Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Monovolum de la Skoda
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
Istvan-Peter
Si asta mi se pare interesanta.
Istvan-Peter
Se pare ca nu va ramane doar la faza de concept.
krysty
QUOTE(Istvan-Peter)
Si asta mi se pare interesanta.

si mie mi s-ar parea "interesanta" daca ai veni cu mai detalii .

ps: cei de la FIAT se pot declara fericiti. s-ar parea ca cei de la Skoda tocmai se pregatesc sa scoata o masina mai urata decat Multipla.
Istvan-Peter
Cu mare placere, dar din pacate nu prea am gasit mare lucru. Ar aparea undeva in 2006, pe baza acestui concept, am citit de scaune spate care se culiseaza 75 cm, scaun fata ce se poate roti in sens invers, praguri rabatabile pentru o incarcare mai usoara, dar cam atat.
Nazareno Gabrielli
Mie-mi place conceptul. Chiar daca aduce cu multipla este mult mai misto. Spatele este bestial, desi cred ca ar fi nasol sa te buseasca unul.
James Kilowatt
Mi se pare haios, si cred ca e foarte placut inauntru. Are geamuri mari, are geamuri si in tavan... mie imi place smile.gif
stefan_ieu
Se pare ca usile din spate se deschid invers, ca in perioada interbelica. laugh.gif
Si nu stiu cat de multa vizibilitate au in lateral cei de pe locurile din fata.
Mihai35439
Asta e un concept care a fost prezentat in primavara la Geneva parca. Credeam ca stiti deja de asta. Oricum un model de serie nu va aparea prea curand.
Mihai35439
De fapt a fost prezentata in premiera la Frakfurt in 2003

"Skoda Roomster este un concept potrivit celor care cautã spaþiu ºi stil. Construitã asimetric, cu o uºã pe partea stângã ºi douã pe dreapta, maºina are un spaþiu pentru pasageri foarte voluminos.Specialiºtii spun cã acest prototip va intra în producþia de serie, dar cu câteva modificãri privitoare la design-ul interior, uºa din spate ºi dimensiunea platformei."


Prezentatã pentru prima oarã la salonul auto de la Frakfurt , Skoda Roomster este viziunea unei maºini de familie pentru viitor. Cele 5 locuri pentu pasageri ºi excepþionala flexibilitate a elementelor interioare vor satisface cu siguranþã o vastã gamã de opþiuni pentru oricare domeniu în care va fi folositã, familie, afaceri sau sport. Cu un design plãcut ºi dinamic, Roomster nu lasã loc de compromisuri în ceea ce priveºte utilitatea ºi atractivitatea, combinându-le pe acestea într-o formã echivalentã. Lungimea de 4.055 m, (un pic mai lungã decât Skoda Fabia) îi oferã o mai bunã manevrabilitate în traficul de oraº. Lãþimea de 1.843 m ºi înãlþimea de 1.669 m fac din Roomster o maºinã mai înaltã ºi mai latã decât oricare alta din categoria ei. Aceste dimensiuni sunt combinate special pentru a-i oferi un spaþiu interior comparabil unor maºini de clasã mai mare. Dinspre exterior, aspectul este arãtos ºi aerodinamic, partea din faþã fiind asemãnãtoare unui bot de avion.
Mihai35439
Inca una reala
madalina
Foarte multe concepte apar cu plafon din sticla, cu geamuri mari, dar la productia de serie se renunta la ele sau sunt optionale si costa enorm.
Laurentiu_007
mi-a placut inca de cand am vazut-o prima oara.din cate stiu eu anul trecut in primavara a aparut conceptul asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.