Help - Search - Members - Calendar
Full Version: am ramas pieton
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
VECTOR
m-am trezit sambata dimineata cu bateria moarta si cu alarma scancind. probabil mersese toata noaptea fara sa o aud eu tocmai de la etajul 10.am incercat sa pornesc masina,fara succes asa ca am lasat-o asa pana astazi pentru ca in week-end nu am avut timp de ea.
astazi am fost si am cumparat o baterie noua sa fiu sigur ca nu mai am probleme prea curand,am inlocuit-o pe cea veche si....surpriza:tot nu porneste. singurul lucru care functioneaza sunt avariile...pe care insa nu pot sa le opresc.
acum va intreb: ccare ar putea fi problema? sa mai fie si altceva in afara de baterie?pana vineri masina s-a comportat exemplar,fara nici un fel de probleme.ce putea sa se mai intample in timp ce s-a descarcat ca sa nu porneasca nici acum ,cu bateria plina?

help....
G e o r g e
sigur bateria e plina ? adica incarcata . intreb si eu smile.gif

are alarma ta vreo protectie mai idioata ?
VECTOR
bateria pe care am pus-o acum e noua,deci sper sa fie si incarcata smile.gif
singura chestie idioata la alarma mea e ca nu se opreste decat cand se termina bateria.acum ma gandesc ca poate alarma nu a pornit chiar asa degeaba si poate cineva a umblat pe acolo,pentru ca am observat acum ca sunt si niste resturi de cabluri pe langa si pe sub masina.poate cineva a incercat sa deconecteze alarma si a taiat ceva pe acolo.sau poate cablurile alea erau acolo mai demult...nu pot sa spun sigur.cred ca totusi trebuie sa ajung la un service cu ea.
oricum daca aveti vreo idee ce ar putea fi,si de ce nu se opresc avariile...astept
G e o r g e
nu stiu . nu poti da un telefon la service sa intrebi ?
petre 1
de obicei bateriile se vand formatate biggrin.gif cu o hartie de garantie si garantia intra in vigoare dupa ce se face un control al instalatiei electrice la un service recomandat de vanzatorul bateriei
gabriel48950
am patit si eu ca tine ... e de la alarma... s-a ars ceva pe acolo.. a pornit singura... am crezut c-am lasat eu luminile aprinse si am terminat bateria.. am luat alta... nu mergea... si m-am dus la cei cu alarma care au schimbat nu stiu ce piesa de la alarma... nici o problema dupa...
lucian39229
salut cred ca ti-a ramas alarma pe efractie ai o chie la ea o tablita ceva
pt ca trebui in chisa si reconectata bateria de masina astfel se rsetaza tot
eu asa am patit-o .....
mai multe maine sunt pe fudga
Andrei Suzuki
Aoleu...cand am vazut titlu credeam ca ti-au furat masina. :angel:
BIne ca e numai bateria. biggrin.gif
VECTOR
asta e chiar buna. nu ma gandeam ca o sa se interpreteze asa titlul.
pana la urma am rezorvat-o partial.adica am pornit-o cu bateria veche si cu cablurile unui taximetrist.am reusit sa opresc si avariile care nu voiau sa se opreasca pentru ca nu resetasem alarma. mai ramane sa aflu de ce nu voia sa porneasca cu bateria noua pe care am cumpart-o.am verificat-o si are curent. asta ramane pentru maine cand ma duc sa schimb si uleiul si ce o mai trebui.o sa-i rog pe baieti sa-mi schimbe ei si bateria si sa o incarce si pe aia veche sa o am de rezerva.
lucian39229
salut
ti-am spus tebuia sa resetezi (inchizi )alarma cat de ce nu iti lua cu noua baterie tot alarma e de vina
inchide alarma pune noua baterie
alarma ar putae interpreta astfel daca esti hoti si vrei sa pornesti masina
scoti bornele la baterie sa se reseteze alarma ?
ea atunci tipa si nu mai poti sa o inchiz ? dar poti sa o inchizi cum ?ii dai curent !
de aici pornirea un fleac
dar vezi mai are o buba nu primeste curent dai sa pornesti si nica e ca un transplant il refuza
Sper ca ai inteles ceva // asa am primit si eu informatia de la fiat ...
de la un nene inginer ...
bafta
Marius43590
Sigur e de la alarma!!!

Am patit-o si io (cei drept pe alta masina). Si ca sa rezolvam problema pe "loc", am taiat cablu de la sirena -- masina a continuat "tipatul" cu avariile. Dupa oprire i-am scos cablu de la baterie, si s-a rezolvat in service (sau garantie alarma ?!?!?!) - nu stiu exact ca nu era masina mea. Nu a fost cea mai buna solutie adoptata, dar alta nu am avut pe moment. :angel:
lucian14
deci pana la urma bateria noua era naspa?
VECTOR
bateria noua era buna.problema era din cauza alarmei cum spunea si lucian 39. oricum ma gandeam sa ii tai alarma ca tot nu se aude pana la et.10 unde stau eu si ma mai injura si vecinii daca s-o mai intampla.mai bine pun un antifurt pe volan.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.