Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eternul sfat pentru achizitie masina
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Kanessa
Salut,

Vreau sa-mi cumpar o masina noua.. Dupa indelungi runde de negocieri, vizulaizari..teste, etc am ramas cu 2...3 optiuni. 2 hatch si un sedan. Ordine aleatorie

1. Opel Astra sedan, 1.6. 110CP , CDTI, Echipare Enjoy imbunatatia, cu start-stop, cutie manuala 6+1, distributie pe lant, geamuri electrice fata spate, pilot automat, sistem multimedia touchscreen, climatizare automata, vopsea metalizata, etc etc la aprox 13500 Euro.
2. Hyundai I30 1.4 90CP, Comfort + la 12200 Euro
Si varianta 3 pe turnanta....Ford Focus 1.5 Tdci 120 CP, Trend + imbunatatiri pentru sistemul de lumini, oglinzi, comfort interior la 13500 Euro

Acum sincer Fordul cam exclude Hyundaiul ( parerea mea )...dar astept parerile voastre, daca se poate si argumentate...
DORU
Daca nu o coreeana, atunci cu siguranta ceva japonez. thumbsup.gif
Sau cea mai simplu construita masina europeana, in aceeasi bani, desi nu e acelasi lucru...
RUE
La masina noua multi o iau cu credit/leasing si daca nu ai cash, atunci recomand sa iei in seama si finantarile cu dobanda zero% gen Nissan, Reno, Dacia etc daca mai sunt in Ro unde ajungi la max 3% DAE spre deosebire de 10-11% la majoritatea tuturor finantarilor cu credit.
James Kilowatt
Fordul e înghesuit în spate, la capitolul asta hyundai sta mai bine. Plus garanția de 5 ani. Însă nici 30cp în plus în favoarea fordului nu-s de lepădat. Am avut unul închiriat merge binișor și economic. Păcat de spațiu...
Cu astra ne-am mers, însă mă bătea și pe mine un gând.... Fiind în special atras de farurile cu matrice led, Opel fiind singurii care le oferă pe o compacta.
adrian_r5
QUOTE (James Kilowatt @ May 16 2016, 09:27 PM) *
Fiind în special atras de farurile cu matrice led, Opel fiind singurii care le oferă pe o compacta.

Parca si Megane asta nou in anumite echipari are faruri cu LED.
icefrog
La masina pe care o vei achizitiona trebuie sa iei in calcul si piesele de schimb, filtrele...ti-as sugera opel-ul este mult mai ieftin la piese decat hyundai. Iar opelurile in general au consumul mai mic.
James Kilowatt
@Adrian
Pe Megane inca n-au bagat matrice led. Nici macar nu e data in brosuri. Au led-uri normale, zic ei "3D" insa nu e ceea ce caut.
Pana acum matricea led e disponibila pe Opel si pe Audi, la altii inca n-am vazut, desi e posibil sa fie disponibila. Insa nici nu stau toata ziua sa rasfoiesc brosurile.
adrian_r5
QUOTE (James Kilowatt @ May 17 2016, 02:51 PM) *
matrice

Se pare ca n-am acordat importanta cuvenita acestui cuvint !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.