Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Amenda rovinieta
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
getodac
Pe 1 august 2016 am depus documentele necesare la protectia sociala pentru obtinerea rovinietei gratuite, doamna de la biroul PS, mi-a spus explicit sa nu cumpar rovinieta pana nu o primesc pe cea gratuita pentru ca, daca am rovinieta activa nu vor putea emite pe cea gratuita. Am primit rovinieta gratuita cu data de 1 septembrie 2017 valabila un an. Ieri am primit prin posta o amenda pentru circulatia pe drumurile publice fara roviniet in data de 10 august 2016, adica exact in perioada in care asteptam sa-mi fie eliberata rovinieta gratuita.
Pot contesta undeva aceasta amenda, poate fi ea anulata in vreun fel? desi nu am nici o dovada ca am depus actele pe 1 august, adica inainte de a comite infractiunea...
RUE
Daca ai depus actele ai o dovada. Scutirea cred ca se ofera de la data in care intra i functiune si nu inainte. Cred ca puteai sa ti iei o rovinieta pe o perioada limita.
Asteptam o opinie de jurist daca mai sunt pe forum.
Institutia trebuia sa ti zica de la ce data poti avea gratuitatea daca tu aveai nevoie sa circuli.
Este evident ca sistemul te lua in penalizare pana la acea data. Cred ca se poate anula doar in instanta prin bunavointa unui judecator dar contestata in cele 15 zile.
paraschivrazvan25
Ai dovada insa te vor tine pe drumuri pana le demonstrezi daca apuci sa iei cateva camere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.