Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Prima pentru masini mai vechi de 12 ani
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia
maria26410
Buna Ziua!
Cunoaste cineva daca s-a aprobat vreo Ordonanta cu privire la aceasta prima? In campania electorala, unul dintre stimulentele folosite de catre fostul Guvern a fost promisiunea conform careia masinile vechi vor fi casate, iar statul va oferi in schimbul lor cate o prima de 30000000 de lei, care vor putea fi folositi pentru achizitionarea unei masini autohtone noi.
Guvernul Tariceanu a afirmat in prima etapa ca nu reprezinta o prioritate aceasta masura. Insa, se pare ca s-a revenit asupra deciziei.
Zilele trecute, pe un post respectabil de TV s-a afirmat ca perioada de inscriere pentru casarea masinilor vechi si de acordare a acestei prime s-a prelungit pana in Noiembrie 2005. Sa inteleg ca s-a aprobat, totusi?
Atunci, de ce nu apare in Monitorul Oficial?!
Circula zvonuri de toate felurile, insa nici unul avizat.
Aveti idee care este realitatea?
madalina
Da! In Financiar gasesti raspunsul :cheers: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?p=28897#28897
DAN CONSTANTIN27583
Actul normativ in discutie nu a fost publicat in Monitorul Oficial. Este posibil sa fie o chestiune de cateva zile pana cand va fi publicat. Dupa ce actul normativ va fi publicat, veti putea sa luati o decizie in raport de continutul actului si nu dupa zvonuri ori comentarii din presa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.