Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lancia-o marca putin cunoscuta in Romania
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lancia
SSARG
In primul rand multumiri administratorului pentru introducerea marcii pe forum!
As dori sa aflu de la proprietarii de Lancia problemele care apar la aceasta marca, daca au gasit service pentru ele sau orice altceva va trece prin cap ( referitor la aceasta marca, desigur )!
Sunt curios sa aflu de la cineva care are cum sunt motoarele HF?!
am avut lancia prisma injectie vreau sa va spun ca nu a reusit nimeni sa o repare cind mi s-a spart chiuloasa se uitau la masina parca era un avion si am fost cu ea la reprezentanta fiat asa spuneau ei sau se considerau pentru ca meserie nu stiau deloc mi-au dat injectia peste cap si a trebuit sa o vind piesa cu piesa toate sint bune si frumoase daca nu se strica de ex un electromotor acum 3 ani costa 7 mil. nou asa ca ...
florin36487
eu am o lancia prisma td si vreau sa-ti spun ca sunt mai mult decat fericit .Toti zic de lancia ca e o masina proasta ca se strica si alte chesti de genu asta ,nu e asa,ce am avut probleme a fost la alternator 750k lei releul de incarcare si probleme la borna +:smile.gif dar din cauza asta nu mai pornea si am crezut ca aveam electromotorul in scurt.Altfel masina care o am are motor 2 L td consum in oras max 7 % si este o masina foarte usor de condus are o directie marfa si tot felu de dotari.Este foarte sprintena pt un diesel are aproape 1000 kg si motor de 2000 eu zic ca e un raport bun.Mie unu cel putin prisma mi se pare o masina simpla nu foarte complicate chiar daca are niste senzori de tot felu si ar putea sa ti-o repare aproape oricine
adrian47392
Stiu ca topicul asta este sarac si expirat dar ca iubitor de masini italiene
( ce sa fac ,nu ma pot dezminti de originea mea latina) voi posta aci de unul singur si de nebun.
Lancia Prisma si Delta ? este un infern sa umbli sub capota la motorizarea td. Incep cu timpenia aia de pompa de apa care e si suport motor si termin cu nenorocirea aia de timonierie.
Cine vrea sa afle cite ceva sa-mi dea de stire.
Daca urcam in sus spre Thema si Kappa lucrurile se schimba. Poate si Dedra e mai placuta la servisat. Cu o conditie la ultima ,sa nu fie nevoie sa umbli la compresorul de AC. inebunesti numai sa-i intinzi cureaua.
malignus48078
salut.renteaza o kappa 2.4 jtd din 95 cu 250.000 km? ea in stare buna, merge ok si pretul e bun, zic eu ( 4.500) ..ma intereseaza daca mai rezista cativa ani acolo, eventual sa ii fac o recarosare peste 2-3 ani cu model din 99..ce ziceti? as vrea sa aud si cateva comentarii ale fostilor sau actualilor proprietarii de kappa.multumesc
Watcher
Recent si-a luat un prieten exact modelul asta, si am fost impresionat ce dotari are. Unele chestii nu le am la A4 acum - tetiere electrice spre exemplu.

Are 230 000 si singura chestie e ca are pbeme la un amortizor.
malignus48078
eh..daca ne-am lua dupa gadgeturi d'astea mai mult sau mai putin utile, citroen s-ar vinde in draci..smile.gif
ANGHEL-6
eu am o kappa 2,4 jtd. 136 cp din 1998 cu toate optiunile si sunt supermultumit de ia ,am mers cu 210 km constant si nu se simnte nimic, vreau sa o vand pentru un 4*4 (TOYOTA)
valentin61530
sunt multi mecanici care se pricep la Lancia. Ce nu gasesti insa sunt piese, pe care trebuie sa le imprumuti de la Fiat sau Alfa. Dar de obicei nu cad piesel importante, cutie, componente motor, etc. Ceea ce ar putea cadea, se gaseste, dar la preturi destul de mari. Eu acum am dat pt Integrala mea 3 milioane numai pe 2 rulmenti. Am bagat masina si pt cateva rahaturi, s-o fac ca lumea, am platit 15 milioane. Intr-adevar, merge mai bine, mai silentios, ceva mai economic. Am schimbat toate sondele care pacaleau calculatorul sa dea benzina in prostie. Am mai adus-o mai aproape de cum a iesit din fabrica. Sunt mandru de ea.

Deci nu va faceti griji, ca mecanici sunt, bani sa fie. Dar pana la urma urmei, la ce masina nu-ti trebuie multi bani s-o faci ?? La Dacie.
lancia
Eu am avut de mult o Lancia Delta turbodiesel, am tinut-o vreo 2 ani si nu am avut nici o problema cu ea, in afara amortizoarelor terminate care atunci cand treceam peste denivelari ma simteam ca intr-o barca. Mi-a placut la ea raspunsul la acceleratie si indicatorul care iti arata cand intra turbo in actiune.
Am ramas placut impresionat de Lancia si intre timp am devenit un fan al acestei marci, in special datorita modelelor mai recente
andreistn

Lancia este o marca ce reprezinta performantza pe plan competitional (6 ori la rand campioana in WRC nimeni nu a mai reusit asta pana acum ) sa nu uitam de faptul ca lancia se afla in spatele prestigiului companiei Ferarri ( lancia a donat la ferrari tot ce tinea de curse (modelul d60 ) si multe altele ) , Lancia este un brand stylat o sclipire a grupului FIAT .
Noua Lancia Delta demonstreaza ce am spus , o masina care arata fenomenal o masina care face diferentza in clasa ei .
Si toate astea au pornit acum 102 ani ,
Go LANCIA !!!:D
thumbsup.gif
mobiloil
salutare! cam demult vad ca nu s-a mai postat in acest topic, asa este...Lancia e o marca destul de rar intalnita in Romania, eu detin (pe lanfa 2 Fiat-uri) o Lancia Flavia din 1965 momentan nu este in stare de functionare, dar asteapta primavara pentru reconditionare biggrin.gif Am achizitionat-o acum 1 luna si abia astept momentul cand ii voi vedea motorul "torcand"!
De curand am lansat forum-ul www.clublancia.ro , fiind singurul fan club Lancia din Romania.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.