Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LAMURIRE
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
DAN37015
Stie cineva care ar putea fi motivele pentru care s-ar putea defecta calculatorul unui SEAT CORDOBA din 2001 ? Precizez ca doresc date plauzile nu presupuneri caci de presupuneri sunt satula.
James Kilowatt
Pentru ca esti ghinionist; sa ti se strice exact cand iese din garantie.
Incearca oricum sa-i convingi pe cei de la seat sa suporte o parte din pretul reparatiei, tinand cont ca este o defectiune foarte neobisnuita. In occident tine figura... intr-un asemenea caz ar fi platit ei poate chiar 75% din pretul reparatiei.
madalina
A iesit din garantie din 2003 (Seat are 2 ani garantie).
malin34426
sunt extrem de rare defectiunile de electronica datorate producatorului.
In general este vorba de : prezenta apei (verifica eventuale infiltratii),
lipsa de masa sigura (posibile puncte de masa slabe acolo unde instalatia
are fire legate la masa), fire ce pleaca din finali ai calculatorului pt c-da unor actuatori ce fac scurt la masa (problema a sprinterelor ff f des intalnita ). Mai pot fi si altele dar vreau mai multe relatii despre masina.
HOPA stai asa ca am vazut cererea ta dinainte : daca porneste si se opreste imediat verifica relatia cheie - imobilizator (se stinge becul de cheie antifurt pe bord???) . se intampla destul de des ca mecanicii sau tinichigii sa "suteasca" sau inlocuiasca "pachetul " imobilizator-calculator si sa copieze cheia . Sau se poate ca sa fi avariat mecanic transponderul din cheie. Obligatoriu pune-o pe tester.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.