Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Peugeot 107
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 107/1007
Maff
A aparut modelul 107, ce spuneti de el?Andrei Suzuki
Uraaat.
madalina
Ceilalti 2 tripleti cand apar? (107 e proiect comun Toyota/Peugeot/Citroen - subiect dezbatut deja pe Foorum).
Maff
Presupun ca in acelasi timp cu pejo.Oricum 107 a fost deja lansat in Franta.
dan48788
Caut sa cumpar un Peugeot 107 in 5 usi.
Ceva sfaturi?
Merci.
Maff
Din cate stiu, abia s-a lansat modelul cu trei usi si nu stiu daca va exista in 5 usi, fiind o masina in genul lui Twingo, dar cine stie, poate sunt eu prost informat.
dan48788
Exista varinata in 5 usi inca de la lansare.
www.peugeot.fr (.de)
Problema mea insa pare a fi alta:
Cum se paote cumpara o masina in leasing direct de afara?

Merci.
gagaita
are cineva 107? cum e ? merita? din ce se spune oficial pare ok dar fiecare masina are lipsurile ei mai mari sau mai mici. ata cum e?
T u d o r
Eu am mers cu 107. Tehnic, e aceeasi masina ca si Toyo Aygo si Citroen C1, difera doar la spoilere si sigle. smile.gif

Motorul benzinar e 1.0 Toyota, masina e dintre cele mai bune din clasa ei. Cam mult zgomot la interior si ceva vibratii (motor in 3 cilindri, neechilibrat) iar interiorul da senzatie de ieftin, dar la banii astia e o masinuta excelenta pentru oras.
C Z R
Ce pot sa spun despre aceasta masina(merg cu ea zilnic de ceva timp): zgomotoasa, chiar obositoare in functie de stari, consuma destul de putin la aproape 1 tona(ma refer daca mai stau si eu in ea depaseste clar), unele materiale chiar par mai ieftine decat in cele mai ieftine masini, a costat mult pentru ceeea ce ofera(10050 euro parca a costat, asta fara sa mai pun si full casco), e destul de fasneata, dar se observa repede cuplul mic, insa pana la o anumita viteza chiar am facut ceva masini cu motor dublu(nu este o gluma), motorul este bun, tabla buna, e destul de pratica, insa pentru o masina asa scumpa, nu are nici macar lumina in interior, ceea ce e naspa noaptea(doar un bec cand dezchizi usa soferului), insa cel mai mare defect al masinii, in opinia mea, si ca o mare paranteza o face sa fie, de exemplu, foarte mult in urma unui fiat panda, este garda extrem de joasa, practic cam te lovesti in Romanica de cam tot ce poti de pe jos.
In rest e si masina de oras(te bagi cu ea peste tot si loc de parcare asigurat) si de autostrada(170 km/h nu sunt de lepadat).
Masina ideala pentru strazi bune, asta daca nu te deranjeaza zgomotul motorului(si vibratiile lui).
Sa auzim numai de bine si de frumos. sanatate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.