Help - Search - Members - Calendar
Full Version: alarma auto-maat
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Exterior
catalin38755
vreau sa cumpar o alarma auto pt.dacie si mi-a fost recomandat a firma Maat.alarma costa 4.4 mil are senzori de perimetru ,spargere geam.dar cineva mi-a spus ca nu e mare lucru de capul ei.stie cineva cine o fabrica mai ales ca are garantie nelimitata?pro si contra!multumesc.
Florin41382
am pe dacia mea de aprox. 3-4 ani si merge impecabil (mai bine ca multe alarme mai .."cunoscute")
Nu am pus si senzorul de perimetru, am pus doar inchidere centralizata.
Nu mi-a facut probleme niciodata.
Andrei Suzuki
A avut si tata pe un Renault 19 alarma Maat.El a cumparat masina la mana a 2-a si alarma era deja pe masina.Fostul proprietar era prieten de familie,deci masina si implicit alarma erau in stare buna.Dupa vreo 2 luni,alarma a inceput sa faca figuri:nu se mai deschidea masina,sau o deschideai,bagai cheia,puneai contactu,incepea alarma (alarma fiind dezarmata).Sau deschida masina cu telecomanda,se urca..incepea alarma.Cea mai tare:deschide masina din telecomanda,se suie..aprinde farurile sa vada nu stiu ce in fata,in garaj,incepe alarma.Poate e un caz izolat,dar cine stie.Te sfatuiesc sa te mai documentezi
CZY
pai buba la Maat este tocmai senzorul de perimetru care e cam lesinat. Eu l-am inlocuit pe al meu cu senzor de la ROEL (Alcar) si merge brici desi as fi vrut aria mai mult spre spatele masini (combi).
Trebuie insa sa stii ca daca iti pui si perimetru extern pe lnga cel intern este bine sa-l lasi doar pe semnalizare si sa te asiguri ca se poate dezactiva individual (crede-ma ca nu-l vrei ziua in oras), plus ca te va trezi noaptea daca incepe sa ploua tare sau sa ninga.

@ Andrei: nu cumva avea bateria pe duca?
Andrei Suzuki
Initial a fost si de la baterie. wink.gif am schimbat telecomanda.Am luat-o pe aia de rezerva.Iar a facut.Am schimbat bateriile.Dupa ce le-am schimbat a fost faza cu farurile. biggrin.gif
eddie
Probabil se tinea apasat butonul mai mult si se arma alarma cu blocajul de motor,nu piuia de 8 ori dupa ce deschideai usa?Trebuie sa bagi cheia in 8 secunde si sa faci contactul.Daca nu pui contactu in 8 secunde,cand faci contactul,suna alarma si nu mai porneste motorul.Trebuie pus contactul si apasat valetul de resetare in acelasi timp (butonul ascuns) Am avut de-a lungul timpului 4 alarme Maat si am fost multumit de ele, cu exceptia ca stiau toti vecinii cand veneam acasa cand parcam cu spatele.Cam toate alarmele asiatice au beep pe marsarier.
CZY
pai beep-ul e ok. vezi ca ar trebui sa se si dezactiveze temporar (armare/dezarmare silentioasa) si sa ramana doar pe lumini.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.