Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bec galben aprins la o franare violenta
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
daniel47253
Salut ! mi s-a intamplat un lucru ciudat. am un astra g y20dth. la o franare violenta mi s-a aprins becul ala cu masina si o cheita pe ea. s-a aprins si s-a stind dupa circa 15 secunde. apoi m-am orit in parcare si am inceput sa calc pe frana si sa-i dau drumul continuu. la un moment dat iar s-a apins becul care a ramas aprins. dupa ce am oprit motorul si l-am pornit, s-a stins. ce poate fi...? si inca ceva. cabd an foarte mare greutate, la plecatul de pe loc, cand am abreeajul semidebraiat, se sinte o vibratie in masina. asta de la ce-o mai fi...?
Virgil47474
vezi, poate nu mai ai lichid de frana.
iar pentru partea cu vibratia, verifica tampoanele de prindere a motorului si a cutiei de viteze. unul sau mai multe pot fi rupte/ f uzate.
daniel47253
am verificat. este lichid suficient. iar cu vibratiile am inteles de la cineva ca ar putea fi rulmentul de presiune ( asta deoarece se seimt vibratii doar cat e semidebraiat)
daniel47253
nu ma ajuta nimeni...?
G a B r I e L
ai mai rezolvat problema cu vibratiile ??? vad ca nu ai mai zis nimic... daca ai rezolvat spune din ce cauza a fost... ca parca incepe si la mine senzatia asta...sau mi se pare ca am citit aici :)) ??
daniel47253
probabil ca ti se pare dupa ce ai citit aici:)))
nu am rezolvat nimic ca nu prea merg cu masina aia. ieri insa am iesit cu ea la plimbare si parca nu mai sunt vibratiile alea. nici prea incarcata nu era. dar inainte de asta am umblat la placutele de frana pt ca-mi scartia una.nu stiu daca e doar o coincidenta. si inca ceva. tot ieri am alimentat la petrom ( pt prima data de la petrom). si mi s-a parut ca merge mult mai bine masina. urca mult mai repede in viteza. parca e alta masina.
catalin50709
salut! si eu am avut o problema asemanatoare cu un astra 17dti, cand franam violent se aprindea becul de la abs si ramanea aprins pana la urmatoarea pornire a motorului;am verificat nivelul lichidului de frana , placutele de frana si totul era ok; problema a disparut de la sine dar a reaparut dupa cateva saptamani. culmea este ca atunci cand merg la service sa o testez becul nu se mai aprinde. cred ca cea mai buna solutie e sa verifici computerul de bord intrun service .
claudiu50277
problema frecventa la opel diesel cu ambreiajul,
iara cu becul aprins de avarie dute in service shi pune pe tester mashina
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.