Help - Search - Members - Calendar
Full Version: unde-s km mei?
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Alecs
am pornit mai inainte masina si in loca sa-mi arate nr total de km imi arata ------ ( liniutze )... masina astra G.. what is this?
G e o r g e
kilometraj manarit ? blink.gif
guerilla
si inainte cat iti indica kilometrajul?
incepea cu 9? biggrin.gif
Alecs
Nu. Indica 106mii km.. si cred ca-s reali, la cum arata masina. Sa fie manarit totusi? Sa ma duc la reprezentanta cu el? sau sa-l las asa?
Florin42855
chestia asta se mai poate intampla de la o duma in centrala airbagurilor - se aprinde cumva si becul de la airbaguri la bord?
Alecs
nu se aprinde nimic.. totul functioneaza normal doar ca in loc sa imi afiseze km sunt liniutze..
Alex-F1
:ohmy: asta n-am mai auzit pana acuma..... blink.gif e tare de tot treaba.... :scratchchin: Tu oricum n-ai ce sa-i faci.....mai bine du-te la reprezentanta sau intreaba un electrician/electronist bengos (specializat in masini, nu in frigidere) :argue: Sa ne spui si noua ce-a avut, daca vei rezolva problema....!!! Succes!

Vorbeamos...
ALEX
Alecs
asta speram si eu.. ca e vreun electronist meserias sa-mi raspunda..
mike.omega
1. E opel.... si aici e interpretabil biggrin.gif
2. Probabil ti-a fost manarit kilometraju si acum s-o fi desprins ceva(fir/mufa) au ai vreo eroare :bash:
HalbaSus
Cand am schimbat becurile din bord la opelul meu a trebuit sa scot bordul (logic) si dupa ce l-am pus la loc cateva secunde nu aparea kilometrajul total, iar cel partial (adica cati km ai facut de la resetare) nu aparea pana nu faceam primul kilometru, (nu scria 0.0 ci nu aparea nimic... nici liniutze nici nimic... s-ar putea sa fie desprins un fir... poate a fost manarit, poate nu... aici nu ma bag)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.