Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cheie telecomanda - HELP !!!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Florin Ristei
Salut. Va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema. :wave: Am OPEL Astra Classic II si am cheie cu telecomanda. Am scapat azi cheia pe jos :angel: si nu mai merge... biggrin.gif (vina mea) .... becu s-aprinde dar nu mai merge... cineva imi da un sfat? Mersi mult
FESTINA
Cred ca a sarit din fregventa. Sfatul meu e ca sa te duci la firma de alarme si sa ceri sa ti-o treaca din nou in fregventa.
Nu e mare lucru, e mai mult drumul pana acolo.
Am patit si eu la fel.
eddie
Poate i-a sarit antena,care e o bobina mica prinsa intr-o lita in cablaj....
Florin Ristei
Cheia este de la OPEL ... asa mi-a dat-o cu masina. Nu e alarma, e doar inchidere centralizata! Ce sa fac? Ma duc la reprezentanta?
eddie
La fel am si eu cheia la Zafira,dar eu am si alarma in cheie bagata.
G e o r g e
cum ai alarma bagata in cheie ? laugh.giflaugh.gif

se prea poate sa se fi desprins ceva pe acolo. desfa-o , vezi ce si cum si lipeste . eventual , si de preferat, apeleaza la un electronist sau daca nu chiar la opel :angel: desi cei de la opel s-ar putea sa ti-o inlocuiasca mai repede decat sa o repare.

nu prea are cum sa sara din frecventa daca o scapi pe jos biggrin.gif ca frecventa asta nu e o bila care sa -si faca de cap prin telecomanda laugh.gif
guerilla
QUOTE(G e o r g e)
cum ai alarma bagata in cheie ? laugh.giflaugh.gif


ce razi bey, si eu am telecomanda de la alarma in cheie biggrin.gif
ce, n-ai mai vazut chestii high-tech pana acum? blush.gif
G e o r g e
ai alarma controlata de cheie , nu alarma IN cheie laugh.gif
eddie
Telecomanda alarmei in cheie,poftim,acum suna va suna mai bine ?Cred ca stiati la ce ma refer,dar....sa nu va suparati prea tare pe greseala mea !
rudolf1
In cheia de comanda se afla incorporat sub forma unui microcip un circuit electronic numit IMMOBILIZER, mai pe romaneste: blocarea pornirii motorului. De regula are niste dimensiuni f. mici 2/3/4 mm. Cand l-ai scapat nu s-a desfacut oare partea din plastic in doua si microcip-ul a cazut ? Nu ai cumva o cheie de rezerva ? :bash:
ANGHEL-6
CHEIA TA ARE 2 FUNCTI : IMOBILZARE MOTOR SI INCHIDERE CENTRALIZATA .CARE DIN ELE NU MERG ? DACA NU MERGE INCHIDEREA TRE SA MERGI LA CINEVA CARE SA DESFACA CHEIA SA VADA DACA SA DESPRINS CEVA, NU ARE CUM SA SARA DIN FRCVENTA ,CHEIA EMITE 2 FRECVENTE RADIO (INCHIS, DESCHIS ) PE CARE CALCULATORUL MULTIPLEX LE MEMOREAZA, IAR DACA NU PORNESTE CRED CA CIPUL A PATIT CEVA ,ORICUM TRE SA DESFACI CHEIA .**CHEIA ORIGINALA NU ARE NICI O TREABA CU ALARMA!!!!!!!!!!!!!!!**alarma care este actionata cu cheia originala a masini tine cont de curentul pe care il primeste motorasul de inchidere centralizata si SW din broasca, nu de cheia masini
G e o r g e
anghel nu mai tipa smile.gif ca ne dor ochii . multumesc.
Liviu38956
"alarma care este actionata cu cheia originala a masini tine cont de curentul pe care il primeste motorasul de inchidere centralizata si SW din broasca, nu de cheia masini"
La masina mea, semnalul pentru alarma se ia de pe semnalizarea masinii. Atunci cand inchid usile cu telecomanda semnalizeaza de 2 ori si cand o deschid numai o data. Deci mai exista si alte tipuri de conectari blush.gif
ANGHEL-6
la masina ta semnalul il ia si dupa semnalizare dar nu fara inchidere.ce te-ai face daca lasi masina pe avarii ? sau sparg o lampa si fac scurt in ia ? Te rog raspunde-mi tehnic .
Liviu38956
"!!!!!!!!!!!!!!!**alarma care este actionata cu cheia originala a masini tine cont de curentul pe care il primeste motorasul de inchidere centralizata si SW din broasca, nu de cheia masini"

Inca o data. Ceea ce am vrut eu sa subliniez este mai sunt si alte tipuri de armare-dezarmare: alarma se poate activa si citind semnale de pe partea de semnalizare a masinii, bineinteles si cu un semnal de pe inchiderea centralizata. Mai tehnic de atat nu pot sa-ti explic. Alarma mea este un Patrol-line 735 parca. Ea invata succesiunea de semnalizari la blocare-deblocare a usilor si ia o confirmare de la inchiderea centralizata ca aceasta a fost "folosita". Impreuna cu un semnal de +15 (plus prin contact) se impiedica orice armare accidentala.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.