Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nissan primera
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
marianpapuc
salutare la toata lumea. Am un nissan primera 2.2 dci 2003 si am cateva problemute cu el. becul de la airbag imi sta aprins tot timpul, martorul centura palpaie continu chiar daca centura este pusa iar ceasul de kilometraj nu mai functioneaza. am cautat peste tot informatii legate despre problema kilometrajului dar nu am gasit informatii e nicaieri. as fi foarte recunoascator daca m.ar putea ajuta cineva
icefrog
Problema la beculetul de la airbag - Posibil un contact imperfect. Atentie ca-n momentul in care se aprinde becul, aribagul este dezactivat, in cazul unui accident degeaba ai airbag.
Toata treaba e legata de centura de siguranta si anume ca centura se pune numai dupa ce martorul de la airbag se stinge - valabil pt Nissan si Toyota .
Problema kilometrajului e posibil sa fie siguranta de la ABS problema. Ori a fost montata unde nu trebuie, ori s-a ars. Daca nu ai martorul de ABS aprins in bord, e posibil sa fie alta siguranta separata, ori cu totul alta problema.
Sunt probleme cu partea electrica
Cel mai bine pune testerul pemasina
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.