Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema asigurare România
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
tzonque
bună seara, dragi colegi
fiind nou pe site, m am decis totuși sa deschid un topic legat de o problema cu, care ma confrunt
în urma cu 3 zile am achiziționat o skoda Octavia 2,break (nu dric, cum ii zice lumea)
toate bune și frumoase, am făcut act de vânzare - cumpărare, (menționez ca sunt din Teleorman și după mașină am fost tocmai la Oradea)
Mașina are numere valabile de zoll pana în data de 31.10.2017,și asigurarea e valabila tot pana pe 31.10
problema mea e, ca, nu am asigurare, adică nu o am la mana, hârtie, foaie, etc
cei de la înmatriculări mi au zis ca pot sa circul cu autoturismul în conditia asta, dar dacă prind un Garcea mai afurisit rămân fără numere și fără bani în buzunar

Am făcut asigurare pe 3 luni, valabila după data de 9.10. 2017,data la care sunt programat pentru numere roșii, tipul de la asigurări mi a zis ca nu pot sa fac asigurare pe numerele alea, dar în cea provizorie scrie doar numele meu, seria de sașiu și modelul, nici vorba de plăcuțe de înmatriculare.
Sunt destul de trist 😢 în legătură cu asta, pentru ca nu mi convine sa o țin bibelou în fata blocului aproape o luna
întrebarea mea e, cum pot, si, dacă se poate, la ce broker de asigurare îmi pot face o hârtie provizorie, pe numerele alea de zoll, cu, care sa circul și eu cu mașina
sau sa mi spuneti care sunt pasii, și dacă se poate sa fac ceva sa nu mai aștept pana luna viitoare
cristsib
Din cate stiu in Germania nu primesti o hartie separata referitoare la asigurare, primesti doar permisul de circulatie care este valabil atat timp cat ai asigurare (platesti asigurare o saptamana, atat este valabil si permisul de circulatie). Deci de circulat poti circula doar cu acel permis, problema ar fi daca chiar vei avea nevoie de asigurare, la cine vei apela?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.