Help - Search - Members - Calendar
Full Version: OPEL VECTRA 2.2 TDI, full option (fara piele)
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
alexandru8
Am comandat-o ! Am dat si avansul. Acum este prea tarziu sa ma mai razgandesc. Dar poate nu este cazul !
Vreau sa stiu si eu parerea unora care poate mai au (fie si alte modele de Vectra noua ). Vreau sa stiu cam cum sta cu fiabilitatea si cum este service-ul Di-Bas ?
Viorel2
Am o Vectra noua (de doua luni) luata prin Opel GTT. Motor 1,6 benz. varianta Comfort plus clima, jante Al, vopsea met., alarma (nu sunt multumit), oglinzi sensibile la lumina (fac toti banii) si stergatoare automate (bune). Mai sunt multumit de cruise control pt. ca ma scapa de tentatia vitezei in localitati. Scaunul din dreapta nu l-au facut cu reglajele ca cel de la sofer asa cum trebuia. Pornirea si oprirea aerului cond. e nasoala, te plimbi prin meniuri de ametesti. Cosnumul dupa carte e 7,5% dar treptat am scazut de la 7,3 la primul drum la 6,9 acum o saptamana (Buc(Dristor)-Transfagarasan-Fagaras-Bv-Buc, iar ieri Buc-Ploiesti(cu plimbare pe la rude prin oras)-Slanic-Buc:6,6%.Ritmul: afara pana in 110-115/ora iar in localitati 50-70. Schimbarile de viteza le fac cam la 2800-3000rpm. Eu zic ca e bine. M-am gandit si eu la Diesel dar: 1. era mai scumpa si n-am vrut sa dau banu gramada si sa-l scot apoi cu taraita si 2. parerea mea (de nespecialist, dar e a mea) ca Dieselul in timp devine zgomotos. Daca mai vrei detalii, cu placere, dar experienta prea mare iti dai seama ca nu am. Bafta si asteptare usoara!
G e o r g e
stai linistit ca e super masina !!! am cumparat prima vectra C din tara anul trecut in august am depus avansul si la inceputul lui oct o aveam. 2.2 dti full fara piele ! am acum aproape 10 000 km ! este SUPER drum facut pana in germania sapt trecuta nici o pb pe autostrada 200 fara sa stea mai nimeni in fata ( in afara de cateva porshe uri si niscai motoare ) consum 10-11 in oras !!! atentie un pic ridicat dar depinde de stilul de condus ! eu sunt mai sportiv un pic oricum o sg pb am avut cu ea : tapiteria de la scaunul soferului in dreptul air bagului lateral a iesit din prindere e prinsa intr-un arici , s-a rezolvat in 2 minute la service in rest nimic .
Valentin72542
SALUT!
SI EU AM AVUT ACEEASI PROBLEMA CU TAPISERIA DE LANGA AIRBAG!(SCAUN SOFER). PROBABIL SCAUNUL SOFERULUI ESTE FOARTE SOLICITAT! IN SCHIMB !! SANT FOARTE MULTUMIT DE "PRINTESA" MEA.(VECTRA C 2.2 DTI 2003).IN DOI ANI NU AM SCHIMBAT DECAT DOUA BUCSI LA BARA STABILIZATOARE SI UN CAPAT DE BARA! AA!SI AM MAI AVUT O PROBLEMA .SA FISURAT UN FURTUN INTRE TURBO SI INTERCOOLER,DAR GHINIONUL A FOST CA S-A INTAMPLAT IN GERMANIA!SI AM FACUT VREO DOUA CONSTATARI PE ACOLO DE MI-AU IESIT PE NAS(MASINA SCOTEA UN FUM NEGRU SI GREU AU REUSIT SA AFLE DEFECTUL!),,,ASA CA SI PE ACOLO SANT SERVICE-URI SI SERVICE-URI!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.