Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Volvo 244
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volvo
Alex47706
Salut. Mi-am luat și io ca omu' un volvo 244 diesel din anul 1981 deși nu știu nimic despre mașini. Am dat o căruță de bani pe el pt. că a fost dragoste la prima vedere și părea bine întreținut. Acum însă a început să-mi facă probleme. Dacă e cineva cu aceeași mașină care mă poate ajuta cu contacte dezmembrări, mecanici etc., apreciez.
VIOREL39087
Sa traiesti. Si io am unul 244 gl, benzina, dar obosit saracu', ca vreau sa-l dau. Anyway, stiu pentru al tau un mecanic bun, pe diesel. Si el are tot un volvo 244, dar pe benzina. si e meserias. din pacate, la benzina nu se prea pricepe si m-a demoralizat complet. de-aia vreau s-o vand. ea arata bine saraca, da' are ceva probleme cu opritu'. adica, cu franele, ceva minore, oricum. d-aia as vrea s-o dau. ti-am spus ca vreau s-o vand ? cam asta e.
oricum, tot vreau s-o vand !!!
:bandit: [color=blue][/color]
VIOREL39087
oricum, indiferent ce-ar zice unii, e batrana ea, da' are experienta, tata !!! ingroapa 10 loganuri cu tot cu fabrica... au pus aer conditionat din 1981 pe ele. de oglinzi si geamuri electrice nu mai zic...
VIOREL39087
la astea ale noastre nici caucioacele nu stau pe jenti. masini de ....pardon. masini "bune" ... :romania:
cristian48881
Aceiasi problema o am si eu cu un 460.
Am cautat parcuri de dezmembrari de am turbat; in mare am gasit pina la urma ce aveam nevoie (mai sunt anunturi pe net pt. piese de 244).
Este un tip prin comuna Chitila care e fan Volvo si cred ca are la dezmembrat si 244.
In ceea ce priveste mecanicii, incearca la service-ul lui Cornel Caprita de la Piata Domenii.
Piese noi au cei de la Augsburg, dat iti sta inima la preturi.
Mai sint si cei de la Paneuro (atit cit a mai ramas din ei).
Succes!
socrate41258
VA SUT DOMNILOR!
NU "DATI" BUNATATE DE MASINI CA-PACAT!ARE PERFECTA DREPTATE "TOVARASUL" DE MAI INAINTE CU PRIVIRE LA FATUL CA "TANCURILE"ASTEA INGROPA "TOATE AUTOVEHICULELE ROMANESTI" DAR SI MULTE DIN MASINILE STRAINE, MAI ALES CELE DINULTIMII ANI, CARE SUNT FACUTE IN PROPORTIE DE 50% DIN PLASTIC SI SUNT SUPERELECTRONIZATE ! ASTEA NOI SUNT PT. OAMENI CU SACI DE BANI ACASA! DACA TE"LASA"VREUNA DIN ASTEA NOI, N-AI CE-I FACE;O INCUI SI-O IEI PE JOS SAU IEI TAXI-UL.
socrate41258
NOVICE ? N-AS PREA CREDE, FARA LIPSA DE MODESTIE!
DE MESERIE SUNT INGINER MECANIC SI CHIAR DACA N-AM FACUT NEAPARAT SECTIA AUTO RUTIERE SAU TRANSPORTURI NU INSEAMNA CA, DACA JUDECI CORECT SI LOGIC SI STII SA TE FOLOSESTI DE MANUALELE LE DE SERVICE ALE AUTOTURISMELOR NU=TI POTI "REZOLVA" SIGUR MASINA.
EU, PRIN ACEASTA METODA, MI=AM INTRETINUT UN FIAT REGATTA DE 100 CP,PE CARE=L AM DIN 1995 SI"I=AM DAT DE CAP" SI VOLVO-ULUI 240,
PE CARE I-AM LUAT"VARZA" DE LA UN TIP ,E ADEVARAT,PE700 EURASI.
ASA CA......MA SCUZATI ! :wave:
adrian91105
Ca nou membru vreau doar sa va salut pe toti, in special cei posesori de volvo, si mai special pe cei posesori de 240, 244, 245 cu care sper sa schimb ceva cunostinte si experienta.
Alexandru90058
In nici un caz nu apela la service-ul lui Caprita. E un snapan si un nenorocit care in loc sa desfunde injectoarele unei amice de-a unui cunoscut de-al meu, nu numai ca nu i le-a curatat, dar i-a si luat aprinderea (buna) si i-a pus una proasta in loc, si i-a facut si o factura de 9 milioane in loc de 2 cat trebuia sa fie, pentru ca chipurile "i-a schimbat filtrele si uleiul" cand de fapt nu i-a schimbat NIMIC !

Mare atentie, noi era sa ne ducem peste el cu Politia, noroc ca a dat banii inapoi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.