Help - Search - Members - Calendar
Full Version: peugeot 206 1.9 diesel simplu
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 206/207
Kidon
Fratilor, as dori sa-mi cumpar un Peugeot 206 1.9 diesel simplu, second-hand, are cam 37.000 km rulati... Ce-mi puteti spune despre modelul asta (fiabilitate, consum, "performante"..). Cam ce defectiuni ar putea aparea dupa 40.000 km rulati?
Laszlo_

eu am unul cumparat nou..sincer a functionat ireprosabil pana acum..am la bord 42000km si nici o defectiune la motor..daac a fost bine intretinuta nu vad ce probleme ar putea aparea..consuma putin...te miri ca este rapida si fata de unele masini pe benzina..motorul bun pt caroseria mica..mie imi place ..cea mai cool masina din categoria sa! stiu insa unle aduse din import folosite care au peste 100000 km la bord si nu a probleme..paote unele consumabile vor trebui inlocuite: discuri de frana -paote ca deja au fost inlocuite..la unele si la 10000 de km din cauza explaotarii defectuoase..eu inca nu le-am schimbat..in orice caz e o achizitie buna..!!!!!
Mihail1
Masinile disel de la Peugeot au fost mereu u n etalon! Aceasta afirmatie au facut-o domnii de la revista Autotest (nu mai stiu in ce numar, dar daca vrei caut si-ti spun). Tot acolo au publicat si fisa tehnica a motorului cu injectie indirecta. Eu nu am o astfel de masina dar mi-ar place! Un cunoscut are un disel de 1,9 si a facut cu el 400.000 Km fara a avea defectiuni majore.
marco
am si eu o asemenea masinuta dar are doar 4800 km si merge impecabil. parerea mea este ca isi merita banii iar la 37000 cit are cea pe care vrei sa o cumperi nu prea vad ce probleme sa aiba. unii imi spuneau ca s-ar putea sa aiba probleme sasiul din cauza motorului prea greu dar nu cred pentru ca sint unele cu motor de 2000 cmc. una noua este in jur de 11000 euro. dar n-ar fi rau daca te-ai duce la o reprezentanta sa-i faci un test.
Catalin2
Decat Peugeot, mai pui un ban si-ti iei un Astra sau un Golf. Daca te intereseaza oferta mea, contacteaza-ma
Alnaibii
pai stia care aduc masini din gemania nu au peugeoturi, si d'aia sunt invidiosi

si eu vreau sa-mi iau peg, dar inca nu am destui (doar 9mii)
catalin11
tizule da si mie oferta ta :catalino@masini.ro
adrian-333
Salut!Am un Peugeot 206 1.9 Diesel.O singură problemă am avut până la 34.000 km.Mi s-a ars becul de la farul stâng.Atât.Dacă poți cumpără-l, ptr. că la clasa ei, este cea mai bună.Nu degeaba s-au vândut atâtea.Sincer, nici nu se compară cu Opel.Am avut Astra din 2001. E varză mașina.Eu am luat-o în leasing, anul viitor îl termin,și mă bag la 307 CC.Merită Peugeot.Are șarm.Pa!
cristianc
Eu ma tot uit dupa un 206 SW si mai sper. Apropo de ce e varza Astra, ca sunt pline talciocurile romanesti de ele?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.