Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Motor Range Rover 2015 stricat
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Pbogdan88
Buna seara. Am cumparat un Range Rover Sport model 2015 din Germania acum 2 luni. Masina avea in jur de 6000 de km atunci cand am cumparat-o. Weekendul trecut in timp ce eram pe drum masina s-a stricat, am sunat la firma si dupa vreo 2 ore au venit si au luat masina si au dus-o la service. Masina este in garantie. Astazi am aflat ca de fapt s-a stricat motorul masinii. Intrebarea mea este: ce as putea sa fac? Va dati seama ca nu mi-ar conveni sa imi schimbe motorul(va dati seama cat de tare s-ar devaloriza masina). Am vreo alta varianta? Multumesc! O seara buna!!!
solmar
Stai ca nu inteleg. Daca iti schimba motorul cu unul nou cum s-ar devaloriza masina!? Nu cumva e chiar invers?
Pbogdan88
Salut. Sincer sa fiu, dupa asa o intamplare nu as mai tine masina. Iti dai seama cat a costat masina si cat de dezamagit sunt. Si, daca ar fi sa vand masina, cine ar fi bucuros sa cumpere o masina careia i s-a schimbat motorul dupa mai putin de 15000 de km. E o problema extrem de grava pt o astfel de masina si daca ar fi cineva dispus sa o cumpere sigur se va gandi foarte mult la acest aspect.
O zi faina!
solmar
Nu neaparat. Un prieten a cumparat (in 2001 sau 2002) un Nissan Patrol GR II cu motorul schimbat la 50-60 k si a mai mers cu el inca vreo 4-5 ani. Prin 2004 avea cca 120 k la bord (ma uit la o factura de la Badsi). Acum e la al 3-lea proprietar, are vreo 15 ani masina, si mergea inca. In fapt ai un motor nou pe o caroserie cu un an mai veche, motor la care primesti garantie. Asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
RUE
Daca ai garantie, masina iti place, motorul va fi nou, nu ai de ce sa o vinzi in primul rand pt a nu pierde o devalorizare si apoi pentru ca e masina care iti place. Ramane de vazut si expertiza motorului ce va comunica pt a exclude un defect de fabricatie care a fost inlaturat si ca risc.
Nu se compara mult dar loganul meu la un an au gasit umed la simeringul distributiei, masina mergea f bine dar era un defect.
Au schimbat primul simering si dupa luni de zile era la fel. Al doilea a fost pus dint run lot facut in Franta si nu cu part number de Romania (sinterom sau altceva) si masina merge f bine si azi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.