Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Uber s-a lansat oficial in Bucuresti pe 25 februarie 2015. De atunci, compania a atras din ce in ce mai multi soferi parteneri bucuresteni dornici sa isi rotunjeasca veniturile proprii prin intermediul acestui serviciu care faciliteaza transportul urban.

Prin intermediul aplicatiei Uber pentru soferi parteneri, disponibila in Romania pentru dispozitivele de tip smartphone, orice sofer care indeplineste conditiile Uber isi poate imparti masina si costurile cu o alta persoana din aplicatia Uber varianta pentru pasageri.

Practic, pentru a devenit sofer partener Uber trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

In primul rand, sa detii un cazier judiciar curat, adica prin care sa dovedesti ca nu ai comis niciun fel de infractiune. Mai ai nevoie si de un cazier auto obtinut de la Politia Rutiera, dovada ca nu ai comis niciun fel de contraventie pe sosele.

O conditie esentiala este sa ai peste 21 de ani, apoi carnetul de sofer trebuie sa il fi obtinut cu cel putin un an in urma, mai e nevoie sa detii o masina cu patru sau cinci usi, mai noua de 10 ani si care sa fi fost foarte bine ingrijita.

Cu alte cuvinte, nu este greu sa devii sofer partener Uber! Iar acum iti oferim sansa ca prin intermediul site-ului Acasa.ro sa ajungi mai usor la reprezentantii companiei pentru a te califica pe un post de sofer partener al companiei. Raspunde la intrebarile din quiz-ul nostru si primul pas l-ai facut deja: http://concurs.acasa.ro/uber.

Succes!