Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dacia Logan testata in Germania (Autobild).
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Nonn
http://autobild.de/test/neuwagen/artikel.p...artikel_seite=1

Pe scurt: dotare standard multumitoare, ajunge ca sa te deplasezi pur si simplu de la A la B. Motorizarea de 1.6 li se pare suficienta datorita greutatii reduse. Cutia functioneaza fara probleme. Critica economia facuta la materialele de izolare fonica a habitaclului, de la 100km/h se pare ca e destul de zgomotoasa. Apreciaza pozitiv spatiul interior si portbagajul. Din exterior se observa influenta Renault la design. Au remarcat imbinarile nu tocmai fericite intre partile caroseriei, cu tot felul de variatii ale spatiul dintre ele. Scaunele sunt bine tapitate (nu-mi dau seama la ce se refera cu asta), confortul la rulare este satisfacator. Incarcata la maxim se inclina cam periculos in viraje si este greu de controlat (cauza: suspensia moale cu o cursa lunga a amortizoarelor si, probabil, cauciucurile Barum mediocre). Distanta de franare extrem de lunga, 52m fara ABS (optional 680Euro). Versiunea care se va vinde pe piata germana se pare ca va avea ABS in serie si cauciucuri mai bune. Sa intelegem de aici ca au testat versiunea romaneasca? Directie imprecisa (servo=290Euro).
Rezultat final: satisfacator. 362 puncte din 600. Dacia satisface cerintele de baza ale unui automobil. Sta fara rusine langa Clio si Modus, cine vrea doar sa se deplaseze de la A la B va face o afacere mai buna cu Dacia decat cu fratii ei francezi.

Mi se pare un test obiectiv care scoate in evidenta atat partile pozitive cat si cele negative in egala masura. Se pare ca am reusit sa-i multumim pe nemti, nu ne vom face de rusine cu "Made in Romania" (de data asta).

Am postat aici si nu in forumul Dacia ca sa-si dea cu parerea cat mai multa lume, nu doar cei care intra acolo fiindca au Dacii. Va rog nu-l mutati! :wave:
eddie
Poate e o alegere mai buna numai daca ai doar 7000-8000 de euro si vrei o masina noua, altfel nu sufera nici o comparatie cu N I M I C mai scump, poate doar cu Daciile modele mai vechi. E valabila aprecierea si despre dotari.
V l a d
se muta la dacia
Nonn
QUOTE(eddie33)
Poate e o alegere mai buna numai daca ai doar 7000-8000 de euro si vrei o masina noua, altfel nu sufera nici o comparatie cu N I M I C mai scump, poate doar cu Daciile modele mai vechi. E valabila aprecierea si despre dotari.


Ce-am scris acolo nu este parerea mea, totul e tradus din testul lor (in afara ultimelor 2 alineate, evident).

Vlad, totusi de ce l-ai mutat? Pe forumul Dacia nu intra decat posesorii de Dacii, eu eram curios si de parerile altora care poate doar au condus un Logan fara sa fie neaparat proprietari. :evil:
SSARG
[quote="Nonn"]http://autobild.de/test/neuwagen/artikel.p...artikel_seite=1

Au remarcat imbinarile nu tocmai fericite intre partile caroseriei, cu tot felul de variatii ale spatiul dintre ele.


Apropo de articolul citat de Nonn, am observat la Golf 5 aceleasi ''imbinari nefericite'' pe la luneta si la o masina de 20 000 euro, ce naiba sa mai zici....
ncristi
Mi se pare un pic cam mult compartaia cu modus si clio biggrin.gif
Nici macar cu symbol nu se prea compara...

Oricum daca nemtii spun asta inseamna ca este bine biggrin.gif
eddie
Dar cum francezii nu spun nimic de bine despre masinile germane,s-ar putea si nemtii sa-i ia la misto acum ! :puke:
mihai38772
eddi : ce masina ai?
Nonn
Chiar asa, oare ce masina are? blink.gif Vezi ca iti face cu ochiul daca te uiti mai atent! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.