Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Solenza in rate cu avans Dacia veche
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > (Super)Nova&Solenza
Catalin9
Doresc sa-mi schimb Dacia berlina cu o Solenza in rate. Rugamintea mea este sa-mi cine a facut deja acest lucru cum se procedeaza si daca dealerul ofera un pret corect pe vechea masina sau nu.
Multumesc tuturor care-mi vor raspunde.
krysty
phwahahahahahihihohohuhuhaha! dealerul să-ți dea preț corect pe mașină????????????? glumești omule! vinde-ți-o singur! dacă vrei să iei banu', dacă nu du-o la dealer.
guerilla
la dealer se face in urmatorul mod. iti baga masina pe stand si verifica totul; se face devizul cu reparatile ce trebuie facute pentru a aduce masina la zi, calculeaza pretul din lista de cotatii pe care o au ei (functie de model si an) si scad acel deviz si suma rezultata este considerata avans pentru masina noua.

anyway poti incerca sa te duci sa faca aia devizul si daca iti convine pretul da-o lor (eu pentru o diferenta de 200$ nu m-as obosi sa stau cu ea in targ si sa fac acte si eventual sa risc o teapa)
OMEGA
Cristiane T perfect de acord, dar noi suntem in romania deci cu ceva spaga ti-o scoate cu pret mai mare
guerilla
crezi ca vorbind de o dacie veche o spaga iti ridica atat de considerabil pretul?
Catalin9
Multumesc pt. raspunsuri. Nu cred ca a sa merg la dealer desi merita de vazut ce le poate pielea. Cel mai bine pun un afis pe geam cu un numar de telefon si cine ma va suna e sigur interesat de masina. Acum legat de Solenza: S-au vindut 5000 buc. pina acum desi paradoxal forumurile sunt pline de problemele intalnite, ca si cum traditia nu tine doar de copierea caroseriei de la SN. Sunt putin dezamagit pt. ca in conditiile astea chiar ca nu merita sa te bagi la rate pt. ea.
paul27767
QUOTE(Catalin9)
Doresc sa-mi schimb Dacia berlina cu o Solenza in rate. Rugamintea mea este sa-mi cine a facut deja acest lucru cum se procedeaza si daca dealerul ofera un pret corect pe vechea masina sau nu.
<BR>Multumesc tuturor care-mi vor raspunde.


Se poate face acest schimb, la S.C. Apan Braila (acolo am fost eu). Se face o verificare prealabila a autoturismului dupa care ti se comunica pretul, valoarea acestuia constituindu-se avans pentru noul autoturism.
Daca te ajuta cu ceva, mi-au oferit 85 mil. pt. o berlina din anul 2000.
ungureanu25658
QUOTE(OMEGA)
Cristiane T perfect de acord, dar noi suntem in romania deci cu ceva spaga ti-o scoate cu pret mai mare <IMG SRC="http://www.masini.ro/forum/images/smiles/icon_biggrin.gif">


Hai sa nu mai gindim astfel ...haideti sa ignoram aceasta posibilitate ...
Trebuie sa scapam de viciu asta !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.