Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sfat achizitie hatch/sedan compact
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
abrakadaver07
Salutari, e primul meu post aici. Ma gandesc sa achizitionez o masina compacta/mica, cu scopul de a o folosi in special la firma. Fac cam 12-15.000 km anual, din care 70% urban, deci diesel sare din schema. Asadar, vreau ceva relativ compact, cu o suspensie comfortabila, garda la sol decenta (nu e obligatoriu daca absoarbe bine gropile) si motorizare pe benzina de cel putin 90 CP. Ca variante m-am gandit in special la Dacia Sandero sau Skoda Fabia (desi am inteles ca varianta noua ar avea suspensie destul de rigida), dar sunt deschis si la alte optiuni daca puteti veni cu feedback (Polo, Fiesta, Mazda 2, i20, etc.). Ca buget ar fi in jur de €13.000 dar mai pot urca. Multumesc mult!
James Kilowatt
Toate din lista ta sunt mașini destul de reușite. Ai mai putea eventual adauga și jazz, care e surprinzător de spațioasă pentru clasa asta, însă nu știu dacă intra în buget.
abrakadaver07
QUOTE (James Kilowatt @ Oct 27 2016, 06:15 PM) *
Toate din lista ta sunt mașini destul de reușite. Ai mai putea eventual adauga și jazz, care e surprinzător de spațioasă pentru clasa asta, însă nu știu dacă intra în buget.


Fiind masina de serviciu, si circuland cu precadere in oras, nu prea ma intereseaza spatiul. Doar sa fie relativ ok dotata si sa absoarba bine gropile si denivelarile. M-am gandit zilele astea si in principiu voi merge pe Sandero 0.9 TCe. Varianta full (Prestige) e vreo 11k. De la pragul asta abia pornesc variantele de baza la rivali, in conditiile in care Dacia are Start & Stop, AC automat, jante aliaj, cruise control, senzori parcare spate, navigatie cu display de 7 inch, volan piele, cotiera, etc.

Pentru exterior am masina din semnatura. Voi vedea concret in iarna ce si cum. Mersi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.