Help - Search - Members - Calendar
Full Version: taximetrist
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
ciprian41184
ce masina sa aleg? nu am prea multi bani la dispozitie si vreau sa cumpar masina in cativa ani.. ce imi recomandati.. este viabila o masina pe benzina datorita consumului sau nici nu intra in discutie altceva decat un diesel? sunt cam sceptic in privinta masinilor SH si as vrea ceva nou.. pana in 10-11 mii de euro.. va multumesc pentru raspunsuri

PS: imi cer scuze daca nu am nimerit sectiunea
V l a d
Ai postat foarte bine, dar problema e grea. AI putea sa incerci un clio symbol 1.5dci daca au rezolvat la el problemele si cred ca au facut asta. Consum mic, portbagaj mare pt clasa ei.
Un fiat doblo panorama iar cred ca ti-ar fii de un real ajutor in meseria ta, e spatios si se preteaza la taximetrie, consum mic, motor diesel 1.9 cam lent, dar nu cred ca vrei sa mergi la raliuri ci sa castigi bani, sau un motor mic pe benzina, poate un 1.3.
Skoda fabia sedan e iar o masina la care poti sa te uiti cu cam aceleasi motorizari ca mai sus si Suzuki wagon R poate suna interesant.

Parerea mea e ca cea mai buna masina pentru ce vrei tu e totusi una dintre:
Fiat Doblo Panorama la care nu stiu pretul dar trebuie sa fie in jurul a 9500 euro.
In aceeasi clasa se mai afla si Citroen Berlingo Combi de la 9390 euro cip, motor 1.4, care iar imi pare interesant si
Peugeot Partner de la9677 euro, motor 1.4.

In Bucuresti sunt multe taxiuri Citroen Berlingo, deci banuiesc ca stiu cei care au ales aceasta masina pentru taxi de ce.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Preturile de mai sus sunt de catalog, asta inseamna ca mai poti negocia la ele si ca poti sa prinzi chiar o promotie care sa la mai scada.
Bafta
V l a d
Peugeot Partner
V l a d
Citroen Berlingo
V l a d
Fiat Doblo
Alecs
masinile alea multe sunt peugeot partner.. spatioase la interior si destul de confortabile.. pt taximetrie eu zic ca-s super
ciprian41184
in primul rand vlad tin sa iti mulumesc pentru raspunsul foarte bine argumentat.. se vede ca ai o pasiune deosebita pentru masini.. sincer sa fiu insa eu m-as fi gandit la o masina ceva mai mare.. cu toate ca e mai scumpa.. mai strang cureaua, mai aman, ma mai agit..

o problema care ma tot framanta.. dupa intrarea in UE din 2007 se vor reduce taxele la masini? cu cat va influenta asta pretul de cumparare pentru mine, o persoana fizica.. multumesc din nou pentru raspunsuri
Nazareno Gabrielli
Pai oricum nu platesti taxe pentru masinile prezentate mai sus. Taxele vamale sunt 0 la masinile fabricate in UE...
V l a d
Slaut Ciprian, dupa cum zicea si Mircea pentru masinile fabricate in europa nu se aplica taxe asa ca nu trebuie sa iti influenteze decizia.
Daca am inteles eu bine te gandesti la o masina ceva mai "luxoasa" din gama limuzinelor.
Din pacate pretul se modifica in aceasta clasa destul de bine, dar daca vrei iti pot recomanda cateva masini. Oricum ramane ca inainte sa te hotarasti la o masina anume sa le vezi pe toate in showroom si eventual sa faci si un drivetest pentru a vedea care dintre ele se potriveste mai bine cerintelor tale.

Una dintre masinile pe care le recomand ar fii un Opel Vectra motor 1.9 cdti (diesel) care porneste de la 16.336 euro pret cip. Diferenta de pret e mare fata de 11.000 dar e o masina spatioasa si cu consum mic.

Alta ar fii Renault Megane Sedan cu motor de 1.5 dci de 80cp care porneste de la 12.524 euro cip. Portbagaj mare si consum mic.

Te mai poti uita la Skoda Octavia Tour (octavia 1) care in aceasta perioada beneficiaza si de un pret bun datorita intrarii in piata a modelului Ocatvia 2. Motor 1.9 TDI de la 11.921 euro cip

Ford Focus Sedan 1.8 TDDi ceva mi putin generos in spatiu ca masinilde de mai sus, dar cu un consum mic.

In rest majoritatea modelelor din aceasta clasa au motoare pe benzina si un consum destul de ridicat pentru a pune o problema de profitabilitate in taximetrie.
Astept eventuale intrebari daca ai.
Numai bine
eddie
Cred ca ti s-ar potrivi de minune un Clio Symbol de 1,5 dci 80c.p.,la pretul de pe site-ul Renault de vreo 10.600, am auzit ca exista o reducere de vreo 700 de euro si iata o masina sub 10.000 de euro buna pentru activitatea pe care vrei sa o prestezi ! Consum mic, putere buna, portbagaj mare, pret bun la revanzare, pret mic la cumparare....BAFTA ! Alegerea este a ta!
P.S. Eu am un Clio Bicorp Extrem (varianta putin sport, dar cu 4 usi) cu aceesai motorizare si sunt super multumit d.p.d.v.al consumului si al dinamicii (dar sa nu uitam ca asta cantareste mai putin).
V l a d u t z
E bun clio :peacefingers: dar si un VW Passat ar fi bun ma fefer la modelul din ´99 ; `00 am avut un asemenea model si consuma foarte putin .Oricum e alegerea ta..
V l a d u t z
Acest topic cred ca ar trebui inchis ... Cred ca omu s-a lamurit in legatura cu ce masina sa isi ia
eddie
Sa nu zici ca l-ai convins tu?Sa stii ca nu ma supar... beer.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.