Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Achizitie masina
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
zziizzuu
Salut.
Sunt nou aici pe forum si as dori daca se poate un mic/ mare sfat legat de achizitonarea unei masini. Am gasit doua care imi si plac, insa nu stiu exact ce sa iau. Ma intereseaza daca stiti cam care ar fi costurile de intretinere sau cat de usor pot gasi piese s.a.m.d.
Cele doua masini sunt:
1. Mercedes-Benz C200 Kompressor, an 2006. Motor 1.8 bezina, 163CP, cutie automata.
2. VW Passat, an 2009. Motor 1.8 TSI, 160CP, cutie manuala.

Ambele au cam acelasi nivel de dotari: navigatie, comenzi volan, piele alcantara, C-Class-ul are si senzori de parcare, Passat-ul nu, dar VW are bluetooth connectivity.

As fi atasat si link-uri cu masinile, dar nu este posibil.

Mersi frumos smile.gif
James Kilowatt
Motoarele 1.8 TSI facute pana in aprilie 2010 au avut probleme cu intinzatoarele de distributie. Daca mergi pe Passat, asigura-te ca a fost inlocuit cu modelul imbunatatit.
Intre senzorii de parcare si bluetooth eu as alege senzorii... la berline vizibilitatea in spate e destul de pacatoasa.
RUE
Probabil la bani identici ambele masini. Sunt 2 idei diferite condusul manual si cel cu cutie automata si aici poti face usor diferenta in ceea ce vrei.
Consumurile cred ca nu sunt exagerate nici la Merceedes care se stie ca aceste motoare daca le ceri putin consuma decent dar oricand ai la dispozitie o galeata de cai putere cu consumul asumat.
Probabil confortul va fi mai mare in Mercedes si la Passat cum a zis JK acel motor cred ca pe langa ce a zis JK trebuie sa verifici si problemele de cosum de ulei. Asta se poate verifica si in istoricul de service daca a mers la reprezentanta sa consulte problema dar va trebui sa ai mare atentie.
Din pacate la Audi VW au aparut probleme si la benzinare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.