Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SPALARE MOTOR CIELO
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
lucian39835
Se pare ca mashinutza mea pierde pe undeva ulei ; nu mult dar destul ca sa murdareasca motorul. Un meserias mi-a spus ca pentru a gasi imediat hiba ar trebui sa ii spal motorul.
INTREBARE : E bine sa ii spal motorul? Nu se intimpla ceva rau?....Intreb asta pentru ca au avut grija unii sa ma sperie.
SSARG
Daca esti unul din ''maniacii'' care stau toata ziua cu carpa pe masina, da, are rost sa speli motorul si sa il mentii curat dupa aceea. 99.999% dintre Cielo pierd ulei pe la garnitura care ''etanseaza'' capacul care vine pe axa cu came. Daca vezi un Cielo cu motorul curat trebuie sa iti faci probleme, nu altfel. biggrin.gif
lucian39835
QUOTE(SSARG)
Daca esti unul din ''maniacii'' care stau toata ziua cu carpa pe masina, da, are rost sa speli motorul si sa il mentii curat dupa aceea. 99.999% dintre Cielo pierd ulei pe la garnitura care ''etanseaza'' capacul care vine pe axa cu came. Daca vezi un Cielo cu motorul curat trebuie sa iti faci probleme, nu altfel. biggrin.gif


1. Garnitura de care spui o schimb cam la 15-20.000 km, si cunosc foarte bine problema.
2. Se pare ca pierde pe le semeringuri, sau cam asa ceva.
3. Nu sunt un maniac al curatzeniei.....asta e sigur. Daca nu ar mai duce-o nevasta-mea la spalat..... biggrin.gif :x
4. Mersi mult de raspuns. M-am linistit putzin si o sa fiu atent la motoare curate. :cheers: :coolspeak: :cheers:
dragos28836
nu e nici o problema sa speli motorul daca vrei sa vezi o scurgere de ulei. intradevar e foarte greu sa-l mentii curat dupa aia.
ai mare dreptate ca cielo-urile pierd ulei pe undeva, si eu am schimbat garnitura aia si tot scapa pe undeva.e bine ca nu iese mult, doar cat sa murdareasca motorul.
eu spal motorul cam o data pe an cand imi vine mie sa vad daca mai e acolo...
nu se poate intampla oricum nimic rau
eddie
Poti sa speli motorul fara problema,nu afecteaza nimic pe acolo...nici bobina,nimic...Pierderile de ulei sunt de la harnitura de la tacheti,vezi,ia-ti una de pluta,e mult mai buna decat cea de cauciuc, sau de la oringul de sub delcou...Gaseste un mecanic bun si vei vedea ca nu vei mai avea pierderi,eu sunt patit !
Cristi32424
Nu este nici o problema sa speli motorul dar trebuie sa fii atent (sa ai grija tu) sa-ti protejeze ruptorul (f. simplu cu o punga de plastic). Nu toti fac chestia asta! Daca intra apa acolo nu mai pornesti masina decat dupa ce se usuca (cateva ore!!!). Eu spal motorul in fiecare an (e normal).
eddie
Sau pur si simplu,daca i se spune bobina,poti sa o speli,daca i se spune ruptor,nu.....spala-l linistit ca eu am avut Cielo si nu am patit nimic....
petre43065
Salut ,intradevar tre sa speli motorul de obicei nu trebuie sa izolezi nimic astea erau problemele care apareau la Dacie sansele sa ia probleme daupa ce ai spalat-o sunt mici ,dar nu amana rezolvarea pierderiide ulei nu este de guma si te poate costa mai mult decat un semering mult mai mult...........un motor
parerea mea si a altora pa
Andrei Suzuki
Si eu i-am spalat duminica trecuta motoru,da nu la spalatorie.Vroiam sa pun furtunu pe el acasa,da mi-a fost frica pt ca nu stiam daca trebuie si ce ar trbui sa acopar.Asa ca am dat frumos cu buretele pe sus..pe plasticuri...si am pornit-o.Prima oara,a scos un sunet nasol,de la curea cica.Am inteles ca a facut asa pt ca era uda...in sfarsit..m-am cam speriat cand am auzit si am zis ca de acum incolo,cand o fi sa spal motoru,il spal la spalatorie.Daca e ceva,macar dau vina pe aia. biggrin.gif
eddie
Vorbeam de un simplu Cielo,daca iti intra in motor apa la spalat,pe unde iti pierde ulei motorul,eu il mananc cu totul,hai sa nu ne mai dam cu parerea daca nu ne pricem,ok ?Discutia la spalare era de delcou si de vre-un calculator(daca ar exista).Dar delcoul e capsulat(etans) si calculator nu exista.
petre43065
Suzuki nu iti face probleme ce ai auzit era intradevar cureaua ,si poti sa il speli acasa fara probelme aia de la spalatorie isi bat joc si daca le dai spaga ...tot isi bat joc
Andrei Suzuki
Am aflat mai exact dupa aia ca a facut asa pt ca era uda cureaua si a alunecat..sau geva de genu asta.Mie oricum mi-e frica sa il spal,chiar si acasa pt ca nu stiu daca trebuie sa acopar ceva,si daca da,ce mai exact.
guerilla
sa-ti acoperi ochii laugh.gif
nu trebuie sa acoperi nimic.
daca vrei sa fii foarte profesional, cumpara solutie de curatat motorul si vei avea rezultate frumoase.
de spalat o data pe an. si e suficient. cel putin la mine.
eddie
Concluzia finala,motorul de Cielo se spala fara probleme !Garantez....
Andrei Suzuki
Sper sa nu fiu Off topic.
Cristian de unde stii ca nu se acopera nimic? Stiu ca la Nova a acoperit injectia si ceva la fise..nu mai stiu exact.
Si cum e cu solutia aia?Ce e mai exact?De unde o cumpar?Cam multe intrebari... biggrin.gif
lucian14
eu de cate ori am spalat-o pe a mea la spalatorie mi-au acoperit delcoul cu o punga
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.