Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nu ma pot decide
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
aaa42198
pentru un buget mai mic, (8000 euro rate, leasing) o masina noua ce parere aveti? logan sau matiz sau kalos sau aro???!!! nu credeam ca mai exista ....
pt altceva cred ca nu are rost sa ma gandesc la banii astia nu?
Mihai34891
QUOTE(aaa42198)
logan sau matiz sau kalos sau aro


Logan=Dacie
Aro=??? sa nu faci greseala...
Matiz=ok, daca nu cari porcul si damigeana; iti mai raman si bani
Kalos=ok, doar in leasing, sa nu platesti taxe vamale.
sandman
Eu mi-as lua Kalos in locul tau. Acuma faci ce vrei
adrian41198
Logan este mai mult decat Dacia cu care umblau parintii nostri dar este sub Clio Symbol.
Kalos (merita doar in leasing) este apropiat, ca efort financiar, de Hyundai Accent (eu as alege varianta a doua). Amandoua sar de 8000E oricum le-ai cumpara.
Matiz este suficient pentru oras sau concediu in doi. Putini bani dar si putine "posibilitati".
Aro? Nu ma pricep.
Cornel2
Hyundai Accent
Daewoo Cielo
Renault Clio
Depasesc 8000 dar nu cu mult!
VECTOR
nu cred ca are importanta ca depasesc cu mult sau cu putin 8000 euro.oricine cand isi face calculele pentru o masina pune de obicei suma maxima de care dispune.
asa ca la suma asta ai doua posibilitati pana la urma : logan sau matiz. in afara de cazul in care nu vrei o masina SH.
acum sa alegi intre matiz si logan nu pot sa te ajut prea mult pentru ca nu ai specificat pentru ce ai nevoie de masina. oricum matizul este usor de condus ,consuma relativ putin,e simpatic,se parcheaza usor si e perfect pentru oras...mai ales pentru un oras ca bucurestiul.
singurul lucru pe care logan-ul il are in plus este spatiul si cativa cai putere. plus un consum dublu.dar spatiu interior generos iti ofera si un matiz (sper ca nu ai 1.95 cm si 150 kg...), in schimb sta prost cu portbagajul in care nu incape mai mult de o geanta de voiaj.
si nu lasa pe nimeni sa te sperie cu povesti de genul : matizul e usor si il i-a vantul,sau e instabil si se rastoarna in curbe. nu e adevarat. nu cred ca procentul de matiz-uri rasturnate in curbe e mai mare decat la alte autoturisme. depinde mai mult de felul in care conduci.
Johnny_Bravo
Ei bine, eu am condus un an jumate Matiz si nu as recomanda nimanui sa isi cumpere asa ceva. Este o masina foarte instabila, urata, consuma destul de multa benzina (8l in Bucuresti vara), motor lesinat (mai ales daca pornesti si AC-ul, daca vrei sa pleci in vacanta, pui bagajele si pe locurile din spate ca nu ai loc.

Pe de alta parte, atat cat l-am condus nu am avut absolut nici o problema cu el. Nu s-a stricat nimic la el. Am bagat doar benzina, apa la stergatoare si l-am dus la sevice la revizii.
marius42279
Daca esti incepator iti recomand sa nu iei masina noua si atunci ( cu ajutorul unui prieten de incredere ) nu cred ca este greu sa gasesti o masina buna la mana a doua undeva la 6-7000.
eddie
Cred ca mai bine mai astepti putin sau mai faci un efort de 1900 de Euro si incerci un Clio Symbol 1,5 DCI,80C.P.,are si portbagaj,are si consum redus,are si motor fiabil,se misca destul de bine,nu e nici facut in Romania,nu platesti nici taxe la el,ce mai vrei ? Banuiesc ca niste bani,nu ? :angel: Si nu uita ca eu nu am Symbol,dar...CINE STIE CUNOASTE !
Zetics40545
In caz ca mai intereseaza pe aaaa, se merita, tot in leasing, sa incerce un Hyundai Getz, e o masina de generatie mai noua, mai generoasa la dotari standard de securitate decit accentul, spatiu interior suficient, portbagaj mai mare decit matiz (vreo 250l)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.