Help - Search - Members - Calendar
Full Version: golf 4 tdi porneste greu
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
bogdan39123
care poate fi defectiunea ca doar la cald face problema asta?
Dinu33295
Problema similara la un Golf II injectie (pe benzina ce-i drept) a fost cauzata de o sonda de temperatura (a apei in cazul meu) care nu facea bine contact. Din aceasta cauza calculatorul 'vedea' temperatura scazuta si facea un amestec foarte bogat - de unde si pornirea foarte grea numai in cazul in care motorul era cald.

Ce te pot sfatui e sa verifici sonda de temperatura / contactul ei. Problema asta o poti vedea si pe stand daca analizezi gazele - vezi daca amestecul e bogat/sarac.
Razvan31942
Shefu....am avut in 2000 un golf 4 19 tdi 90 de cai...vreo 2 ani! Am avut aceeasi problema!. Cred ca numai cele din '98-'99 90 cai au problema asta.
Am fost la Porsche de zeci de ori...si baietzii au facut caterinka de mine. Am schimbat toate sondele posibile...si capul hidraulic...si tot ce vrea muschii tei!!!
....Testere peste testere...vrajala...sunt foarte tampi baietzii aia...cu toata nesimtirea lor de a te lasa la usa service-ului ca pe un sclav!!!
In final am vandut-o unui prieten...care i-a SCOS CATALIZATORUL SI MERGE BETON si in zilele noastre!!!!!!!!!!!!!
Iti stau la dispozitie pentru schimburi de idei
0723.876543
0724111111
Nicoara42623
Eu am un Golf 4 TDI 90 CP model 2004 Ianuarie ultima bucata neagra fabricata pentru Romania. si nu am deloc asemenea probleme.
Dumitru-56
Am avut aceeasi problema...cu pornirea la cald si dupa ce am schimbat acumulatorul nu am mai avut nici o problema. Am pus un acumulator capabil si porneste acum la sfert de cheie, cald ..rece nu conteaza
luigy
buna baietzi. am un golf 4 din 1998 si are 90 de cai. imi porneste greu la cald.la rece porneste la sfert de cheie. am observat o chestie. daca scot mufa de alimentare al senzorului de caldura ala care indica caldura in bord masina porneste f bine si la cald. imi puteti da vreun raspuns??
DORU
O diagnoza pt citire erori motor pt inceput. Daca nu se gasesc cauzxe clare date de vreun senzor defect, atunci s-ar putea rezolva cu rescriere soft motor thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.