Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cum se verifica?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
ionut35955
Am un Ford Focus 2002 si nu stiu cum se verifica daca merge alarma masinii care vine standard,aceea care opreste motorul in caz de furt?(becul rosu de deasupra casetofonului).Va multumesc.
Dan27
o sa observi un bec mic (led) langa casetofon ce clipeste intermitent.Daca se stinge dupa ce bagi introduci in contact atunci functioneaza.
G e o r g e
tot nu ai descoperit ?

si ce legatura are fordul focus cu mitsubishi ? blink.gif
dragos marian38449
stie cineva principiul de functionare al automatizarii pentru pornirea unui Mitsubishi Lancer 1,8 D 64 cp. Masina am cumparat-o cu acest defect. Pe vremuri a incaput pe mina unui mesereas de la firma BOSCH care in prostia lui a considerat oportun sa anuleze sistemul de automatizare care probabil sa defectat din nu stiu ce motiv. Actualmente pornesc masina pe direct. Posesorii de diesel mai vechi stiu la ce ma refer. Adica am un buton la bord, pe care il apas dupa ce pun contactul. Numar pina pe la 10-14 secunde, in functie de temperatura motorului, apoi dau la cheie. Este o tiganie care in conditii de forta majora merge cu rezultate foarte bune. Sa nu mai lungesc vorba, ma poate ajuta cineva cu o schema de principiu a acestei automatizarii. Ramin dator.
dragos marian38449
QUOTE(dragos marian38449)
stie cineva principiul de functionare al automatizarii pentru pornirea unui Mitsubishi Lancer 1,8 D 43 KW. Masina am cumparat-o cu acest defect. Pe vremuri a incaput pe mina unui mesereas de la firma BOSCH care in prostia lui a considerat oportun sa anuleze sistemul de automatizare care probabil sa defectat din nu stiu ce motiv. Actualmente pornesc masina pe direct. Posesorii de diesel mai vechi stiu la ce ma refer. Adica am un buton la bord, pe care il apas dupa ce pun contactul. Numar pina pe la 10-14 secunde, in functie de temperatura motorului, apoi dau la cheie. Este o tiganie care in conditii de forta majora merge cu rezultate foarte bune. Sa nu mai lungesc vorba, ma poate ajuta cineva cu o schema de principiu a acestei automatizarii. Ramin dator.
V l a d
pai si ce cauta asta la mitsubishi blink.gif se muta la ford
Paulp
Vlad, fa un split cu topicul, ca jumate e ford si jumate e Mitsubishi blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.