Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Acte vinzare cumparare din alt judet
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Constantin31866
Daca are cineva amabilitatea sa-mi spuna care sint etapele pentru a cumpara o masina sh din alt judet(Sibiu-Medias).Eu locuiesc in Bucuresti.Masina pe care vreau sa o cumpar este pe firma(s-a terminat leasingul-are numere "normale") iar vinzatorul(administratorul firmei)nu prea vrea sa se deplaseze la Bucuresti,si vrea sa primeasca banii inainte.M-ar interesa ce acte trebuie facute in judetul Sibiu ,ce acte trebuie sa fac in Bucuresti?Ma gindeam eventual la o procura notariala din partea administratorului firmei care vinde pe baza careia sa pot continua actele la Bucuresti fara ca el sa fie nevoit sa vina aici.In acelasi timp vreau si sa ma pot deplasa cu masina la Bucuresti.Ma ajuta cineva?
madalina
Trebuie sa faci un contract de vanzare cumparare (gasesti formularul la acte auto pe langa targul Vitan si Udriste),. Fiind firma banuiesc ca trebuie sa iti dea si factura si chitanta!

Proprietarul trebuie sa mearga la taxe si impozite, apoi la politie sa o radieze (verifica tu de ce acte ai nevoie pentru radiere), apoi tu primesti numere rosii, iar cu actele de acolo o inmatriculezi in Bucuresti.

Toate actele cu fostul proprietar se fac in judetul unde este inmatriculata acum masina!

Gasesti inforatii pe www.autoghid.ro. Unele formulare se gasesc pe wwweformulare.ro
Alecs
si nu-i da avans daca nu-l cunosti fara sa faceti un act inainte
madalina
De preferat sa nu-i dai banii pana nu faceti actul de vanzare cumparare! Fiind firma, teorectic, el iti da facutura, tu ii dai banii, el iti da chitanta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.