa 1200kg, vmax 193


Cifrele arata cam toate in favoarea meganului....sau nu? Pe mine ma incinta la Megane consumul, dar ceva imi spune ca departe de realitate(cel putin de cea din Bucuresti). Are 10km/h inplus la v max, dar un demaraj cam tot acolo, desi are peste 60kile in minus, 10 CP in plus si un cuplu mai mare (care insa e disponibil la turatii mult mai mari...)


cifrele sunt putin eronate...elantra 1.6 GLS are 107CP, iar viteza este vmax=192 blush.gif
si inca un aspect... cu Elantra am lasat in urma un megan2 la 180km/h biggrin.gif
G e o r g e
pai daca era vreun 1.5dci 80cp. mie mi-ar fi blush.gif
Zetics40545
Mie nu! Ce, e vina mea ca au pus aia de la reno motor subnutrit pe o masina cu "pretentii"? :ban: Banuiesc ca daca era invers, ala cu meganu ridea de cel cu junghiu de elantra...
Otto73
eu sustin ca renault e mult mai JUNGHI decat hyundai
Cata54327
QUOTE(Zetics40545)
Mie nu! Ce, e vina mea ca au pus aia de la reno motor subnutrit pe o masina cu "pretentii"? :ban: Banuiesc ca daca era invers, ala cu meganu ridea de cel cu junghiu de elantra...


Perfect de acord cu tine...La un Megane cu pretentii nu poti sa-i pui motor de 80CP....(iti dai seama, daca intradevar era de 80CP, il faceam si cu Supernova biggrin.gif )
ncristi
QUOTE
eu sustin ca renault e mult mai JUNGHI decat hyundai


De cat timp esti plecat in SUA smile.gif?

In primul rand hyundai nu-i junghi iar cele mai mari "junghiuri" sunt masinile americane...
Ce bine-mi pare ca s-a scumpit petrolul--poate invata si ei sa faca diesel smile.gif

Nu cred oricum...americanii de obicei invata greu...sau fura
Cata54327
Am remarcat faptul ca Hyundai-urile sunt masini destul de bine vandute in SUA, doar ca acolo le pun cauciucuri Michelin si nu Kumho biggrin.gif...
Optionalele la noi lipsesc cu desavarsire :evil:
In afara poti opta ptr trapa electrica, scaune piele, cruise control, 4 airbag-uri (la noi se vand cu doua...), jenti aluminiu, etc...
ncristi
QUOTE
Am remarcat faptul ca Hyundai-urile sunt masini destul de bine vandute in SUA


Normal ca sunt bine vandute...s-au prins si ei ca in lume se pot construi motoare mici si performante...

Am vazut motor american de 5000cm cu 300HP laugh.gif ...renault (ca tot veni vorba) a scos 250Hp dintr-un diesel de 3L...

Motorul american era benzinar...jeg total...
Florin58305
QUOTE(adi45619)
Cred ca sunt subestimate masinile coreene in Romania. Dar cum se face ca se vand asa de bine in State iar cele europene(Renault de ex) nu prea fac vanzari?


In SUA are succes Sonata. Este masina care se incadreaza in tiparul masinilor preferate de americani. Plus ca pe ei nu prea ii intereseaza consumul pentru ca au benzina foarte ieftina. Nu o sa prea vezi in SUA Renault Megane sau Laguna.
In Europa, Renault este numarul 1. Tot aici ponderea masinilor diesel este foarte mare si normal ca europeanul va aprecia motorul 1.5 dci de 100 CP.
Oricum, cand va mai referiti la probleme unei marci anume, cred ca e bine sa tineti cont de numarul masinilor vandute in Romania. Normal ca o sa auzi mai multe probleme la Renault decat la Hyundai, cred ca vanzarile Renault sunt de cateva ori mai mari.
SIMONA70519
Sunt posesor de Elantra 1.6 GLS din 2004 si sunt foarte multumit de ea pana acum.Nu am avut niciun fel de probleme si in trafic se comporta super bine.Am vazut in Chile foarte multe masini Hyundai(in special taxiuri) si chiar am fost uimit de cele declarate de taximetristi.Unii aveau masini foarte vechi de peste 20 ani si nu aveau pic de rugina.In concluzie ...... chiar isi merita banii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.