Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LOGAN, CAPCANA DE LUX?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
sorin37756
Ieri ati vazut la stiri despre LOGANUL care si-a rupt directia in mers, facand mai intai un zgomot, pasagerii au ajuns la spital pt ca a intrat in sant. Dar daca intra pe contrasens. Faina masina si mai ales laudata... Mecanicul neutru, inainte sa vina ceilalti sa traga obloanele a spus clar ca s-a rupt directia, "nu-i vina omului".
SSARG
Interesant de urmarit care a fost cauza accidentului. Daca este un defect de conceptie sau fabricatie, si-a cam dat Renault cu firma in cap... Din cate stiu eu ( poate ma insel ) Dacia nu a avut astfel de probleme.
Gica-6
Ba da, te inseli... din pacate... :cry: pt. ca, dupa cate stiu eu, este al treilea caz de genul asta, acum nu stiu daca toate au avut aceiasi cauza, dar iti aduci aminte de cel de la Arad si a mai fost unul am inteles ca fara urmari, dar tot cu directia blocata... prin Bucuresti, chiar in Pipera daca nu ma insel.
Cam nashpa... !
ionut37960
Cea mai buna dovada ca Dacnault a reusit sa faca o masina pentru Estul Europei de Est este faptul ca deja au aparut fostii proprietari de Logan , care spun ca o masina mai slaba decat Logan a fost doar Dacia 1100 , de acum cca 50 de ani . Totusi , datorita campaniei de publicitate (foarte reusita , sa recunoastem), cu teste in Rusia, pe zapada , sau pa nisip , cu secretul design-ului( nici Ferrari Aurea nu a fost pazit mai bine) , cu lansare la Paris , Logan-ul a impanzit deja strazile din Romania. La fel si manelele !!! :evil:
Vasile26083
Ce rau esti ionut laugh.gif
Acum ce sa zic, nici eu nu mai am incredere in dacia.
Poate ca loganul n-o fi chiar asa slab cum se vorbeste. Dar eu mi-am facut o parere ca niciodata n-o sa imi mai iau dacia. Decat sa mai dau banii pe dacia mai bine merg cu autobuzul sau pe jos. :toothy7:

Urmatoarea masina pe care vreau sa o iau va fi un fiat sau daca voi sta mai prost cu banii un daewoo.

Dacia?! thanks but no thanks! :blackeye:
MIHAI40981
Nu e bine sa va dati cu parerea depre lucruri pe care nu le cunoasteti. Ati condus vreodata un Logan? problema cu aceasta masina este ca are emblema albastra pe calandru. daca era doar rombul acolo, toata lumea spunea ca e buna. Probleme cu consumul sunt la cel de 1.6. Eu am de 1.4 si imi ia 8 in oras. Care nu ma crede sa incerce. Singura chestie este ca ii bag benzina de 99+ de la omv. motorul de 1.6 este vechi si nu il gasesti pe alte modele renault. Problemele astea o sa dispara cand o sa il puna pe cel de 1.6 cu 4 supape pe cilindru. L-am avut pe megane si e super.
ncristi
Eu te cred pt ca am vazut la un taxi pe care l-am luat special sa vad cat consuma...

De la unirea pana la obor-8.3% cu computerul resetat la plecare...
mihai38772
se pare ca pe aici sunt multi insi care habar ce e un Logan
eu am unul de 1.6 si sunt f multumit de el
in oras are 9.3 in nici un caz 13 ,18 cat am auzit ,nici cand il turez consumul instantaneu nu ajunge la o valoare din astea
in afara are 7.2 la 110 si 7.8 la 140
eu zic sa va urcati prima data intr-un Logan si apoi sa vorbiti
daca ne dam cu parerea de Dacia putem spune orice insa Logan are doar emblema(si aia schimbata) din ce a fost odata Dacia
jkno
Toate revistele auto de specialitate care au mai scris despre Dacia, spun ca Loganul de 1,6 merita, insa cel de 1.4 are probleme la demaraj, ca-l ia si o Solenza de pe loc. Caroseria e prea grea pt un motor de 1.4.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.