Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aro 10 cu motor schimbat
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Aro
Mihai39768
Are cineva idee cat de greu e sa schimbi motorul de pe un Aro 10?Si cine ma poate ajuta?Am vazut in Bucuresti mai multe cu motor de Golf2 diesel si mergeau super.
Lorincz
Pe mine m-ar interesa, daca poate sa fie schimbata cutia de fabrica (4 trepte) cu una straina (5 trepte)? Cum va fa cu reductorul? Am fost la un magazin, unde mi-au spus ca o cuite de fabrica cu reductor costa cam 20 de milione. Nici la Fordul meu n-a fost mai mult decat 2.5 mil. din dezmembrari.
G a B r I e L
In principiu se poate pune orice motor care incape sub capota, la fel si transmisie. Vorbesc din experienta. Problema majora sunt rezemarile pe sasiu, care trebuiesc gindite acolo unde vibratiile asmblului motor-cutie au amplitudinea cea mai mica si care nu coincid cu planul centrului de greutate. Grija mare unde se pune biela anticuplu (daca rezemarea gindita o cere) si amortizor vibratii...
adrian47392
De cind ma numesc si Gabriel? E o practica curenta in forumul asta ca raspunsurile sa fie imprumutate la alte topicuri?
MEKANIX67361
Din cate stiu eu reclama este interzisa pe forum!!! :yup:
werner64006
Pentru ARO 10 cel mai bun Motor este de VW Golf Diesel, adaptarea s-a facut pentru acest motor. ARO 10 a fost exportat in Italia sub forma de CKD, unde s-a montat motorul de la VW Golf, 1600 cmc, 54 CP. Aceasta masina s-a vandut sub numele de ACM Ciemme, sau Superischia. Si denumirea de ARO Superischia a existat. Am mai vazut pe alte Site-uri ARO 10.9 cu motor VW de vanzare. Poate poti lua legatura cu proprietarul, cred ca stie mai multe. Firma care a facut aceste ARO, a montat fara voia ARO si Volkswagen, motoare Turbodiesel. A fost o serie mica (~150buc).
Baumgarten25634
See our collection at Germany
www.karpatenesel.de.vu
We have a ARO-10 with IFA /VW - engine!
mecanic
QUOTE (Mihai39768 @ Feb 4 2005, 03:27 PM) *
Are cineva idee cat de greu e sa schimbi motorul de pe un Aro 10?Si cine ma poate ajuta?Am vazut in Bucuresti mai multe cu motor de Golf2 diesel si mergeau super.

se monteaza usor dak ai carcasa de ambreiaj turnata intre cutia de aro si motoru de golf sar pute gasi una
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.