Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sfat achizitie 320i / 320d / 520i
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Burn12
Buna all ! Sambata vreau sa imi achizitionez o masina si nu prea ma pricep, nu stiu ce ar fi mai convenabil sau mai bun.
Astea sunt masinilie ma puteti ajuta cu un sfat, multumesc !
http://olx.ro/oferta/bmw-e46-2002-m-pachet...html#a57e5a1811
http://olx.ro/oferta/bmw-e46-vand-urgent-I...html#e8e5c6c0ca
http://olx.ro/oferta/bmw-520-i-inmatricula...html#a0ec783401
RUE
Tinand cont ca nu ti prea conteaza motorizarea diesel as lua pe cea mai noua... 520i ul.
Burn12
QUOTE (RUE @ Aug 4 2016, 09:26 AM) *
Tinand cont ca nu ti prea conteaza motorizarea diesel as lua pe cea mai noua... 520i ul.


Multumesc de raspuns. Mai astept si alte pareri.
James Kilowatt
Si eu tot 520i-ul l-as alege. Dieselul banuiesc ca este o epava cu sanse mai mari sa aiba kilometrii manariti, iar 320i-ul are dupa mine prea multe modificari care denota un mic schumacher. 520i-ul pare mai curat si mai apropiat de cum l-a facut ma-sa decat 3-arul.
DORU
e46 e totusi un model cunoscut drept fiabil.

Mie nu-mi place negrul defel, dar as lua benzinar fara doar si poate.
RUE
5 ar ul e clar o masina mai mare, depunctat de un motor pe benzina dar fiabil probabil, puternic si chiar eficient la drumuri lungi cu taxe normale.
Este si mai noua ca celelalte si nici nu arata ca e trecut prin transformari majore.
La orice masina de la necunoscuti pornesti cu verificarea atenta a seriilor, mers la RAR cu ea pt identificare daca ai vreun dubiu, adev de la ANAF pentru plata timbrului si cel mai preferabil sa fie chiar propietarul masinii vanzatorul pentru a evita orice alta complicatie.
Masina se verifica de la calitatea actelor, starea masinii pana la orice alte informatii cu privire la propietar. Pe OLX apare cu un singur anunt asociat la cont iar numarul lui de mobil nu apare in cautari cu google. Nu specifica daca are taxa platita dar lasa pt alte detalii la telefon.
Ia in calcul la oricare din masini taxa daca nu e o dovada clara ca e platita si nerecuperata.
Masinile pregatite de vanzare au motorul spalat pe langa altele. Poate sa fie intretinuta de un maniac si sa fie curat dar nu cu semne de spalat recent pt a verifica orice posibile pierderi pe sub bloc, baia unsa ori mai rau.
Verifica starea suruburilor de sub capota la motor, se poate observa daca au fost umblate cu cheia, strangeri care sa arate ca motorul a fost desfacut sau mai rau elemente de caroserie inlocuite in urma unor accidente de care nu vrea sa ti spuna ca sa nu piarda cash.

Au aparut si in Romania anunturi tepare cu masini pozate pe afara si care e posibil sa ti ceara bani pana sa ajungi sa vezi masina. De obicei te lungesc pe mailuri sau telefoane de pe afara cu tot felul de vorbe. Evita orice fel de dialog prelungit fara sa vezi o masina corecta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.