Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme starter motor corsa c 1.2 x12xe
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Corsa / Meriva / Tigra
Alexandru38940
Help!!

Am un Opel Corsa C 1.2 din 2001 cu motor X12XE (eco-tec de 1200 cu 16 supape de 75 cai) si din ce in ce mai des cand pun contactul pe pozitie start nu se cupleaza electromotorul desi se aude clickul releului si se simte un consum sporit de curent prin atenuarea luminii plafonierei, problema dispare aleator daca masina este lasata mai mult timp nepornita (in fericitul caz in care porneste). Ma gandesc ca e posibil sa fie ceva de la cabluri si mufe desi nu-mi explic de ce exista un consum sporit de curent, dar le-am desfacut, curatat si face in continuare la fel. M-ar ajuta foarte mult daca as avea o schema explicativa a blocului de relee si sigurante.

Va rog daca va vine vreo idee sau ati mai auzit de asa ceva sa postati pe acest forum, va sunt recunoscator.
G e o r g e
mai ai un subiect deschis exact la fel .

cand apesi pe butonul Trimite sa NU mai dai dublu click !!!
Alexandru38940
scuze pentru ca m-am repetat, nu am facut-o din greseala ci doar mi-am dat seama ca ar fi mai bine sa-l postez la capitolul probleme, dupa ce deja o facusem aici, prin urmare te rog sa stergi acest post si sa-l lasi pe celalalt.
Multumesc pentru intelegere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.