Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema pornire Opel Corsa C 1.2
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Alexandru38940
Tin in primul rand sa-mi cer scuze moderatorilor acestui forum pentru ca am postat un topic similar si la sectiunea Opel si daca exista vreo problema din aceasta cauza ii rog sa-l stearga pe acela.

Problema mea e urmatoarea :cry: :

Am un Opel Corsa C 1.2 din 2001 cu motor X12XE (eco-tec de 1200 cu 16 supape de 75 cai) si din ce in ce mai des cand pun contactul pe pozitie start nu se cupleaza electromotorul desi se aude clickul releului si se simte un consum sporit de curent prin atenuarea luminii plafonierei, problema dispare aleator daca masina este lasata mai mult timp nepornita (in fericitul caz in care porneste). Ma gandesc ca e posibil sa fie ceva de la cabluri si mufe desi nu-mi explic de ce exista un consum sporit de curent, dar le-am desfacut, curatat si face in continuare la fel. M-ar ajuta foarte mult daca as avea o schema explicativa a blocului de relee si sigurante.

Va rog daca va vine vreo idee, aveti vreo rezolvare sau ati mai auzit de asa ceva sa postati pe acest forum, va sunt recunoscator.
James Kilowatt
Suna a electromotor prajit. Un amic cu Megane 1 a avut exact aceleasi simptome si asta a fost.
Nu mai e in garantie? Modeulu ala din cate stiu nu are mai mult de 3 ani.
Alexandru38940
Mersi pt. raspuns, din pacate a avut doar 3 ani si a expirat in noiembrie anul trecut :cry: ma doare capul cand ma gandesc la cat trebuie sa scot din buzunar daca e ala. Trag inca speranta ca e vreun releu ceva sau poate stie cineva vreo defectiune de acelasi gen la un model din aceeasi familie de motoare.
Daca a mai auzit cineva de asa ceva mai astept si alte idei, pentru ca as prefera sa ma ocup eu de buba asta dat fiind ca din pacate nu trec printr-o perioada tocmai roza din punct de vedere financiar.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.