Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bmw de unde stii ca e originala cartea service?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW
florentin48719
vreau sa-mi iau un 320 diesel 2002 cu carte service. mi-o aduce unul din germania care se ocupa cu asa ceva. de unde stiu eu ca e originala si ca nu e contrafacuta de el? pot sa o verific undeva?
G e o r g e
la reprezentanta BMW wink.gif
florentin48719
am intrebat acolo dar mi-au spus ca ei au o chestie in care introduci cheia si-ti spune cati km. are la bord. despre autenticitatea cartii service zic ei ca nu-mi pot spune
Impuls
Cand vine masina, mergi cu ea la Automobile Bavaria si vezi ce spun ei. Plateste o inspectie completa la masina si vezi care este verdictul. Poti afla starea generala a masinii si numarul exact de km. Eventualele probleme pot iesi la iveala relativ repede. Din cartea tehnica nu poti deduce decat daca si-a facut reviziile la timp, daca a respectat garantia si daca a schimbat consumabilele constiincios. Nu cred insa ca trebuie sa iti faci probleme pentru o masina care vine de la nemti. Nimeni nu se coboara la neefectuarea unui schimb de ulei sau filtre pentru ca nu sunt un capat de lume. Pe tine te intereseaza daca masina este buna, daca sunt bube si in ce anume constau aceste bube. daca sunt probleme sau anumite componente dau semn de oboseala, intreaba ce implica schimbarea lor d.p.d.v. financiar.
Succes
paraschivrazvan25
Poti sa mergi la orice reprezwentanta Bmw, iar daca masina are reviziile facute acolo cu siguranta vei primii si intregul istoric al acesteia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.