Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce sa imi iau?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Carmen Daniela
La 8000$ in afara de solenza ce masina pot sa imi iau?Si daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre solenza.
Piersicutza
La banii acestia iti poti lua orice masina iti doresti(cu exceptia solenzei) dar OBLIGATORIU SA FIE ROSIE!!!
Laszlo_

dupa parerea mea nu iti lua solenza.stiu ca o poti cumpara noua.dar nu stiu daca merita pe termen lung sau mediu..si aspectul,design-ul e sub orice critica nu stiu astia de la dacia n-au ochi sa vada altii ce masini fac..okey..poate un citroen sau peugeot206 de 2/3 ani bine intretinuta..sau volkswagen...trebuie sa mai cauti..MULT SUCCES... si o achizitie perfecta!!!! sau poate chair si un ford focus macar ca eu nu situ cum se comporta..
Alex4
Carmen cu 8000$ neg. am vazut un SaaB decapotabil din '98, 2200 cmc, superb, full option, rulat f f f putzin in romania doar pt acte shi inca putzin. E super eleganta masina, combinatie intre eleganta shi sport. Piele toata masina. La 8000$ ......shi tu vrei o solentza la 6500$ hahhahhahahahahhahhahahhahha pai cu 8000$ itzi iei un Bmw superb dupa 96. Este alegerea ta.
CATALIN10
Buna Carmen!
Cu 8000 $ ai de unde alege si sper sa nu alegi solenza.
Eu sunt pasionat de domeniul auto si am o mica firma prin care la 2-3 luni,mai aduc cate o masina din germania , masini de 7-9000 $.
Acum de exemplu am un Opel Corsa din 2002 ci 18000 Km, toate optiunile,aer cond, 4 usi la 7800 Euro si un Opel Agila din 2002 cu 11000 km, toate optiunile fara aer cond la 7100 Euro.
Si pot aduce si altceva la comanda.Nr. meu este 0721272424,Catalin
k
ce texte..."am 8.000 EUR ce sa-mi iau"...yeah! ce-s astea teste pt amarati? du-te dragutza si navigheaza din show-room in show-rom si vezi singurica ce-ti place...sau din targ in targ, depinde ce gen esti...daca iti plac second hand-urile. femeie fraiera
attila
Pt Catalin:

M-ar interesa si pe mine un Opel Astra din 99 sau 2000. Poate ai vreo oferta si pt mine.

adresa mea ar fi: attila.ferencz@siemens.com

Mersi
FLORIN2
Masini noi la banii ashtia sunt doar din clasa mica-media si nu prea vad ce confort iti ofera sa nu vb despre siguranta...cu care se lauda toti dealerii. Deci o masina de 2-4 ani mai mare ar fi de preferat si de INVIDIAT.
Cumparare placuta..
Laurentiu_007
Un prieten si-a luat un Ford Mondeo din '96 si pana acum nu a avut nici un fel de probleme cu ea.Are dotari f. bune si e si diesel.A dat pe el aproape 8000$.Eu masina aste iti recomand.
mihai10
daca vrei o masina noua si bna si fiabila, ia vezi un suzuki swift,pentru detalii : mihai@pex.ro
orha
esti absurda draga....scuze ca tre' sa fiu asa de rau...dar este de prost gust...AM 8000 $...
marco
mai fratilor, unde se gasesc masini sh dupa anul 1996 si pina la 8000 euro? eu am tot cautat si nimic!
valentino
aici k are dreptate:
te intrebi mai inti ce vrei (de la masina), mai "intrebi un prieten", cauti pe net/prin targuri... si sfatul cel mai prietenesc: IA-TI O MASINA NOUA !!!!!

Cel mai important lucru este sa stii ce vrei sa faci cu masina aia: sa cari cartofi, sa te duci la munca in fiecare zi (max ~5 km/zi), sa plimbi toata tzara'n lung si-n lat (adica sa faci suta de mii intr-un an), sau....

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-06-18 14:42 ]
valentino
eu, la banii astia mi-as lua un Cielo (sau mai pun ceva si-mi iau o Nubira) - cica sint promotii Daewoo pana pe 12 iulie...

ps: am subliniat eu pt ca asta mi-as lua eu - nu spun ca e cea mai buna oferta de pe piata la ora asta !!! reprezinta doar eventuala mea optiune. pa.
guerilla
pai marco iti dau eu masina dupa 1996 cu 8000$ iti vand o dacia de numa numa
acum serios vorbind, fie ai 8k cash si nu vrei sa mai bagi alti bani intr-o masina si atunci vezi ce iei de banii astia nou sau sh, fie folosesti cei 8k ca avans la un credit/leasing.
optiuni pe piata ai, daca ne dai detalii la ce iti trebuie masina zi mai multe ca vei gasi cu siguranta pe cineva care iti poate oferi un sfat. daca nu stii nici macar asta fa si tu un consiliu de familie inainte si vorbim.
sa zici ca ai 8k si ca vrei o masina e prea mult. macar o marca ceva...
krysty
m+am abținut dar acum chiar că nu mai pot! de la inceput acest topic mi s-a parut o prostie. K, valentino și CristianT au perfectă dreptate. una e să fii nehotărăt intre 2(sau mai multe marci) si alta e să-i lași pe alții să hotărască pentru tine. la fel e valabil și pentru posturile "x trimite-mi și mie o oferă de leasing sh pentru n mii de para ". ca să nu mai spun de anunțurile de vâzări din forum deși există pe site o sectiune special dedicată acestui lucru intitulată(pentru ceu care nu au aflat încă) POSTEAZĂ ANUNȚ VĂNZARE!
guerilla
e clar. azi esti suparat rau
lasa omu daca e nehotarat. ca de aia scrie aici, sa il ajutam, nu?
ai sa vezi ca a doua oara nu va mai face aceeasi greseala (doar daca nu e cumva ruda cu k )
iar cat priveste forumul.. mai bine nu mai zic... delasare totala din partea adminilor.
krysty
CristianT, deși unora dintre noi nu le face plăcere să recunoască, K a punctat de această dată foarte bine! mergi prin show-roomuri(sau tărguri) te oprești asupra cătorva modele și apoi intrebi ce și cum! mie așa mi se pare normal!
guerilla
am facut referiri la k pt ca am crezut ca ai citit mesajele din 17.06 inainte sa le modifice. daca nu le-ai citit.. erau cam ca cele de prima data.. pline de substanta, dar nu cerebrala.
corecta si de apreciat este insa afirmatia legata de vizitarea showroom-urilor. nu am auzit de dealeri care sa nu iti arate si spuna tot ce vrei sa vezi/afli despre o masina (or fi si din astia nu bag mana in foc)
dar cred ca inainte de a merge la ei mai bine e sa faci cum zicea vali, adica sa afli ce tip de masina ti se potriveste.
prezumtii si ipoteze putem face: e femeie, navigheaza pe internet deci e tanara (probabilitate foarte mare), probabil nu e maritata (daca ar fi fost ar fi vorbit cu sotul), ar dori o masina sport dar sa o poata parca usor, sa aiba loc si de plase la cumparaturi, sa fie confortabila si cand pleaca la mare...
eu as zice ca un peugeot 206 sh ar fi perfect.. dar asta e valabil doar daca ipotezele mele sint corecte.
valentino
Mai oameni buni, cred c-am suparat-o pe Carmen !tongue.gif)

Dar... asta este adevarul... tre' sa stii ce vrei de la viatza (extrapoland in cazul asta - ce vrei sa faci cu masina aia de 8k $)

Si cum am mai spus/scris: SA-SI CUMPERE O MASINA NOUA !!! mai ales ca e femeie si nu prea o vad sa se bage pe la motor, sau sa asculte tot felul de sunete (mai mult sau mai putin ciudate) care tradeaza anumite probleme.
krysty
CristianT>prezumtii si ipoteze putem face: e femeie, navigheaza pe internet deci e tanara (probabilitate foarte mare), probabil nu e maritata (daca ar fi fost ar fi vorbit cu sotul), ar dori o masina sport dar sa o poata parca usor, sa aiba loc si de plase la cumparaturi, sa fie confortabila si cand pleaca la mare...
eu as zice ca un peugeot 206 sh ar fi perfect.. dar asta e valabil doar daca ipotezele mele sint corecte.

nu știam că și Mama Omida postează aici
Catalin2
La 8.900 euro iti pot oferi un Opel Astra Caravan din 2000, 2.0 diesel, 90.000 km, cu aer conditionat, alarma, inchidere centr, geamuri si ogl electrice, etc.

Chiar daca nu ai toti banii, cu restul te finantam noi (ni-i dai in rate lunare, pe timp de un an; dobanda este f mica: 5%)

Daca te intereseaza, nr meu de telefon este 0745-937.808. Iti pot gasi si alta masina, daca vrei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.