Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Incerci sa iti vinzi un BMW si...neincrederea clientului
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW
Radu39438
Ati incercat vreodata la modul cinstit sa va vindeti "dragostea de-o viata", automobilul propriu pentru o noua iubire ? De ce oare atata neincredere si teama in loc de mai multa bunavointa din partea posibililor cumparatori ? E negotz sau din dragoste pentru acel model intreaba cat e pretul ? Eu unul vreau sa imi vand masina cu toate ca nu m-a suparat cu nimic ci doar pentru ca aspir la ceva mai mult decat am si vreau sa cred ca am sa pot sa o si am. Suna poate prea incalcit dar cine a trait ceea ce eu azi am simtit, stie ce vreau sa spun. Neincrederea e fireasca, piata e plina de mincinosi si masini "pregatite" pentru vanzare. Ce se alege oare cu noi cei cinstiti ?[/code][/b]
Andrei Suzuki
Pai ti-ai raspuns singur la intrebare in ultima parte a postului.
Din pacate prea multe persoane s-au tzepuit de prea multe ori si e firesc sa fie neincrezatori.
ADRIAN38410
ESTE GREU SA VINZI UN BMW , mai ales in aceasta perioada a anului deoarece multi evita , stiut fiind faptul ca aceste masini au tractiune spate .
Abia din MARTIE , ELE INCEP SA ' tenteze " eventualii amatori .
Despre NEINCREDEREA clientilor sa nu discutam , deoarece multi au auzit despre masini cu vicii ascunse . Daca totusi remarci ca unul dintre ei este interesat , convinge-l sa vina cu tine la o inspectie a masinii , mai exact la ' " tester " .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.