Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezaburirea de la Nubira
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
adi45619
Am observat ca dezaburirea trimite aproape tot aerul pe geamul din fata iar pe geamurile laterale nu ajunge mai nimic. Asa ca in timp ce geamul din fata e dezaburit 100% cele din dr.si stg. sunt aburite si nu se vede mai nimic, nici afara nici in oglinda.
Am incercat o improvizatie : am pus o carpa pe fantele din fata astfel incat sa fie redirectionat aerul spre fantele laterale, dar e destul de greu sa tot mut carpa dintr-o parte in alta.
Ati experimentat ceva asemanator ? Ce se poate face ?
dragos28836
in primul rand geamurile se aburesc daca ai activat sistemul de recirculare a aerulul, mult mai bine se dezabureste daca primeste aer din exterior. daca se aburesc geamurile laterale atunci orienteaza grilajele laterale de aer inspre geamuri. succes si sa stii ca cel mai des e din cauza recircularii aerului nu numai la nubira ci la toate masinile din lumea asta... band.gif
Florin42855
la nubira asta e o greseala de proiectare... in fiecare iarna injur cu masina de la firma... singura rezolvare e inchiderea prizelor si folosirea selectorului pe pozitia DOAR dezaburire - nu cea combinata...
adi45619
Merg cu ea doar pe dezaburire si cu aer din exterior. Doar AC-ul nu il pornesc. M-am gandit la greseala de proiectare,dar e Nubira II si se presupune ca de la primul la al doilea model au rezolvat tot ce nu mergea bine.
Poate cumva sa fie un filtru sau vreo conducta de plastic?
Paul5
verifica daca nu cumva filtrul de polen este super imbicsit.Daca problema nu e de aici,dezaburesti parbrizul si apoi selectezi sa dea aer pe prizele frontale.Le inchizi pe cele centrale si pe cele laterale le orientezi catre ferestre.Sper sa mearga!
robert constantin31470
Trebuie sa fie alta problema, eu am o nubira 1 din 99 si pe treapta 2 de viteza dezabureste f bine
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.