Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Puegeot 607 Paladine
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot
admin
Se lanseaza anul asta..o sa revin cu detalii biggrin.gif
ncristi
Frumusica..... :naughty:
krysty
QUOTE(admin)
Se lanseaza anul asta..o sa revin cu detalii biggrin.gif
pana vii tu cu detalii ia d'aici:
QUOTE(cotidianu.ro)
Joaca s-a terminat inainte de a incepe. Peugeot Paladine este Peugeot 407, modelul lansat in Romania in urma cu aproape un an. Paladine, dupa cum explica importatorul, Trust Motors, va fi mult mai ieftin.

De un timp, un spot publicitar Peugeot ne „ameninta“ atit din strada, cit si prin intermediul mass-media ca „mai sint nu stim cite zile si joaca se va termina“. Multi au crezut ca este vorba de lansarea unui nou model de la Peugeot si il asteptau cu nerabdare. In fapt, Paladine, caci despre el se vorbeste in spot, este Peugeot 407, modelul lansat in cursul anului trecut de Trust Motors, importatorul marcii in Romania. „Paladine este Peugeot 407, doar ca dobinda la credite este mai mica si pretul de pornire este mai mic“, ne-a spus Cristian Radu, directorul comercial al companiei Trust Motors.
Dobinda de 7,9%

Gama comerciala Paladine ofera, in plus, astazi o dobinda de 7,9% prin Eurial Leasing si pret de pornire de 14.900 de euro, CIP, pentru versiunea Paladine SR Confort cu motor de 1,8 litri si 116 cai-putere. Pretul CIP pentru versiunea Paladine SR Confort, cu motorizare diesel commonrail de 1,6 litri, HDI si care dezvolta o putere a 110 cai, este de 16.281 de euro. Pina la campania Paladine, pretul la prima varianta era de 15.731 de euro, respectiv 17.481 de euro. Scopul spotului este de a face din Peugeot 407 o masina accesibila tuturor. „Nu putem oferi mai mult decit ofera un 407. La numai 10 luni de la lansare, este greu de imaginat ca putem imbunatati ceea ce reprezinta 407. Asa ca, in loc de noi echipamente optionale gratuite sau contra cost, ne-am gindit ca ar fi mult mai interesant sa facem acest model Peugeot accesibil cit mai multor oameni“, a precizat Cristian Radu. „Joaca va lua sfirsit“ in a treia zi de Paste, cind Trust Motors va anunta oferta Paladine.
Aceleasi dotari

Chiar daca Paladine este mai ieftin, masinile au in dotarea standard aceleasi numeroase echipari. Dintre acestea se remarca: ABS, ESP, aer conditionat automat, radio CD cu 8 boxe, inchidere centralizata, geamuri electrice fata, servodirectie variabila, computer de bord, proiectoare de ceata si multe altele. Pentru a dovedi ca noua gama Paladine nu este o gluma, directorul comercial al Trust Motors explica faptul ca oricine poate intra in posesia unui Paladine, dind exemplu modelul Sr Confort, cu motor de 1,8 litri. „Pentru un avans de 2.200 de euro, plus TVA, si o rata lunara de 310 euro, plus TVA, in conditiile unei finantari pe patru ani cu valoare reziduala zero, se poate intra in posesia automobilului. Asta inseamna Paladine: un 407 mult mai usor de obtinut“, adauga Radu. Paladine nu va beneficia de o lansare oficiala, importatorul va organiza insa o serie de evenimente in intreaga retea Peugeot. Asta va presupune sesiuni de drive test si conferinte de presa in fiecare oras unde exista dealeri locali.
10 luni de 407

Peugeot 407 si-a facut intrarea pe piata romaneasca acum 10 luni. La lansare, modelul era disponibil cu sase variante de motorizare, dintre care doua erau diesel. Unele dintre acestea se gasesc si la gama Paladine. Modelele, asta insemnind si modelul 407, si varianta „accesibila“ - Paladine, sint dotate cu cutii de viteze manuale in sase trepte, precum si cu cutii de viteze tiptronice. In materie de siguranta, constructorul francez a dotat masinile cu airbag-uri inteligente, ESP, ABS, asistenta la frine de urgenta, ASR, EBD, precum si control dinamic al stabilitatii. Exteriorul lui PAladine este acelasi ca la modelul 407. Interiorul este deschis catre lumina si inspira robustete si calitate. Pentru anul 2005, Trust Motors spera sa comercializeze in total 1.500 de unitati Paladine. In primul trimestru al acestui an, compania a comercializat 2.376 de masini, ceea ce inseamna o crestere de 77% fata de perioada similara a anului trecut.
madalina
Admin vorbea de 607 Paladine, iar cotidianul a scris de 407 Paladine
eddie
Toate reclamele urla de Peugeot 407 Paladine.De 607 Paladine nu am auzit inca.....in reclame,in poza,s-ar putea sa-l fi vazut mai sus !
Maff
Am citit si eu de 607 Paladine.Parea destul de misto, mai ares dupa ce am vazut cateva poze cu el.Oricum acum dupa ce 607 are si motorul de 2.7 V6 este destul de atractiv.
CCI
607 Paladine este un prototip prezentat de Peugeot prin 2001 (primele poze din thread). Reclama de acuma se refera la 407 in serie cu reduceri smile.gif
Maff
Da, si eu m-am mirat, oare ce naiba fac astia reclama la Peugeot 607 PALADINE, dupa aia m-am mai uitat pe net si am vazut de echiparea pentru 407, si ce chestie, exact cu 2 zile inainte de a se lansa am vazut unul cu numere de leasing pe care scria 407 Paladine ...... Oricum am vazut ca oferta este destul de atractiva , doar ca se pare ca nu poti modifica nimic la ea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.